Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Ноември 25

• 20 012
  • 306
  •   8
Отговори
# 300
  • В морето
Още една гледна точка - нещо за четене относно леопардовите шарки. Има и таблица според фигурата как да се позицонират. Абстрахирах се от рекламите и така го четох. Споделям, ако на някой му е интересно.

Скрит текст:

# 301
  • тук-там
На мен сакото не ми допада - много е бъбриво.
Хаши, мн сладка Simple Smile
Мацки, я кажете ползвате ли пречиствател за въздух и от кой модел сте доволни? Търся го главно да абсорбира мириса от камината и домашните любимци.

# 302
Цитат
Кажете кой беше форумния колаген или друг, от който сте доволни. Аз не съм взимала досега, но покрай разни болежки на мъжа ми търся нещо изпитано. Предполагам че марката ще има и колаген за кости и стави освен бюти.
Хаши, аз приемам Рибен Колаген Deluxe /обсъждал се е в темата/, пия го вече 3 или 4 година, доволна съм от него, но го пия главно за бюти ефект. Купувам от Ремедиум
https://remedium.bg/kolagen-riben-deluks-sol-500ml-064872/p
Давам ти линк към основния сайт, там е описано действието на всички видове колаген, които предлага марката. Мисля, че за кости/стави е този с кафявия етикет
https://www.swedishcollagen.bg/?gad_source=1&gad_campaignid=2151 … AYAiAAEgJbzfD_BwE

Цитат
Имам нужда от помощ. Това сако е бабешко след една определена вързаст, нали? Поръчах го на смешни пари, сакото е много хубаво като изработка,  сега се чудя какво да правя. Кажете, че не става, моля.
Фенси, честити покупки!
Сакото ти предполага хубави съчетания с черни поли, панталони, рокли - дрехи каквито най вероятно имаш. Бабешко определено не е, кройката му е класическа. Според мен е повече за вечерни излизания, някакви поводи ... Прецени оставянето му според това имаш ли нужда от такава дреха или не.

Добре ще се съчетае със сатенена пола подобен модел

Цитат
Пристигна ми и тази пола
Ще я нося с черно кожено яке или черно дълго палто, сега като се замисля, имам и едно велурено яке пепел от рози или нещо от сорта, може би и с него ще става. Въпросът ми е с черни обувки и чанта ли?

Полата - да с черни обувки/ботуши, чанта - хубава, класическа комбинация, с черно яке палто също.
Ако си с яке пепел от рози може да съчетаеш с обувките/чантата, които показа вчера/ по спомен бяха бургунди, но може и да греша/.

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 23:59 от Sweta

# 303
  • София
Пречиствател ползвам в кухнята. Поглъща миризми от готвено, препечени филийки и цигари. Незаменим е при цъфтежите пролет и мъглите през есенно зимния сезон, защото винаги ни е отворен прозорецът в кухнята.За домашни любимци нямам наблюдение.
Съобразяват се с големината на помещението за да е ефективен.

# 304
Фенси, за мен полата е супер, с кеф ще се мушна в такава, но сакото е демоде.

Леопардови панталони ми харесват така

и

като клин по крака са ми ту мъч.
Сетих си, че пътувах с една млада жена, като от Флашданс - сребърен спортен клин, баскет кецове, калци, торбесто яке и правоъгълно ръбест сак

Я вижте какви токчета са извадили премиатите

и още една East-West чантичка

Тарталета, ти точно дойде и пак хвана гората....
Не се впрягай де 😘🌷

# 305
Фенси и аз те помня от темите за пазаруване.Ларедут..Асос...Stuck Out Tongue Winking Eye..
Сакото ти не е бабешко.И аз го виждам,както Света,за вечерно излизане.Полата ти е много хубава,от къде е,би ли казала?

# 306
Благодаря ви за мненията. Реших да върна сакото, щом толкова му се чудя, явно не е моето.

sasi6,  полата е от Zalando,  Bruuns Bazaar е марката.

Общи условия

Активация на акаунт