Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Ноември 25

• 15 962
  • 259
  •   9
Отговори
# 240
Всякакви модели леопарди харесвам.
С черно много добре се комбинира
Днес бях точно така

Вещиците ми харесаха много
Какви хлапета засякох в петък JoyJoyJoy
Една тийн какичка се качи с едно малко лапе, тя си беше класическа вещичка, а то беше с черна платнена маска стил Франкенщайн плюс две очи на пружини JoyJoyJoy
Една възрастна дама се прекръсти

Чантата която най-често нося последната година е също трапец, с много иновативно затваряне и прегъване и като се разтвори на макс за документи А4 става като обърната пресечена пирамида

# 241
Много се двоумя, Ричард разбира се я хареса, ама той много не разбира. Каза оставяй я за Гърция и излизане, за работа не става! Света при теб е хубаво, защото не е изцяло анимал. Тва малко доста ми идва...
Диа, не чух твоето мнение, ти единствена беще първа посветена!

# 242
  • В заешката дупка
Аз ако мога бих карала без чанти. Simple Smile Всъщност като отскачам някъде често излизам без никаква чанта - с телефон в ръка и ключове в някой джоб.  Ежедневните ми чанти са малки, колкото да събират телефон, ключове, очила, балсам за устни. Обикновено няма какво да нося в големи чанти и нося рядко. Но ми харесват.

Мими, злато и животински принт едновременно на мен ми е ту мач. Релефният принт  на чантата и той. Много акценти, които се бият. С тази рокля по-семпло сако и чанта бих избрала аз.

# 243
За работа ми се струва, че идва много силна.
На мен само ризата ми беше леопардова днес и всичко друго тъмно

# 244
Мими, злато и животински принт едновременно на мен ми е ту мач. Релефният принт  на чантата и той. Много акценти, които се бият. С тази рокля по-семпло сако и чанта бих избрала аз.
Да, да, чантата е само за снимката, че и лачена...сако може би по добре без златни копчета...
Ал, за работа абсурд!!!!

# 245
Диа, не чух твоето мнение, ти единствена беще първа посветена!
Чакай че като запиша за чантите си и малкото акъл излита 😁
Мимка, на мен ми харесва. Особено ми харесва как си я съчетала със сакото, но ми е мааалко дълга. Или пък не е. Стои секси ☺️ Чантата е в повече, да. Оставяй си я!
Аз обичам "животни" на дрехи, преди седмица си купих тениска.

# 246
За дълга не е, не я настъпвам...мога и по висок ботуш да сложа, сега не ми се вадеха...

# 247
Мими,  с велурен ботуш ще е супер.
Може би черен, ако има черно в шарката - не виждам добре цветовете.

# 248
Мими,  с велурен ботуш ще е супер.
Може би черен, ако има черно в шарката - не виждам добре цветовете.
Има черно, да! 🙃 Ми то светлината в тая спалня е ужасна, но само там имам огледало...малката я одобри! 😀

# 249
  • тук-там
Много ми допадаш така, Мими! Не ми идва ту мач. Света също.

# 250
Адаш, на мен също ми харесваш, за излизане вечер е супер.
Света, мнооого ми хареса с твоя леопард.
Толкова чанти видях, че пак ме засърбяха ръцете за някаква бордо, заради кецовете, които поръчах. Инак, тези бъкет чанти не съм носила, не можах да се съблазня, дакелчета също нямам.

За мен е тайна как успявате да се снимате в огледалото без краката ви да изглеждат къси, една много лоша като качество снимка от днес, но се радвам че сложих кремаво до зеленото и го освежих и това благодарение на момичетата от темата

Скрит текст:

# 251
Супер си и никакви къси крака не виждам! 😍
Мен ми пречи леглото да се отдалеча от огледалото и винаги като забита излизам, защото не се хващат целите крака, не че съм някоя стройна...🤣🤣🤣

# 252
Малката Мими, чудесна си 😘
Дънките ти са супер, двете блузи така също
Вие пак имате огледала 🙃

Мими, за излизане вечер е супер 🐆

# 253
Аз нямах вкъщи огледало в цял ръст повече от 10 години! И дума не давах да се издума да се купи голямо огледало. Имаше само огледало на шкафа в банята и едно с диаметър 1 педя, на което се гримирах. Смятайте колко съм се харесвала... за да не искам да се поглеждам и докато се науча да се приемам каквато съм, а тогава съм изглеждала значително по-добре от сега! Simple Smile

# 254
  • Sofia
Моето огледало е на метър от спалнята и на селфита излизам адски несъразмерно.

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 23:22 от Karen

Общи условия

Активация на акаунт