Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Ноември 25

• 114 397
  • 1 377
  •   1
Отговори
# 1 215
  • Ямбол
Ей ви един зимен мишмаш от десени, цветове и материи от мен:

Мариета, бъди честита!

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 07:53 от Майола Бени

# 1 216
Мариета, да си ни жива и здрава и винаги да намираш поне по една нова рокля всеки път като отвориш гардероба!

Бени, много ти отиват миш-маши от десени и стилове, много!

Кашарел, от мен по-скоро не за роклята, дължината и не ми харесва. Ако я носиш с тези ботуши колената ти са на преден план, ако я носиш с по-високи става малко вулгарно. Ако я сложиш с боти си режеш краката. С обувки ще е оптимално, но обувки на ток. А обувки на ток и рокля с няколко животински принта в моите очи пак не е нещо, което пасва на много ситуации и ежедневия. Та затова от мен не.

Агент, червените Кампуси са готини, цветът е много хубав - честити!
Аз съм много раздвоена с този кравешки принт. Гледам го на обувки, чанти, сега на палтото, което показа.
Харесва ми, има фаца, обаче само да не знаех, че е кравешки. Това някак ме спира да купя нещо с него. Защото тигър, леопард - красиви, грациозни животни,  а пък крава ....
Но това са си някакви мои приумици
Simple Smile)) Със сълзи се смея, Света, викаш като сложим анимал принт и ставаме едни красиви и грациозни тигрици! А кравата ни прави просто краварки Grinning Но май все пак има такъв микротренд, та ще виждаме не само палта с такъв принт:
https://www.marieclaire.com/fashion/fall-fashion/cow-print-trend … ashion-week-2025/
https://www.voguescandinavia.com/articles/cow-print
https://www.glamour.com/story/cow-print-is-officially-taking-ove … style-it-for-2025
https://go.skimresources.com/?id=150311X1615657&url=https%3A%2F% … xi2g23rp7QIVEV7FA
Скрит текст:
Иначе аз съм си крава по зодия де, но палтото го загледах защото търсех нещо, което да стане за western party. Казвала ли съм няколкостотин пъти колко мразя тематични партита, но все пак предпочитам да уважа организаторите и да има някаква тематична закачка в тоалета ми. Имам само едни боти, които без да са "каубойски" са с подобна форма и могат да минат.

Мими, роклята ми хвана погледа на закачалката, но бях убедена, че няма да ми пасне само като видях пропорциите и срязаната талия - при мен идва малко под мишниците. А силует също не ми стои добре, прави ме двойно по-широка, но все пак я пробвах. УЖАС! А на друга фигура ще е много ефектна рокля, за голямо мое съжаление! Ако не съм изтрила "селфитата" ще ти я покажа, но те предупреждавам, че гледката не е за слабонервни Simple Smile))
Скрит текст:
...

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 15:11 от Agent Provocateur

# 1 217
Все още не съм се зарибила по копринени калъвки, някак не мисля, че ще имам кой знае какъв ефект, няма как да стана на 25 с тях.... Не знам какво друго бихами дали.
Аз купувам калъфката заради косата си, не с очакване да ме подмлади Simple Smile
Изглеждаш чудесно с роклята и въобще цялостния аутфит.

# 1 218
  • София
Мариета,честит рожден ден!Желая ти от всичко хубаво по много,но най-много здраве!
Роклята много ми харесва и ако съм сигурна,че в Елизабет я има бих отишла да я пробвам.
Мими,да ти кажа,че ми хареса с мечето и синьозелената рокля.Не разбрах какво реши в крайна сметка.
Майолке отново си с визия на девойка.
Хаши,твоето жабешко зелено яке ме подсети,че и аз имам такова в гардероба,но малко по-дълго.Отлежава и то,до не знам кога.
Cacharell има нещо,което не ми допада,може би това,че роклята е по-широка в раменете,както и дължината и.Може би трябва някой друг да те снима и да не повдигаш ръцете,че тази поза дава по-различна визия.Но ако ти се харесваш,няма значение ние какво мислим.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 16:15 от Ali97

# 1 219
Майолита цветно цвете! 😍
Али, ще се носи мечката това реших! В службата особено я одобриха, дори така съчетана! 😀
Златната ще стои за зор заман. Сега чакам синята, това реших! 😆

# 1 220
  • София
Супер Мими!Радвам се,че си се решила.Със здраве да си я носиш!И роклята ми хареса като цвят,моделът май не забелязах.А вече я няма снимката,но аз от няколко дни се каня да пиша по въпроса.

