Искам да кажа... (236) през Ноември 2025

• 38 854
  • 1 049
  •   1
Отговори
# 225
  • Germany
Добро утро!
Ети, честита годишнина! Още дълги години в любов и разбирателство да прекарате!
И аз искам нова възглавница, но не намерих препоръчаната от Руми тук...
Вчера обикаляхме цял следобяд по магазините и днес трябва най-накрая да си оправя къщата. Пак съм недоспала и кисела и ми излезе и херпес...
Хубава неделя на всички!

# 226
Ели, измери си дължината на рамото. От вратът до края.
Или щом обичаш по-висока, тогава 14 см

# 227
12 см. поръчах и за мен и за него.

Изчистих къщата, изчистих котела, измих си косата и се паркирам. Чудя се 37.3 да го броя ли за температура. Не я усещам.

# 228
  • София
Ети, честита годишнина! Дълги години любов и разбирателство да имате!
На мен ми дойде музата и изпекох ябълков сладкиш. Намерих лесна рецепта, като за мен. Simple Smile ММ донесе много ябълки и трябва да се оползотворят. И тъй като съм топ готвачка, го загорих отгоре. Но става за ядене, опитах го. Това е важното.
Гоги заспа, време е за второ кафе. Coffee

# 229
 И моята възглавница е за смяна. Предишната чукна 13 години, спомням си, че бях много бременна, нямаше налична и продавачката, притеснена от огромния ми вид, ми я поръча с приоритет. Дормео. По-удобна възглевница не съм имала.
С преместването в новата къща, си избирахме възглавници. Взехме най-скъпите от Юск, но никак не ми беше удобна и пак се върнах на Дормео. Сега гледам, че са пуснали по-модерен вариант, трябва да се разтърся къде може да се пробва.
Ети, да илядите!

# 230
Ще се радвам после да споделите кой е доволен и кой не. За статистиката 😆
До тук може би около 70-80 процента от клиентите я харесват, особено тези с проблеми в гърба.
Иначе е абсурд да изкара 13 г, като на Лято. Естествен материал е, не се пере.
Аз моята и на децата ги сменям на 3-4 години, на мм по-често.

# 231
  • На брега на реката
Ети, винаги да се гледате в очите, с искрена любов и топлота. Да сте щастливи още много години.

Относно маската, бях писала, че забелязах, че кожата почти няма нужда от продукти, а е суха.

Не сехл цепя от колектива и аз поръчах възглавницата, че ММ понякога хърка ужасно.

Нали вчера ви казах, че нямам планове за уикенда. Да, да, ама не!
Децата трябваше да ходят на София, но вчера сутрин ми оставиха малките, че Билянка кашля и няма да отидат до братовчедите, та няма смисъл да ги водят и гях.
Та, от вечра  ги гледам, че ММ е на работа и сготвих 100 неща, правихме меденки, линцери и питка и те така. Дано по-рано си дойдат, че да имам време да се приготвя за утре.

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 17:23 от Бубoлина

# 232
  • София
Ети, честит празник! Бъдете все така всеотдайни един към друг още дълги години! Heart
Фонс, весело изкарване! Снимчици очакваме също така. Blush
Децата се вихрят в момента да правят суши със сета от Лидл.
Щерката пече и тя ябълков сладкиш.
Аз вчера правих тиквеник.
Малко съм снощна и аз. ММ каза, че добре ми е повлияла комбинацията от питиета на настроението. Днес обаче не е толкова добре. Да си полегна и аз сякаш пак.
Холидей парк и аз го загледах преди няколко дни, че е отворен. Добре изглежда поне отвън.

# 233
Ети, да илядите!

Ще ме заразите и мен с тези възглавници;)

# 234
  • София
Роди, нищо не ме впечатли в този Холидей парк. Стандартните магазини, най-вече евтините, Технополис и DM. Единствено в аутлета на Adidas влязох с надежда, но и там нищо.
Вкъщи аз съм единствената “вихреща се” в кухнята Confused. Моите само готованци.

# 235
  • при моите деца .....
Привет!
Доволна съм от деня...
Всичко, което планирах Митко научи и написа....
Обясних на Марти задачите по химия, успях да отида до Манастира....
Въртя поредна перална.
Сега ще почивам с чаша вино.
От утре - режимно хранене, без вино.
Лека вечер!

# 236
Ети, честита годишнина! Още много годишнини да отпразнувате все так влюбени!

За майчинството, аз лично нито един ден платено майчинство не съм имала, понеже според държавата сме достатъчно богати и може само да плащаме данъци, но не и да получаваме каквото и да е.  Но за тези които са с доходи под определената от държавата граница майчинството или по-скоро родителството е 14 месеца, когато се ползва от двамата родители или 1 година ако само единият родител го ползва, като се получава процент от заплатата, максимум 1800 €. Масово моите познати с хубави професии се връщат по-часово (около 10-15 часа седмично) още след първите 4-5 месеца. Разбира се, когато има възможност за хоум офис и плаващо работно време. При мен е малко по-различно, защото аз в крайна сметка си работя за себе си.

У дома имаме сигурно дузина възглавници и ни една, която на 100 % да е перфектната възглавница. Сега в хотела във Виена бяха идеални възглавниците- нито прекалено високи, нито прекалено твърди, нито прекалено меки, все пак успях да намеря къде ги продават и поръчах, да видим.

Бубе, Ема е бебе-мечта, спокойна и вечно засмяна, ама и ние напук на бабини измишльотини и разни съвети на измислени специалисти, много я гушкаме и въобще не е я оставяме да си развива дробовете, ако плаче.

# 237
  • Телиш/Плевен
Ема е бебе-мечта, спокойна и вечно засмяна...
Такива са си четвъртоюлските рачета! Heart

Ети, да се обичате все така и да сте много щастливи още дълги години! Hug

# 238
  • при моите деца .....
Добро утро!
Дъждовно е утрото при нас...
Събудих се преди алармата, но трябва да се организирам да лягам по-рано.
От днес - режимно хранене, без вино, при възможност - физическа активност.
Хубав ден!
Щастлива седмица!

# 239
Добро утро!

Който почивал - почивал, от днес обратно в офиса.

Ем, 😍

Спокоен ден, банда!

Общи условия

Активация на акаунт