Искам да кажа... (236) през Ноември 2025

• 38 848
  • 1 049
  •   1
Отговори
# 195
Новинка,  за яд си е.
Не, че аз не бях в офиса цяла седмица, ама си седях с маската в кабинета на шефа, не съм се виждала с никой. И нямаше как, иначе щях да си седя в къщи.

Отметнах лазер,  маникюр, смених си гумите, ще напазарувам и се прибирам да си лягам.

# 196
Педикюр отметнах аз, не че ми трябва за някъде, ама да се видя с маникюристката, че на ръцете минах на обикновен лак и се бях затъжила за нея;)

Честити да са имениците, със здраве да си носят името и да имат весел празник!

Купих безкабелна прахосмукачка, сега ще чакам да ми дойде и желанието за чистене.
Маре, поръси ме с малко заразен прах;)

Съни, много скъпи пердета, впечатли ме.
Аз от Бриколаж си купувам, там и шият, иначе готови взимам от Пепко и Юск.

# 197
  • Бургас
Аааа,не са и скъпи пердета на Съни Wink
Отиваме да похарчим някой лев. Не че не насвятках 200 кинта на Теми. Аз от там поръчах възглавници

# 198
  • Бургас
Аз се понамръзнах малко, че седнахме да обядваме навън, а сме в гората, и сега ще полегна с книжка. Сред гостите довечера имало и професионални танцьори от ансамбъл, та разчитам на една хубава загрявка.

Честити да са днешните именици! Здрави да са!

# 199
  • някъде ... тук ...
Тути, от как имаме безкабелна прахосмукачка, студентът вкъщи се амбицира и чисти по-често и от мен. Той я и избира, де Simple Smile

# 200
  • Sofia
И аз да питам за антихъркащата възглавница върши ли работа и от къде я взехте?

Честити да са и здрави всички празнуващи и всички покрай тях!

# 201
  • Бургас
Купих си Коледна украса,която освен да си я обеся на врата,щото за другаде навсякъде имам,не виждам какво да я правя.
В ущ-то на момичетата, има "Седмица на Доброто" и малката ще ходи на посещение в Старчески дом. Досега мислихме картичка,която да занесе и учихме да пеем за една българска роза.

# 202
  • София
Възглавницата вълшебница и на мен да кажете.
Ели, дали на всички студенти им идва вдъхновението с безкабелна прахосмукачка, да купувам и аз Grinning

# 203
Аз подремнах, докато прахосмукачката се зареди, да ви кажа, нито мъж, нито тийнка са решили да я пробват;), а е на видно място.

# 204
  • на Мелмак
https://matraciekon.bg/produkt/komplekt-vuzglavnici-relax/
Ето тези ми препоръча Руми. ММ не искаше, високи му били, твърди, мрън, мрън. Аз му казах, че на това ще спи. И първите вечери ми направи впечатление, даже ми беше странно тихо. Но факт, вече не хърка.

# 205
Тук съм, ми няма време да пиша.

Ети, радвам се, че са ви допаднали. По принцип възглавницата просто му е поправила правилната стойка от там явно е добрата екстра ☺️

Иначе на повечето хора наистина им допада. Главата потъва толкова, колкото да държи изправен гръбначния стълб. Не трябва да се мокри. Средно твърда, средно висока е според мен. 12-ка препоръчвам на жените, 14-ка за мъжете.
Но! Възглавницата е проба-грешка. Няма такава, която на всеки да се хареса.
Хубаво е първо матрака да е удобен, че иначе пак е спорен ефекта.

# 206
  • на Мелмак
Руми, точно сега му казах, че му трябва една и за Банско, та поръчах още две.
Сега само кучето хърка, ама тя не ми пречи Wink

# 207
  • София
Отглеждам си едно куче в офиса вече 15 години, много я обичам. Когато имам най-много работа хърка най-силно Grinning и ми пречи, търпя Confused.

# 208
  • София
Добро утро!

Излежавам се, но ще ставам да си пусна кафе. Гоги ще се събуди всеки момент.
Планове нямам за днес, както дойде.

Хубава неделя!

# 209
Добро утро и от мен!
За днес планът е тривиален- слугинаж и разкрасяване.
Хубав ден от мен!

Общи условия

Активация на акаунт