Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Ноември 25

• 19 829
  • 305
  •   29
Отговори
# 285
Така е! Аммиии как да я омекотявам Агент, давай идеи? Някак мно силна е за моята класическа, консервативна къдрокоса натура!

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 16:15 от mimi.7299

# 286
Привет, момичета, май нещо изтървах отново..

Но пък видях Al, mtz и Момето, прекрасни сте, стилни, красиви, вдъхновение!

Не мога да слагам червило, не се приемам с червило и това си е.., за снимката с носията бях сложила, но и там ми беше странно да се гледам в огледалото.. Сега правя отчаян опит да направя косата малко по-светла с къна, мажа фанатично светлорусо и се надявам да покрие бялото сред сивата коса. Да видим до къде ще ми стигнат нервите и кога ще се направя пак умерено тъмна.

Отивам да гледам линковете с наборките

# 287
mtz, много свежа визия! 🤗

Сакото откъде е?

# 288
Така е! Аммиии как да я омекотявам Агент, давай идеи? Някак мно силна е за моята класическа, консервативна къдрокоса натура!
Мими, с един такъв широк колан
Скрит текст:

# 289
# 290
Свет, за мен това не е типична кофа, базата и не е кръгла или овална.

Апропо, за линка ми от вчера - не ти предлагах да си я купуваш (опази боже, чак толкова в личното пространство на хората избягвам да влизам), а просто да ти покажа интерпретацията и в още един бранд. Аз обичам да гледам как различните брандове стилизират почти идентични модели, които ми допадат = нови идеи за мен.
Agent, кофа е - малко се е смачкала от стоене в гардероба 5/6 години. А основата на чанти кофа, освен кръгла и овална,  може и да е правоъгълна.
На бързо търсене - една Coccinelle например, с  видимо правоъгълна основа, наречена в сайта Malory Bucket Bag

https://www.baseblu.com/en-eu/products/malory-bucket-bag?srsltid … HuksMH9qABmHRZZ4l

Мерси за показаната интерпретация Flowers Hibiscus, аз вчера писах, този модел, има много и най различни интерпретации.
Един линк към хубави модели на  The bucket bag:
https://english.elpais.com/lifestyle/2023-10-09/functional-with- … errain-trend.html

Цитат
Апропо, за линка ми от вчера - не ти предлагах да си я купуваш (опази боже, чак толкова в личното пространство на хората избягвам да влизам) ..
Изключително добре те разбирам, аз също не обичам да влизам в чуждо лично пространство. Извини ме, че съм помислила, че ми я предлагаш за покупка Hug. Донякъде е свързано с това, че в темата постоянно се предлагат покупки по предложения на списващият Simple Smile.

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 17:23 от Sweta

# 291
Имам такава "кофа" с правоъгълно дъно, в цвят перлено синьо. Има и подвижна къса дръжка с перлени топчета, и още една по-нормална дръжка със синджир и кожа където се хваща. Та на картинката в сайта тази чанта беше голям кич, но я поръчах. Като дойде се оказа много сладко чанте. Подходяща е за носене през лятото, когато си облечен в семпли светли дрехи, за да е по-кичестият акцент. За мен са удобни тия чанти, но да не са големи, нещо средно като големина.

# 292
Мисля си да опиташ с нещо по-светло като връхна дреха/чанта/обувки, дори и бежово/кафяво или бургунди за обувки няма да са толкова "агресивни" като черното. Ще се опитам да си илюстрирам обърканата мисъл:

Aко приемем тази кака за единица мярка за "хищен" стайлинг, елегантен и без да отива в садо-мазо...

To всичко по-меко, светло, заоблено, пухкаво би трябвало да поомекоти посланието - пробвай със шлифер, със светлото си палто, етц. Докато не опиташ и не видш само спекулираме:

Кой показа вчера сайта на италианските чанти (Вера?) - машалла! Какво количество популярни модели от естествена кожа и с абс. човешки цени!

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 17:33 от Agent Provocateur

# 293
Здравейте, дами. Видях Света, MTZ, Мимитата и Ал. Всички ми харесаха. MTZ, съгласна съм с момичетата, имаш прекрасна усмивка и с нея всичките ти визии греят. На тази визия това й липсваше Simple Smile Мими, роклята е хубава и като я доизмислиш ще ти стои чудесно. Света много ми хареса как е стилизирала нейния леопард, а на Агента предложението с карамеления пуловер ме накара да се замисля за една такава пола.
Кажете кой беше форумния колаген или друг, от който сте доволни. Аз не съм взимала досега, но покрай разни болежки на мъжа ми търся нещо изпитано. Предполагам че марката ще има и колаген за кости и стави освен бюти.
От мен стил никакъв - влача някакъв вирус и едва дишам. Извинете за снимката по чорапи, бях с бели кецове без украса.

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 22:27 от Хаши

# 294
Мерси, mtz! 🤗
Знаех си, че е Масимо, но реших да питам все пак.

# 295
Да, Агент една приятелка я носи със светло палто и се получава много готино. Имам снимка , но не е редно да я пускам!
Диа, колан абсурд да сложа, още аксесори ще ми е непоносимо!
Вера са и чудесно качество и доста издръжливи...! От опит го казвам.

# 296
  • Ямбол
Мими, роклята чудесно ще се омекоти от мек, пуФкав пуловер: нещо подобно като визия:

Скрит текст:

Но пречупено през личния ти стил.

# 297
Привет! Един вечерен Берлин от мен.

В Манго загледах велурени чанти,няколко цвята.Хубави,но много тежки.
Роклята на Мими и аз я виждам със светла връхна дреха и светла чанта.
Имам меко късо палто с леопардов принт и така и не стига до носене..

# 298
Имам нужда от помощ. Това сако е бабешко след една определена вързаст, нали? Поръчах го на смешни пари, сакото е много хубаво като изработка,  сега се чудя какво да правя. Кажете, че не става, моля.
Скрит текст:
Пристигна ми и тази пола
Скрит текст:
. Ще я нося с черно кожено яке или черно дълго палто, сега като се замисля, имам и едно велурено яке пепел от рози или нещо от сорта, може би и с него ще става. Въпросът ми е с черни обувки и чанта ли?

mtz,  хубав аутфит, като на инфлуенсърката. Дразнели са ме винаги слаби и стройни мацки Stuck Out Tongue Closed Eyes
Al Georgieva, като те гледам, се чудя дали не си объркала заглавието на темата, която пускаш, не ми приличаш на 40+

Мими, роклята ти отива, мен ме дразнят златните копчета на сакото.

Моята чанта кофа /която ви показах вчера/ има малко джобче с цип горе по средата и това много ми харесва, там си слагам кредитната карта, че я пускам често свободно  иначе вместо да я подредя в портмонето.

sasi6, много хубава снимка. Не съм ходила в Берлин. Теб те помня от Ларедутскaта тема преди ...години.Simple Smile

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 21:40 от Фенси

# 299
Не ми дава линк към сакото, а начална страница, Фенси.

Общи условия

Активация на акаунт