Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Ноември 25

• 114 453
  • 1 377
  •   2
Отговори
# 1 140
Днес без еклектика, госпожа класната!
Grinning

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 08:18 от mimi.7299

# 1 141
Еее, Адаш, усмихваш ми деня с тази усмивка и излъчване! Прекрасна сте, г-жо класна!

Агент, детето ти е чудесно, с уникално излъчване, дори, когато се цупи!

# 1 142
Аз днес съм в сиво и бордо.
Полата е стара, явно съм качила килограми, защото трябва да падне леееко върху ботушите, а тя сега необезпокоявано си граничи с тях

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 20:21 от mardji1

# 1 143
Мими, това си ти - в пълния ти блясък!
Марджи, няма ли да стои по-добре, ако подвиеш леко пуловера навътре в долния му край?

# 1 144
Това с подвиването и "завирането" много пъти са ми го предлагали.
Нещо не мога да се справя с него.

# 1 145
marji1, много хубаво цветово съчетание! Присъединявам се към Mometo, да опиташ да е леко подвит пуловера.

Аз напоследък нося всичко загащено, или подпъхнато поне отпред в панталона, нямам обяснение защо, но така ми изглежда по-добре в моите очи.

# 1 146
Откакто Ани ме посъветва да загащя една вискозена риза в зелената кожена пола съм много доволна! Издължава се силуета и определено стои по добре!
Марджи, много хубаво съчетание! 😍

# 1 147
  • София
Откакто Ани ме посъветва да загащя една вискозена риза в зелената кожена пола съм много доволна! Издължава се силуета и определено стои по добре!
Ти сега друга работа нямаше ли? Откъде да си намеря зелена кожена пола, установих, че МНОГО ми трябва.

# 1 148
Ти сега друга работа нямаше ли? Откъде да си намеря зелена кожена пола, установих, че МНОГО ми трябва.
Ми аз я купих от Ризървд, бях много скептична, но трета година я нося. Цветът е маслина! И Ани много ми я харесва! 😄

# 1 149
Откъде да си намеря зелена кожена пола, установих, че МНОГО ми трябва.
От тук, примерно.
А тук има хубави модели и други цветове.

# 1 150
  • Бургас/Пз
Потвърждавам, зелената пола на Мими е страхотна. Оглеждах се в Ризърв тогава, ама не нацелих размер.
Мими, ще те взема един ден и ще те водя да мерим дънки. Докато не премериш няколко различни модела няма да те оставя Simple Smile
Относно снимките в темата само да кажа, че има голяма разлика между: 1."Днес съм така ... " и 2. "Какво ще кажете за това..."
В първия случай всякакви отговори от типа на "това е ужас" ще изглеждат груби и неуместни. Във втория - пак ще са груби, но тук вече е въпрос на изказ и отношение, но пък ще са уместни, защото човекът ще е поискал мнение и ще трябва да е готов за всякакви отговори.

Агент, малката прелестина е невероятна. Умна и красива... хич няма да й /ти/ е лесно 😘😘😘

# 1 151
  • София
Аз си бях харесала една зелена кожена пола на Orsay, ама накрая се ядосах за 10те лева доставка и я зарязах.

# 1 152
Ани и аз това си помислих за малкото Агентче, баща й от сега да купува пушка!
За дънките - има сделка! Heart

# 1 153
Марджи, лесно е подвиването, а ако си с дънки, може да го пъхнеш в ръба на талията. Стои добре и не издува.

Мими, трябва да премериш дънки. Кройка, еластичност, плътност на денима, всичко е от значение, а за нашия ръст дължината е сериозен фактор, ако избираме широки модели.

Ал, радвам се, че поне 1 човек коментира. Винаги съм смятала, че стилът не е само мерки, марки и цифри. Simple Smile

# 1 154
Поръчах си чанта от Вера.
Преди доста време им бях клиентка, дано не е паднало качеството.
Ако ли не - ще пътува обратно.

Общи условия

Активация на акаунт