Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Ноември 25

• 17 124
  • 270
  •   19
Отговори
# 255
Мими88, хареса ми - наистина кремаво до зелено е освежило комбинацията и ти отива. Ти си за свежи цветове до лицето, направо грееш с тях. За снимките - опитай с наклона на телефона, за да сменяш ракурса. Нещо такова и аз не съм голям фотограф.

Мими, сетих се да пробваш роклята си и с новото ти черно яке - благодатна е за доста комбинации. Златисто отива на леопардова шарка, добре стои. И по моя аутфит всички ципове /на якето на сникърсите/, и дръжката на чантата са златисти. Леопардовият принт освен с кафяво, с черно, със златисто, добре се съчетава също с бордо, с оранжево
Няколко идеи как да носим леопардов принт
Под формата на рокля
Скрит текст:

За завършек на total-black-look
Скрит текст:

Нежно съчетан с бяло или екрю
Скрит текст:
пола и сако
Скрит текст:

И чанта leopard-print към total-black-look
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 03:57 от Sweta

# 256
Да, и с якето ще е добре! Имам такива велурени ботуши, подобни и с тях ще е по красиво, хем са с малко по висок ток и ще я вдигнат! Значи сменяме чантата и остава сакото със златните копчета/ кожено яке? 🤔

# 257
Имам ето такъв модел леопардово палто, яката му е голяма, кръгла и черна, както има и черни маншети. Много си го обичам, но го нося много рядко, обикновено като излизам вечер на нещо по-официално. Снимката я намерих в нета, защото моя модел не го намирам, то е и доста отдавна купувано.
Скрит текст:

# 258
Мили дами, много искам да споделя едно много кратко видео с вас. Съветът си го бива Heart Exl Няколко пъти го гледам днес Simple Smile https://www.instagram.com/p/DNiUYlSNtiW

# 259
Мили дами, много искам да споделя едно много кратко видео с вас. Съветът си го бива Heart Exl Няколко пъти го гледам днес Simple Smile https://www.instagram.com/p/DNiUYlSNtiW
Огън е бабето! 😀 И е много права!!!!

# 260
  • В морето
Добро утро, дами! Хубави идеи сте споделили през вчерашния ден, успях всичко да прочета. Този път видях и mtz - супер свежа, както винаги, Sweta - подбрано и напаснато всичко, както винаги, Mimy8809 - със страхотни дънки, опитвам и аз да намеря сходен цвят, но не успявам и bombolino - елегантна дама с великолепно сако! Забелязала съм много сходни на моите избори на обувки особено, но и дрехи, тук сакото е Heart

Чантата, за която ви питах за почистване и качих снимки всъщност не е голяма в истинския смисъл, тя се прибира с едно коланче отвътре и става като на последната снимка - 30/28 см., малко като bucket bag, всъщност е много удобна и всичко лесно се взема/намира, но се цапа. Като се разтегне настрани и се сложи на рамо вече изглежда като по-голяма чанта. За химическо признавам не бях се сетила, въпреки че дрехите си само там поддържам, ще питам дали има шанс.

mimi.7299 - роклята ти стои, аз бих избрала с по-семлото (новото) кожено яке и кросбоди чантичка и ми се струва ще стане чудесна визия.
На Sweta благодаря за споделения бранд обувки, много ми допаднаха някои модели, и честито за твоите! Ще се радвам да покажеш и на живо!
Ал, много се радвам да прочета, че вдъхновявам! Kissing Heart Брошката, която си избрала и на мен ми харесва! Значи, ако я  намериш ще трябва да споделиш Heart Eyes Аз предполагам от джинсовото сако от миналата седмица, там е една апликация на самото сако, не е отделна брошка, но ми е празнично като имат блясък дрехите.

И на мен днес ми трбява вдъхновение - мрачно, дъждовно, ветровито... Но отивам на работа. Nerd Computer

# 261
Тафта, това сако ти е страхотно, запомних му и апликацията. Черно яке и черна кросбоди налични, ще стане тоалета. Никак не е моя стил такваз рокля, но се променям...! 😀

# 262
  • В морето
И аз, Мими, и аз! Grinning Но иначе никак не се влияем от темата Joy Joy

За мен "Темата" е едно от най-хубавите неща, които са ми се случвали последните години! Heart И направо не знам защо и къде съм проспала толкова време... Но явно всяко нещо идва, когато си готов за него.

# 263
Много обичам *Темата* ❤️

Елирост, дамата я видях миналата седмица. Супер е ❤️🙂❤️

Днес така

# 264
Ооооо, Ал! Heart EyesHeart EyesHeart Eyes
Вижте като моето сако в бордо, ракошнотия. Тез от химическото ми счупили още две копчета на ръкавите, сега се обадих на фирмата, ще ми пратат 5 броя! 😃

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 10:48 от mimi.7299

# 265
  • В морето
Оооо Ал, разкошна! Heart Искам и аз такава риза Blush

# 266
  • Mediterraneo
И аз излизам като инвалид на селфита, или късокрака, или изкривена не ги умея и това е. Имаме огледала, ама на неподходящи за снимане места. Това в коридора пък му идва или тъмно, или от две места светлина и пак нищо не става от снимките, вечно изглежда като мръсно.
Отивам на връщам една поръчка и да си навъртя километрите с кучето. Откакто съм без работа, имам за цел всеки ден да ходя по 3-5 км задължително. Днес ми е ден 5.

# 267
Тарти, ти напоследък излизаш все по-добре на селфита, така че не се оплаквай! 🙂

# 268
  • София
Ризата е на Луиза Спаньоли, нали? Много любима марка.

# 269
Изпуснах ви вчера, само по диагонал успях да прочета и разгледам, но не всичко, признавам си. Акцентът ми падна върху брошките, които много обичам за този сезон, но рядко успявам да сложа, както и върху леопардовата визия на Мими - никаква такава дреха нямам в гардероба си, трябва да се престраша някой път поне да пробвам. Лошото е, че когато имам желание за обикаляне по магазини, то нямам време, или пък обратно Grinning
Ал, присъединявам се към комплиментите - като изящна статуетка си днес!
Аз малко по-официална днес, с една силно жълта риза, която сега, откакто потъмних косата, започнах повече да нося. Когато сложа сако върху нея обаче, започва да се бръчка и гъне, не ми е много ок.
Скрит текст:
Няма да се повтарям за селфи (не)уменията ми, те са ясни Grinning

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 12:22 от Mometo*

Общи условия

Активация на акаунт