Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за НОЕМВРИ 2025 (Тема 11)

• 43 893
  • 941
  •   2
Отговори
# 630
  • На изток от Ада
Взех пратката от sameday.
После ще пиша как са нещата

# 631
  • Асеновград
За пръв път пуснах поръчка с подаръци, сега всеки ден ли трябва да заявявам по един? Заявих явно първия с поръчката, вероятно автоматично. За такива дреболии, ако ги изпращат по отделно, то куриера е повече.
С коя оферта си?
Аз съм ползвала само една - два подаръка срещу 50 лева покупка.
Пишеше 1 един подарък, натиснах излязоха 4, после добави още един, и накрая изписа поръчка за 44 лв. Поръчах на младежа зимни панталони с подплата, които много хареса миналата зима, така и така щях да правя поръчка, на по големи. И сега ще чакам да видя как ще заявявам подаръците.
Тя офертата от доста време ми излиза и все я подминавам. Но този път ми даде неща които и така щях да поръчвам.

И аз днес заявих връщане на едни маратонки на младежа за две седмици се разлепиха горна част от подметка. Ще ги пращам. Но ги пуснах като рекламация независимо, че са в 90 дена.

# 632
Във връзка с приемане на еврото, проведох разговор със служител, ето какво ми даде като обратна връзка:

Ето и линковете:
https://www.temu.com/bgp_sub_setting.html?mode=currency..
https://www.temu.com/bgp_region_setting.html..

С две думи, те няма да правят промени, ние сами ще си сменим валутата. И като се замисля  логиката следва това, тъй като от другите държави си пазаруват в евро. Единствено не ми обясниха по какъв курс се прави изчислението.

# 633
Ако не излезе утре подаръка,го извикай с claimgift.

# 634
Когато купувате обувки точно ли си отговарят размерите по описание?

Пишат размер на стъпало, в някои отзиви пишат, че е за стелка.
Взех вече гумени ботуши за дъжд на децата, чудих се и сложих номер по дължина на стъпалото.
 https://share.temu.com/a0yG9SkC16B

# 635
Може ли да се вади артикул от поръчка или само се добавя?
Гледам бутона предлага цялостно анулиране
Натискай смело, после отбелязваш кое искаш да махнеш.

# 636
Превключих си профила в Евро, по моите сметки курса на превалутиране излиза 1.94462, при евро кредита натрупан в лева изчезва.

# 637
Когато купувате обувки точно ли си отговарят размерите по описание?

Пишат размер на стъпало, в някои отзиви пишат, че е за стелка.
Взех вече гумени ботуши за дъжд на децата, чудих се и сложих номер по дължина на стъпалото.
 https://share.temu.com/a0yG9SkC16B
Купувала съм обувки/ маратонки на децата, на сина обикновено идват един номер по-големи от това, което пишат и, което аз съм измерила. Но пък до сега не е имало обувка или маратонка да каже, че не му е удобна. На щерката пробвах на два пъти и каза, че не са й удобни, пък и не винаги нацелвам номера. Явно е до късмет.

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 23:00 от Mama Ru

# 638
Превключих си профила в Евро, по моите сметки курса на превалутиране излиза 1.94462, при евро кредита натрупан в лева изчезва.

Значи трябва да го изхарчим докато можем…

# 639
Това имах в предвид когато писах. Незнам до кога ще е активна левовата версия за платформата.

# 640
Едва ли ще изчезне кредита, някои хора имат по над 100-200 лева, по скоро ще стане някакво автоматично превалутиране без ние да сменяме и правим нищо, но дали ще спазят курса, нещо имам съмнения.

# 641
  • София
Подозирам, че просто ще превалутират кредита, ноооооо за всеки случай ще си го изхарча Simple Smile

# 642
Едва ли ще изчезне кредита, някои хора имат по над 100-200 лева, по скоро ще стане някакво автоматично превалутиране без ние да сменяме и правим нищо, но дали ще спазят курса, нещо имам съмнения.
Направо си изчезнаха 100 лв. кредит, когато превключих на евро. А превключих от любопитство, защото получих съобщение, че ми предлагат офертата за връщане на кредит, но тя не важи, ако цените ми са в лева. После успях да превключа отново на лева. Май трябва да се харчи... Simple Smile

# 643
Ми и аз май ще го изхарча за по-сигурно. Над 200 лв ми е.

# 644
Днес оставих пакет за връщане в кутия на БОКСНАУ.
Как мога да разбера дали е взет вече от куриера / кога е взет?

Общи условия

Активация на акаунт