Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Ноември 25

• 114 439
  • 1 377
  •   1
Отговори
# 1 155
Ризи нося напъхани в поли и панталони, но пуловери как се загащват така и не научих.

Мими, свежа си в рокличката.

Линофрина, ние се занимаваме с такива неща откакто се помня и аз ги "виждам".

# 1 156
  • тук-там
Лина, много харесах инициативата и вече поръчах, за да зарадвам едно момиченце.

# 1 157
Поръчах си чанта от Вера.
Преди доста време им бях клиентка, дано не е паднало качеството.
Ако ли не - ще пътува обратно.
Последно купих тези, всичко е наред с тях, даже е много добро качеството.
https://www.vera.bg/modello.php?p=728
https://www.vera.bg/modello.php?p=7380

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 15:17 от Moderator3

# 1 158
Много харесах една пола от изк. кожа от предложените от Диа сайтове. Едва се сдържам Grinning Спира ме единствено мисълта за прането и най-вече сушенето.

# 1 159
Моите поли от изкуствена кожа, а и ризо- якета ги пера и суша в сушилня. Излизат изгладени.

# 1 160
И аз имам зелената пола от Ризървд. Пера и суша нормално.
И Операция плюшено мече, и Дари магия с книга са чудесни итициативи. Добре е да не са само по Коледа.

# 1 161
Мими, много свежо и хубаво съчетание. Бялото ти палто виждам за първи път - много сладко!
За калъфките нищо не каза - заплита ли се косата ти сега?

Ако има в темата ползващи продукти на dm марката she, спират да я предлагат. Все още има налични продукти, намалени. Аз харесвам един техен молив дуо, питах за него и така разбрах.

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 21:27 от Sweta

# 1 162
Мими, много свежо и хубаво съчетание. Бялото ти палто виждам за първи път - много сладко!
За калъфките нищо не каза - заплита ли се косата ти сега?
Света, мерси ....изчаках да поспя по дългичко на тях, определено вече не е такава драма отзад. Иначе за спане са много приятни, хареса ми качеството. Ричард  и той ще се разхубави...! Joy

# 1 163
Радвам се Мими, аз от кога разправям, че са хубави и наистина вършат работа!
Цитат
Ричард  и той ще се разхубави...!
Е, как - няма само ти да се подмладяваш, детето няма да може да ви познае! Simple Smile

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 22:52 от Sweta

# 1 164
Радвам се Мими, аз от кога разправям че са хубави и наистина вършат работа!
Цитат
Ричард  и той ще се разхубави...!
Е, как няма само ти да се подмладяваш, детето няма да може да ви познае! Simple Smile
JoyJoyJoy

# 1 165
Много сте мили, благодаря от името на опърничавото си чадо!
Мьос, покажи се с булченската си рокля!

Снощи пробвах и аз едно "мече", но много бързо го свалих, конкретната кройка изобщо не ми седеше добре.

За сметка на това се харесах много с кравешко палто (бях тръгнала да издирвам евтини каубойски ботуши, че си имам тема за парти). Ботуши не намерих, но с това палто много се забавлявах!
Скрит текст:

Дойдоха ми червените Кампуси и им мисля тоалет, както и се чудя дали да не ги напръскам с импрегниращия спрей преди да ги обуя!
Ето такива си взех:

PS Опасявам се, че и аз имам зелена кожена пола. Всъщност 2 - изкуствена и естествена, фен съм, много лесни за съчетаване!

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 18:32 от Agent Provocateur

# 1 166
  • София
Агент, интересно е палтото и наистина много добре ти стои. Ще го мислиш ли?
Роклята и боти/ботушите са супер Heartpulse
Импрегниращ спрей задължително.

# 1 167
  • тук-там
Чудно палто, Агент! Заспало ти е Simple Smile

# 1 168
Агент, харесва ми палтото, загледах и роклята под него. Ще ми се да я видя..! 🙂

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 08:18 от mimi.7299

# 1 169
Здравейте, момичета. Агент, прекрасно е детето, както казаха всички момичета. Чупенето мисля, че даже й отива Simple Smile
Мими, кажи откъде купи калъфката. И аз искам, ама да е качествена и да не плащам с бъбрек. Или ако ще плащам с бъбрек, поне да съм сигурна, че е качествена.
Диа, благодаря за линковете с полите. И аз май си харесах няколко неща. Кажи кога поръча твоите панти от Вера и за колко време дойдоха? Аз поръчах няколко, но вече седмица нямам вест. Аз съм доволна от техните чанти много до момента, надявам се и сега да е така.

Общи условия

Активация на акаунт