Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Ноември 25

• 114 386
  • 1 377
  •   1
Отговори
# 1 230
  • Burgas, Bulgaria
Добър вечер, мили момичета, много от вас видях и изчетох, но най-ярко се запечата в съзнанието ми прекрасната малка Агентка!!! Страхотна!!! /и да, според мен тази рокля си е за черен чорапогащник, с всичко друго би била "бейсик". HeartHeartHeart
Агентче, грабвай го кравешкото палто, фул в тренда е и много добре ти стои! Роклята тоже! HeartHeartHeart
Видях ръкавиците на прекрасната Карън и съм "in love" ! HeartHeartHeart
Чудните DiaMia и Светка аз свързвам с нови разходи, прекрасни са, но страшни подстрекателки!!! Ах, тази черна чанта на Вера, сега и нея да мисля! HeartHeartHeart
Марджи, страхотен аутфит, стилово и цветово прекрасно балансиран! HeartHeartHeart
Майолка = цветна бомбичка и LOVE! HeartHeartHeart
Мими, не се отказвай от златната рокля! HeartHeartHeart
Мариетка, честита и все така стилна да си!!! HeartHeartHeart

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 19:21 от kolevaangela

# 1 231
Ali,
Преди месец в Пловдив в Елизабет на 2 етаж имаше още от роклята. Иначе нищо друго не харесах.
Благодаря за пожеланията мили дами!

# 1 232
  • В морето
От снимката на Karen освен чудните ръкавици, много харесах и палтото, хубав цвят, хубава яка, струва ми се интересно.
Кравешки десен много харесвам на килим пред камина...
Иначе бих носила чанта, сникърси или късо яке/сако/палто.
Скрит текст:

# 1 233
Сакото е жестоко! И аз го харесвам! 🙃

# 1 234
Свет, на мен ми харесват, едиственото, което ми "дърпа" погледа са розовите връзки, но това си е моя специфична загвоздка... в сми когато аз слагам принт предпочитам да е единствен акцент. За мен това работи, но има жени, които органично съчетават няколко!

Я кажи, според теб дали ако съчетая Адидаските със чанта, която е в цвета на "чертите", не на основния цвят на кецовете ще е твърде съчетано/too much? Сек да се опитам да покажа (днес не съм свършила работа за 5 пари, но нали запраздняваме за Тенксгивинг си имам оправдание)
Agent, сникърсите се продават с два чифта връзки - розови и кафяви. Мога да ги нося, с които преценя според останалата част на аутфита. Комбинацията розово/кафяво много ми харесва по принцип и ако дрехите са в тази гама, розовото няма да е акцент, остава акцент анимал принта. Ама чакай, още не съм ги купила. Ако ги купя, когато съчетая ще покажа /виждам ги пролет-лято/.

Ако съчетаеш адидаските с чанта както си описала, според мен ще се получи приятно хармонично съчетание, без веднага да се набие в очите как точно се е получило. Т.е според мен няма да е  too much. Но говоря както си представям, снимка не виждам на чантата.

Коланът, който коментирате с Мими -  имам подобен. Моят е от H&M, преди години го купих, хубав колан и пипнат /моят е кожен/
Скрит текст:

Цитат
Чудните DiaMia и Светка аз свързвам с нови разходи, прекрасни са, но страшни подстрекателки!!! HeartHeartHeart
Така ли, Анджи Simple Smile?? Добре тогава, я да ти покажа каквo хубавo намалениe има в Net- A- Porter на онази сладка чантичка на Ganni, която беше показала тук /за цвета само не съм сигурна дали беше същия/. Шегата настрана, за теб се сетих когато им гледах намаленията и я видях. Kissing Heart

https://www.net-a-porter.com/en-bg/shop/product/ganni/bags/mini- … 46376663162909157
В този сайт има и други добри марки на хубаво намаление, разгледай ако искаш
В сайта на Ganni има намаления също.

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 14:10 от Sweta

# 1 235
Дами, трябва ми честното ви мнение. Черна блуза от полиестер (сиреч прозира си) бихте ли одобрили и носили с черно боди тип бельо без дантели под нея?

# 1 236
Дами, трябва ми честното ви мнение. Черна блуза от полиестер (сиреч прозира си) бихте ли одобрили и носили с черно боди тип бельо без дантели под нея?
Да! Така нася воалена рокля, отдолу върви с нещо като дълъг потник с презрамки, т.е. като бельо.
Днес така, имам лекция с ученици! 😀

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 23:37 от mimi.7299

# 1 237
Да, аз нося така прозираща черна риза с цветя.

# 1 238
да, бих.
Това е единствения начин по който ги нося.

На мен ми е любопитно как ги носите палтата и саката от крава. Не са меки, пипнеш ли по посока срещу косъма направо си боде

# 1 239
Днес с еделвайсите
Щях да им сложа войнишко зелената чанта, но последно реших да се спра на тази.

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 23:33 от mardji1

# 1 240
Благодаря ви.

# 1 241
Много си елегантна, marji!
Тафта, супер крави:) И тази на Агента ми хареса по някакъв странен, ексцентричен начин.
Адаш, много си готина така! Успех с децата!
Аз днес съм с барел, ще се покажа за малко:

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 21:16 от Mimy8809

# 1 242
Чета ви редовно, момичета, и много ви се радвам ( особено когато сте в добро настроение).
И двете Мимета видях и харесах, както и Марджи с еделвайсите.
Мими ме подсеща, че още не съм си носила двете брошки, които си купих заради вас.
Тук беше доста студено, не че сега е много топло и залагах на дрехи за оцеляване.
Мечешките палтенца ми харесват и на мен, но се удържам да не си купя, че точно като мечка си се представям в тях. Отделно дето целия ноември не се спрях с покупките покрай черния петък ( утре нищо няма да купя, обещавам).
 Кравешките принтове  по-малко ми харесват, макар че Агента е чудесна с палтото , а в показанато от Тафта сако ми останаха очите.

# 1 243
  • тук-там
Мими, елегантна и вдъхновяваща за учениците!
Другото Мими, барелът сякаш оптически скъсява долната част. Може и да е от ракурса на снимката.

# 1 244
Мими88, на мен ми харесва как ти застават дънки барел.  Но в съчетанието с широкия пуловер някак се губят всички извивки на тялото ти. Мисля, че талията ти трябва да бъде по добре подчертана - за по /как да кажа/ женствено/шик визия, и мисля, че ще ти отива. Hands Thumbsup
Предлагам на теб, а и на всички с дънки барел, няколко вида съчетаване с горна дреха /като модел и линия/, които илюстрират идеята ми
с широк, но къс пуловер, запасан
Скрит текст:

с риза
Скрит текст:

с по тясна къса блуза
Скрит текст:
с леко вталена и пак къса блуза
Скрит текст:
А, и когато талията е подчертана дори барел с ниска талия не може да скъси оптически долната част /това за което говори мтз/, защото подчертаната талия "слага всичко на място"
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 16:17 от Sweta

Общи условия

Активация на акаунт