Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Ноември 25

• 114 403
  • 1 377
  •   1
Отговори
# 1 200
Сега вкъщи голям проблем настана, аз искам да върна златната рокля, Ричард и щерката не дават. От сега ви казвам, че няма да се покажа с нея, защото аз естетически не се одобрявам. Но ще я оставя, да стои за зор за ман, както казваше баба ми. Още чистя отпуск и времето е чудно, чудно!

# 1 201
  • Русе
Здрава, щастлива и с много късмет да си, Мариета! Много добре изглеждаш в роклята!
И мен замислихте с тези мечета, ще взема да пробвам. Преди много години съм носила късо палто с естествен косъм от миеща мечка и се харесвах.

# 1 202
ЧРД Мариета!
🎂💐
Всичко най-добро!

Златинте рокли са красиви, но не на всеки стоят добре.
При някои дами се получава една бозава и никаква работа и по-добре нещо в цвят.

Палтото с крава шарки не ми допада.

# 1 203
По-скоро е спецификата на материята на тези конкретни рокли. Прилича на някогашната ликра, която очертава всяка гънчица. За такава материя е нужна съвършена фигура, без грам нехармонични нагъвания.

# 1 204
По-скоро е спецификата на материята на тези конкретни рокли. Прилича на някогашната ликра, която очертава всяка гънчица. За такава материя е нужна съвършена фигура, без грам нехармонични нагъвания.
И двете причини са - цвета не ми отива, на корема не стои добре!
Поръчвам тая и ако и тя не ми застава ще ходя със стара!

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 14:44 от mimi.7299

# 1 205
Мими, тази съм я мерила лично в магазина им, стои добре.
Дори ми беше единия от вариантите за бала на младежа.
Има и болеро от същия сатен, което можеш да си купиш допълнително, ако желаеш.
В обедната мерих 3 мечки.
Спрях се на една шоколадова и една бордо.
Единственото, което ме спира е, че няма да са актуални след малко време, а цената им не е за подценяване.
Мисля, че за малко повече от тия пари ще си взема класическо палто и ще го нося с години.

# 1 206
Честит рожден ден, Мариета! Flowers Hibiscus Роклята много добре ти стои!

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 17:32 от Sweta

# 1 207
Да, искам я с ръкави. Но не с такова деколте 😃
В трендиол има супер модели, но не съм поръчвала от там. 😉

# 1 208
Мими, аз писах, докато ти си редактирала Simple Smile. После видях, че си поръчала вече рокля и се обезсмисли, което бях написала. Роклята, която показах беше на Rinascimento
Дано се одобриш с новата рокля и с кеф да си я облечеш за събитието. Hands Plus1

# 1 209
Мими, аз писах, докато ти си редактирала Simple Smile. После видях, че си поръчала вече рокля и се обезсмисли, което бях написала. Роклята, която показах беше на Rinascimento
Дано се одобриш с новата рокля и с кеф да си я облечеш за събитието. Hands Plus1
Няма лошо, давай линк и нея ще погледна! 🙂

# 1 210
  • София
Честита да си, Мариета Flowers Rose
Бъди здрава, щастлива и обичана! Изглеждаш чудесно с роклята.

Тези дни пътувах основно с метрото и през цялото време си мислех за Мими и нейното твърдение, че тук сме почти изцяло в тъмните тонове на зимните дрехи. Ами много е права, затова ме радват изключително много различните визии, които показвате тук. А ръкавиците на Karen Heart Eyes разкошни.

Агент, прекрасно ти е момичето, определено е повод за гордост!

# 1 211
Както казва Анджи, Моника Белучи само може да завижда на Карън! 🥰
Ей за тва мразя зимата Скорпи, всичко живо в черно, сиво, тъмно синьо...аааа и масовката бежов халат, брррр!

# 1 212
Да, искам я с ръкави. Но не с такова деколте 😃
Тези ти думи не бяха ли към мен?
Аз като модел я визирах. С това дълбоко деколте не става.
Цитат
Няма лошо, давай линк и нея ще погледна! 🙂
Ето линк към сайта, разгледай - сега имат и намаление
https://www.rinascimento.com/de-de/kleidung/kleider/lange-kleider.html

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 01:37 от Sweta

# 1 213
  • някъде там
MarietaYo, жива и здрава да си и още много ....сет:kissing_face:
Роклатя ти стои чудесно, аз обаче под коляното нищо никога не съм носилаи не мога да си купя, просто не се приемам.
Все още не съм се зарибила по копринени калъвки, някак не мисля, че ще имам кой знае какъв ефект, няма как да стана на 25 с тях.... Не знам какво друго бихами дали.
Относно мечешките палтета,  без да знам, че са тредн отдавна ги заглеждам, но нещо не мога да се реша.
Момичета, какво мислите за тази рокля и като цялоза комбинацията... Все пак не съм с най-финните тела, въпреки смъкнатите килограми...

# 1 214
Мерси Света, ако ме изгонят от нас ти и Дия ще ме прибирате! Joy
Кашарел, аз мисля си топ, харесвам рокля с ботуши! Много!

Общи условия

Активация на акаунт