Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Ноември 25

• 114 438
  • 1 377
  •   1
Отговори
# 1 170
Агент, палтото е жестоко!
Мими, отиват ти тези очила.
Хаши, поръчани са ... не помня кога, някъде напролет сякаш беше. Няма профил на техния сайт, а имейли не пазя. Едната дойде за два дни, но черната се забави примерно седмица някъде, но писаха, че идва от Италия и затова се бави.
От този сайт с кожените поли имам една дънкова пола за без пари, която преди време ви показах тук. Много добре е ушита. За другите не знам как са, но ако съдя по нея - кадърни са.

# 1 171
Хаши, от Нотино, имаха промоция...! 🙂
Виж си размера на възглавниците, аз много сайтове разгледах, но не ми пасваше. Тези са 50/60 и заспаха!

# 1 172
  • тук-там
Само да вметна, че има и естествени мечета:
 https://www.massimodutti.com/bg/%D0%BA%D1%8A%D1%81%D0%BE-%D1%8F% … lorId=700&style=0

# 1 173
Готини са много, но като им мине бързо модата не си заслужава! Wink
Малката ми вика, истинско ли е, но прилича на фейк и не ме хареса! 😅

# 1 174
Мими, тази на нотино е от синтетичен материал. Някой с повече опит да каже дали има същите качества. Бях останала с впечатлението че идеята е да е от естествена коприна.

# 1 175
Аз имам два вида от ацетатна коприна. Лично за моята коса има огромна разлика между памучните калъфки и тези. Моите са по 35 лв за брой, доволна съм.
Тези са моите https://chaosbychris.com/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1 … a%d0%b0-rose-ash/

# 1 176
Мими, тази на нотино е от синтетичен материал. Някой с повече опит да каже дали има същите качества. Бях останала с впечатлението че идеята е да е от естествена коприна.
Ами уж за коприна ги взехме 🙃. Къде 90 лв беше едната...! 🤣🤣🤣 Ама 100 процента черничева коприна трябва да е коприна! 🤔

Туй пише в описанието...как да разбера каква е! За мен истинска и естесвена коприна са синоними!

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 21:50 от mimi.7299

# 1 177
Мими, ти нали тези калъфки показа
https://www.notino.bg/notino/silk-collection-koprinena-kalfka-za … vnica/p-16176658/
Коприна са - 100% /така пише/
Иначе Хаши моите са от Зара /50 x 75 cm/. В сайта им ги има - 100% коприна.
А, Мими е редактирала - писали сме едновременно Simple Smile

Агент, червените Кампуси са готини, цветът е много хубав - честити!
Аз съм много раздвоена с този кравешки принт. Гледам го на обувки, чанти, сега на палтото, което показа.
Харесва ми, има фаца, обаче само да не знаех, че е кравешки. Това някак ме спира да купя нещо с него. Защото тигър, леопард - красиви, грациозни животни,  а пък крава ....
Но това са си някакви мои приумици

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 23:25 от Sweta

# 1 178
Да, Света, тези са. 100 % черничева коприна за мен е истинска коприна! 🙂

# 1 179
Да, коприна на 100% - при това най хубавата /така съм чела/

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 22:06 от Sweta

# 1 180
Момичета, аз потърсих по име и ми излезе това, което им е синтетичния вариант. Благодаря ви за пояснението. Диа, видях и твоите. Благодаря. Ще помисля за двата варианта.

# 1 181
Цитат
Хаши, да това е идеята
В поста на Мими по горе, прочети за характеристиките и ползите от копринената калъфка /черничева коприна/.

Калъфките, които Диа е показала от ацетатна коприна също стават за целите, които търсиш, като алтернативен вариант. Ацетатната коприна се произвежда от дървесна маса - естествена  суровина.

Синтетични калъфки не купувай - обратен ефект ще постигнеш. Знаеш, синтетичните тъкани наелектризират, запарват - за спане не е добре.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 00:03 от Sweta

# 1 182
  • Пловдив
Погледнете  в е- маг за копринени калъфки( естествена коприна). Аз миналата година си поръчах от там, защото си бях забравила моята в хотел на гръцкото море, но пък това лято минахме от там и управителя я беше съхранил безупречно. Много и се зарадвах, повече за жеста, разбира се.

Само агентчето успях да зърна, че е от последните публикации. Палтото е много шик. Напомни ми една моя учителка от детската градина преди амнайсе петилетки, която идваше на работа с косместо дълго палто, предполагам някоя екзотика, че мъжа и работеше в Либия, под него воалеста, ефирна дълга рокля, и ботуш на висок ток. Всички малчугани я гледахме с обожание. Фея. Веднага асоциирах с визията на агентчето.

Сегааааа по темата с косматите палтенца: много харесвам естествените( имах едно време), знам че са много модерни в момента, но в Пловдив само малцинствата ги носят… по тази причина не бих посегнала към тях.

# 1 183
Аз купих копринена от Япония - и сега съмна нея - не виждам нещо озлобено като ефект.
Иначе - - днес пораснах съм на ….сет и една.
Свалих етикета на една рокля от Елизабет, която отлежа 1 г в гардероба. И след добра почерпка потъвам света на сънищата!

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 20:12 от MarietaYo

# 1 184
Мариета, изглеждаш
чудесно на ..сет, да си здрава и да имаш
щастливи дни
напред !ЧРД!❤

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 20:14 от ДХ3

Общи условия

Активация на акаунт