# 1 221
Агент, жестока е просто. Heart EyesТочно от любимите ми. Харесвам и как ти стои, малко зяпа под мишницата, затова ти си знаеш! 😀

# 1 222
Попадна ми модел на Lee, който може да ти допадне вместо дънки.

# 1 223
Скрит текст:
Агент, червените Кампуси са готини, цветът е много хубав - честити!
Аз съм много раздвоена с този кравешки принт. Гледам го на обувки, чанти, сега на палтото, което показа.
Харесва ми, има фаца, обаче само да не знаех, че е кравешки. Това някак ме спира да купя нещо с него. Защото тигър, леопард - красиви, грациозни животни,  а пък крава ....
Но това са си някакви мои приумици
Simple Smile)) Със сълзи се смея, Света, викаш като сложим анимал принт и ставаме едни красиви и грациозни тигрици! А кравата ни прави просто краварки Grinning
Агент, нее, не говорех за промяна във външните ни дадености, обличайки дреха с един или друг анимал принт. Ние краварки никога няма да станем, нито тигрици /на грация обаче го докарваме/ . Опитах се да обясня, неуспешно Simple Smile, моята асоциацията към анимал принтовете. Определен принт върху дреха, обувка, ..., свързвам на подсъзнателно ниво с  конкретното животно и пренасям образа в/у изделието някак си. От там и вътрешното ми възприемане на дрехата. Както написах строго лично е, моя приумица ... не ясна математика две +две = четири, не мога, а и няма нужда, да опиша по точно.  
Скрит текст:
Цитат
Иначе аз съм си крава по зодия де, но палтото го загледах защото търсех нещо, което да стане за western party. Казвала ли съм няколкостотин пъти колко мразя тематични партита, но все пак предпочитам да уважа организаторите и да има някаква тематична закачка в тоалета ми.
За тази цел, определено става, ще си точно в темата на партито Hands Plus1

В никакъв случай поста ми не е намеса, съвет или нещо подобно към теб, аз не влизам в личното пространство на другите. Просто споделих нещо, за което наскоро си мислех във връзка с принта крава за себе си

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 01:48 от Sweta

# 1 224
Разбира се, че си правим подсъзнателно асоциации! Абс. съм съгласна с теб, но изкушението да се позакача никога не ме напуска Wink

# 1 225
Скрит текст:
Снимката ти е хубава,  както писах принт крава ми харесва, стои ефектно и е в тренда определено. Аз и затова си размишлявах за него, колебаех се за едни сникърси, за пролетта. Сега са на хубава промоция и ми харесват. Постът ти вчера ме "хвана" точно в момента когато им се чудех - "To be or not to be" Simple Smile
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 00:19 от Sweta

# 1 226
G&B, много ми допадат Heart Eyes, но ще трябва да се режат...и цялата линия заминава. Панталони мога да нося само на български фирми, където не е: моделът е 185 и носи размер S. 😀 Същото и с широките панталони, скъсиш ли ги стават като прерязани, а самият ти късокрак! 😉
Ето това е новият ми панталон, дето купих от Ст. Загора. Български, на Авеню, седи ми топ и е точен на дължина! 😊

Ще го нося с тази риза!

# 1 227
Свет, на мен ми харесват, едиственото, което ми "дърпа" погледа са розовите връзки, но това си е моя специфична загвоздка... в сми когато аз слагам принт предпочитам да е единствен акцент. За мен това работи, но има жени, които органично съчетават няколко!

Я кажи, според теб дали ако съчетая Адидаските със чанта, която е в цвета на "чертите", не на основния цвят на кецовете ще е твърде съчетано/too much? Сек да се опитам да покажа (днес не съм свършила работа за 5 пари, но нали запраздняваме за Тенксгивинг си имам оправдание)

Ще го нося с тази риза!

Мими, коя е фирмата на ризата Simple Smile Питам, защото така закачливо са я препасали с колан на "Ботега Венета", че можеш да си помислиш, че е техен дизайн Wink

https://www.whowhatwear.com/most-popular-designer-belts

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 18:42 от Agent Provocateur

# 1 228
Деница бутик, българска дизайнерка! 😀
Коланът е трепач! 🤩

# 1 229
  • В морето
MarietaYo - Честит рожден ден! Birthday

Общи условия

Активация на акаунт