Искам да кажа... (236) през Ноември 2025

• 38 849
  • 1 049
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро.
Доста задачи имам.днес, а започвам да се разболявам. Детето отиде на пробна матура,  оз чакам баща му да ме вземе след работа и да отскочим до село.
Хубава неделя.

# 211
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Да се почерпите днес за наше здраве, 20г имаме с ММ. Още си спомням деня, в който се запознахме. Heart
На работа съм аз, после ще ходим някъде да хапнем.
Бъни, 12г е моята кокона. От 2-3г хърка и то силно, но за нея възглавница няма Joy
Аз да ви кажа, откакто ползвам маската и то не редовно, кожата ми видимо се промени. Не е така суха, не съм на петна сутрин. Мога и без крем 'дет се вика.

# 212
Ети, още дълги години да живеете в любов и разбирателство.
А маската тази на Бубето ли е?

# 213
  • Sofia
Добро утро и хубав ден днес за всички!
Ети: Дълъг семеен живот и да се обичате и подкрепяте!
Вчера вечерта бяхме в Бурата, открили са го вече в Холидей парк, а не бяхме разбрали. Има и детски кът. Много народ се беще изсипал.
Бяхме с дъщерята, зетя и внуците. Повод да се почерпим. Съпруга ми е Ангел, а внучката Ангелина.
Даваха на децата подложки за оцветяване и моливчета. Бяха и в детския кът.
Резервацията ни беше за 18 часа. Пристигнали сме в рамките на 5  минути с тях, но ни сложиха на различни маси и твърдяха все, че сме на 67 маса. Ако не бях се обадила по телефона да питам дали са пристигнали, нямаше да разбера, че и дъщерята са там, но на друга маса. Събрахме се де, в рамките на половин час Simple Smile
Явно още не могат тези от входа, които посрещат да намират масите. Иначе си има сервитьори до всички маси
Като цяло прекарахме добре. Храната беше вкусна, но поръчките след 19 -20 часа започнаха да ги носят със закъснение, предвид огромната маса хора. Заведението е огромно, но пък сметката веднага я донесоха, когато решихме да си тръгваме.

# 214
Добро утро!

Ети, да остареете на една възглавница!

Поръчах и аз възглавницата. У дома аз съм проблемната, заради носа, ама не пречи да пробвам.  И без това трябваше да подменям.

Вчера си свърших всички задачи и такъв сън му дръпнах, че се чудих какво ще правя нощеска, ама пак спах. Сега ще си оправя къщата и май да изчистя котела.  Ще видим до къде ще ми стигне пауъра.

Спокоен ден, банда!

# 215
  • някъде другаде
Добро утро!
Ети , в здраве и щастие да посрещнете още много годишнини.
Моят план е , като на Мари , разкрасяване и слугинаж.
Няма да готвя , че вчера много наготвих , но нали днес трябваше да ходя с Теди на изпит на Велико Търново , но вчера след обяд професорката писа , че е постъпила в болница и се отлага. Та ще чистя и трябва да се боядисам.
Хубав ден!

# 216
  • при моите деца .....
Добро утро!
Ети, още дълги години да отбелязвате този ден! Любов, разбирателство и пътувания.
Поспах до 8, наспах се!
Мрачно е при нас... така няма да страдам, че пропускам изкачването на връх Мургаш.
Моят план включва учене по химия с Марти и с Митето разказвателни предмети.... и слугинаж, багажи....
Хубав ден!

# 217
  • София
Попаднах на публикация на "Операция - Плюшено мече" и със сигурност ще взема участие и ще направя дарение, дано всички желания на хората да намерят своите дарители.

# 218
Аз да ви кажа, откакто ползвам маската и то не редовно, кожата ми видимо се промени. Не е така суха, не съм на петна сутрин. Мога и без крем 'дет се вика.
Айде, ся! Нали се обзаведохме с крем? Такава грандиозна организация и накрая ....мога и без него. Wink
Честита ви годишнина! Пожелавам ви да продължавате в същия дух, че и да надграждате обичта и уюта в семейството ви!
Съни, стягай се, оздравявай!

# 219
  • Бургас
Добро утро!

Много окъсняхме снощи, днес ще е тежък ден. Ще се поразходим малко из гората, докъдето позволява, и към къщи.

Ети, след още няколко по 20 да празнувате в любов този ден!

# 220
  • Бургас
Попаднах на публикация на "Операция - Плюшено мече" и със сигурност ще взема участие и ще направя дарение, дано всички желания на хората да намерят своите дарители.
Всяка година правим дарение и ние. Познавам момичето,което стратира кампанията.
Ети,честито! Много години заедно през вас да има!

# 221
  • София
Ети, честито! Здрави, щастливи и обичащи се да бъдете!

# 222
  • София
Честито Ети, здраве и заедно в една посока ❤️

# 223
  • Canada
Бонжур от Кот д'Азюр!

Етти, честити да сте, още дълги години да празнувате 🥂

В синхрон с предупреждението на французите, че от еко съображения сменят чаршафи веднъж на три дни съм си взела само една мостра нощна маска за лице 😂 Никакъв друг серум, крем 😁

Хъркането на Шоколадко е музика за ушите ми, изобщо не ме дразни. Виж, ММ може и да обзаведа с възглавница 😅

Хубав ден, да оздравяват болните!

# 224
  • някъде ... тук ...
Ети, продължавайте да се обичате и да се водите! Честит празник!
Видях възглавниците. Руми, прочетох те. По принцип аз спя на по-висока възглавница, а по-скоро Златото има проблем с моя нос и стеснената му преграда... Още мисля коя височина да е...

Общи условия

Активация на акаунт