Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за НОЕМВРИ 2025 (Тема 11)

• 43 865
  • 941
  •   2
Отговори
# 855
Няма логика да ти изчезне кредита дори и след като преминем към еврото. Или ще може да продължим да си купуваме с кредита макар и да е с български лева или ще го превалутират в евро.

# 856
Логично е да се превалутира, поне според мен.
Относно въпроса - тефтер с персонализиран надпис не съм поръчвала, но бях поръчала четка за коса с името на детето на кирилица и си беше изпълнена поръчката без проблем.
За съжаление, четката не е при мен, за да я покажа.

# 857
  • софия
Това само аз ли го прочетох?
Превключих си профила в Евро, по моите сметки курса на превалутиране излиза 1.94462, при евро кредита натрупан в лева изчезва.
Имах кредити в лв. и в евро. Мога да ползвам само този, който е в съответната валута при плащане. Предстои да видим какъв ще е курсът. Изхарчих целия кредит в лв. и до новата година няма да поръчвам повече, че и истерията със забавени пратки ми идва повече.
Alethea, ползвала си купон с поръчката за комплекта и ти връща това, което си платила за него. Не ти е струвал 54 лв., за да ти върне толкова.

# 858
Може, но имай предвид, че всичко идва с обикновен шрифт. Поръчвала съм тефтери, кутийки, стикери, етикети за бутилки. Всичко идва с обикновен шрифт, като този с който пишеш текста в поръчката.
Дали може да се поръча персонализиран тефтер с надпис на кирилица, някой пробвал ли е? Питах в чата, но ми дава вариант да се свържа с търговец само на вече поръчани продукти, а аз исках да попитам преди това. Реших за всеки случай  до края на годината да си разчистя кредита и вече се чудя за какво да го похарча Grinning

# 859
Момичета, има ли някой отзив за табло на емоциите?
Искам да го добавя към детския кът вкъщи и да тренирам с децата.

Иначе, от последния месец получих 70лв корекции, хубаво е, че пишете.
Естествено, имам ищах за поръчка 🙂

Възстановиха ми купони, миналия път посочих точно кой, сега ги изсипаха всички. Може после да откажат пак да дадат, но каквото такова

# 860
  • Испания
Имам 6 поръчки,от 23,24 и 25.11. нито една не е мръднала. Само последната от 27.11 тръгна и после -върната в склад на тему. И при вас ли е така. Взех да се притеснявам,че след 15.12 ме няма...

# 861
  • София
Вчера сутринта пуснах една дребна, днес рано сутринта е изпратена. Кога ще излети... Не знам.

# 862
Имам 6 поръчки,от 23,24 и 25.11. нито една не е мръднала. Само последната от 27.11 тръгна и после -върната в склад на тему. И при вас ли е така. Взех да се притеснявам,че след 15.12 ме няма...
Аз имам поръчка за купони, която вече пристигна.
Една от 27.11, но там има предварителна заявка и още не е тръгнала. Срокът й е 4-13.12
И една от вчера, която още не е тръгнала. Нейният срок за доставка е 5-13.12.
До тук нормално ми се вижда. Ще следя, дано да няма проблеми.

# 863
  • Русе/Germany
Някой има ли информация за тази промоция? Заслужава ли си и освен тази поръчка от 10€ ще ме кара ли да правя друго?

# 864
Моите се придвижват - имам две на митница и три, които трябва да дойдат другата седмица, но са още на летище. Питах бота за тях, за да видя дали ще ми даде 10 лв, но не даде Wink

# 865
Какво е това табло на емоциите ? Може ли да го покажете ...
Момичета, има ли някой отзив за табло на емоциите?
Искам да го добавя към детския кът вкъщи и да тренирам с децата.

Иначе, от последния месец получих 70лв корекции, хубаво е, че пишете.
Естествено, имам ищах за поръчка 🙂

Възстановиха ми купони, миналия път посочих точно кой, сега ги изсипаха всички. Може после да откажат пак да дадат, но каквото такова

# 866
Робота за прозорци е много хубав ,но имам проблем с дистанционното . Много трудно хващат копчетата, голямо натискане , чак потъват.
Не намирам в сайта само дистанционно,  може би аз не изписвам както трябва не знам. Бота не може да не разбере, предлага ми връщане. А аз искам просто ново дистанционно...Какво да правя ?

# 867
  • На изток от Ада
Със снимка на дистанционното ли търсиш ?
Едва ли придават само дистанционно.  Но не знам все пак

# 868
Какво е това табло на емоциите ? Може ли да го покажете
Това харесах, че  е голямо и изглежда добре унагледено
https://share.temu.com/bkemFp3WuIB
Имам позната с копирно студио и е фотограф, може после да сложи ако трябва надписи на български или да се добавят още възможности - стикери

# 869
Това само аз ли го прочетох?
Превключих си профила в Евро, по моите сметки курса на превалутиране излиза 1.94462, при евро кредита натрупан в лева изчезва.
Имах кредити в лв. и в евро. Мога да ползвам само този, който е в съответната валута при плащане. Предстои да видим какъв ще е курсът. Изхарчих целия кредит в лв. и до новата година няма да поръчвам повече, че и истерията със забавени пратки ми идва повече.
Alethea, ползвала си купон с поръчката за комплекта и ти връща това, което си платила за него. Не ти е струвал 54 лв., за да ти върне толкова.
Сега в момента има и двете опции. Нормално е като натиснеш опцията в евро кредита в български пари да ти изчезне.Аз говоря когато махнат напълно опцията бг и остане само опцията в евро, тогава парите трябва да ги превалутират според мен

Общи условия

Активация на акаунт