Искам да кажа... (236) през Ноември 2025

• 38 847
  • 1 049
  •   1
Отговори
# 180
  • някъде другаде
Добро утро!
Съни , Селесте , кога успяхте да свършите толкова неща , аз едва съм станала и пия кафе.
След малко ще отидем на шопинг.
После се прибирам.
Хубав ден!

# 181
  • при моите деца .....
Добро утро!
Браво, момичета - Съни, Селесте, колко организирани и работливи!
Не се наспах....
Днес Марти иска да учим по химия, Митко трябва да мотивирам за домашни...
Но първо пазаруване.
Утре ми се ходи на поход в пранината, но пранират дълъг преход....
Нямам толкова време....
Май ще си ходя сама...
Хубав ден!

# 182
  • Бургас
Честит имен ден!
Снощи купувахме принтер и раница.И малката ме събуди в 8 да и помагам за снимки за поредмия проект. Ся седя и се чудя за какво ми бяха тия деца, въобще

# 183
Момичета,  аз не съм свършила кой знае какво, обаче рано станах и отметнах. Сега малко почивка.
Бубе,  не съм съвсем до пердета,  ама са сменя малко фокуса. Точно по Пиринска минах вчера,  но не успях да вляза навсякъде,  та днес ще видя и в другите магазини. Иначе ми останаха матраци и столове. Синът ми си избра матрак, аз още се колебая. За столовете исках първо да поръчам дивана, а сега се чудя дали да не го изчакам и тогава да ги поръчам.

# 184
  • на Мелмак
Да ти подшушна, Руми е по матраците и възглавниците. Такива ми препоръча, че ММ вече не хърка Wink

# 185
Минах през Лина, сега освен и през Руми да мина и ще кръстят апартамента Искам да кажа Grinning
Руми,  кажи, моля те, кой е този чудотворен матрак. Ама, ако може, да не струва половин бъбрек.

# 186
  • на Мелмак
Възглавници са Wink
Ако ги намеря, ще пусна линк Grinning

# 187
Възглавници са Wink
Ако ги намеря, ще пусна линк Grinning
А, значи има шанс да не продавам бъбрек Grinning
Ама за пердетата може и да се наложи. Снощи си харесах едни от 145 лв метъра, а на мен ми трябват поне 6 метра. Като сложа и цената на тънките...

# 188
Привет, аз съм добре долу горе. Сега ще ходя малко в Мола, за някой друг подарък. Почти съм готова с коледните, но аз така обичам, отрано. 😊 Довечера сме с щерката на настолни игри. А утре кафе с приятелка. Хубав уикенд🥰

# 189
  • София
Добро утро.
Аз сега ставсм. Децата си спят.
Чакам любима съфорумка да пием кафе и да си преместя колата, че я оставих по средата на паркинга вчера.

# 190
  • София
Добро утро!
Аз се наспах добре. