Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Ноември 25

• 114 218
  • 1 377
  •   1
Отговори
# 1 350
За мен прахообразен руж, какъвто аз ползвам, се нанася най-добре с пухкава четка. Ще покажа тази, която ползвам в момента. Не е скъпа, но ми е много удобна.
Скрит текст:
Тази е по-гъста и по-твърда, също и по-скъпа, но не ми е удобна.
Скрит текст:
Ето как се нанася прахообразен руж
https://www.tiktok.com/@aliandreeamakeup/video/74643277069818135 … p;t=1764517302070
https://www.tiktok.com/@makeupbycaitlynmichelle/video/7329974411 … ;sender_device=pc

# 1 351
  • София
Дъщерята намери някакъв спрей за четки, от който моите станаха чисти, но с по-твърд косъм. Ще питам кой е.

# 1 352
Този?
Скрит текст:
Не е хубаво тези четки за фдт, пудра и руж да са твърди.

# 1 353
Аз съм много доволна от четката за пудра дето препоръча Диа. За руж няма ли да става?

# 1 354
  • В морето
Благодаря за споделеното, както и на DiaMia за видеата! Аз и от Agent съм си запазила и вече следя една млада дама, която има много хубави видеа за начинаещи стъпка по стъпка. В тази връзка споделете за хубав прахообразен руж. По-добре ли е да е силно пигментиран като този на YSL или не? И другото, което търся е златен top coat за мигли, Chanel имаше преди години, нежен, дискретен, много го харесвах. Виждали ли сте нещо подобно?

И да си покажа чантата Джани Киарини, нещо голяма взе да ми идва, затова не я вадя сигурно, то направо малък лаптоп ще побере и 2 кг гримове JoyJoy А е много хубава на живо и кожите им са страхотни.

# 1 355
  • Бургас
Имаше много интересен , празничен озарител с частички от зимната колекция и балсам с блестящи частички за устни, и двете сребристи, без цвят.
https://www.kikocosmetics.com/en-bg/p/snow-kissed-holiday-icy-sh … ighlighter-48984/
Това е... не знам, за карнавал. Дори за празничен повод ми е ту мач. Или е за тийнейджърки.

Flushed Не си го представих така, мислех, че е нещо дискретно за скулите. Не знам кой ще се омаже така дори и в новгодишната нощ.

# 1 356
  • В морето
Сигурно някой от програмата? Bowtie

# 1 357
  • София
Ох, аз два месеца бях - "искам големи чанти". Купих си две, поносих ги и пак се върнах към моите ми - малки и средни. Май ще си търся малка кафява....

# 1 358
Мими, почти същата е четката за руж, но е по-малка.
Taffta, не всички цветове на ружовете на YSL са еднакво пигментирани. Аз имам два цвята - единият е много пигментиран, другият - не.
Скрит текст:
Галче, когато си избирам някаква козметика без да съм я виждала на живо, гледам много клипчета и почти никога нямам провал в избора. Покрива се с очакванията ми. Е, имам и провали, но се преживяват.

# 1 359
Тафта и при Киарини доста е снижено вече качеството, кожите едни твърди, без блясък, ужас! Иначе модели имат красиви и практични. Твоята е готина...
Рокс, и мен големите чанти ме дразнят, защото всичко се омешва като в торба. Винаги, когато мога избирам малка чанта с дъно около 27-30 см.
Вече направо се потрисам от материи и боклуци...цял свят тръгнал с пластмаса, наелон и мушама!

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 19:26 от mimi.7299

# 1 360
Ето ви една витрина от Дъблин от днес. Инструктирала съм ММ И за такива снимки.

# 1 361
  • Sofia
Привет,  мили мои! Наглеждам ви с едно око между полетите, но не успявам да пиша. Поздрави от тук вчера
Скрит текст:
А днес от тук
Скрит текст:

# 1 362
Охо, Карен, страхотно!

# 1 363
  • Варна / UK
Ох, жива съм Grinning, от-танцувах си снощи, вях поли, мятах къси коси и получих комплименти за тоалета от няколко жени - това не ми се случва често Joy. Е, имах и от мъже - 'hey, gorgeous', много сладко, хаха. Тоалетът го знаете:
Скрит текст:
Снимката е много бледа, въобще не се вижда, че съм с грим. Ама е излязло, че съм си оставила ръцете докато съм гладила полата Joy. То после в тъмното в клуба не личеше.

Имам същата пола в сатенено розово - седи по-тежко и готино от тази с цветята. На снимката е много омачкана - снимах я като пристигна:

От събитието:

Благодарение на нашата прекрасна DiaMia Heart ползвам почти ежедневно Glow-glam-a на Catrice (Катрис/ Катриче - как се произнася?) - ползвам си го за ФДТ. Няма кой знае каква покривност, но 1.) той не е а това и 2.) петната ми нищо не може да ги покрие освен три реда шпакловка, за която нямам нерви и време; та си ходя по петна (леко поприкрити от glam-a и прахообразна кафява сянка отгоре).
Скрит текст:

Ползвам 020 - втора опаковка купих, + една 010 като изсветлея още малко зимата.
Да не казвам, че съвсем се омързеливих  и започнах да хайлайтвам някои участъци с 010, а с 020 да контурирам, но после минавам леко и с прахообразна.
Нещо като по тази схема, но не минавам  врата, носа и около очите с по-тъмния glam, там само прахообразна.

Карен, чудесни дестинации, дай още снимки моля Heart Eyes

# 1 364
Наде и двете поли са страхотни, и ти стоят също така! А ти си винаги като едно слънце усмихната! Радвам се, че похвалвайки едно мъничко нещо, съм допринесла за сияйния ти вид. Blush Hug

Общи условия

Активация на акаунт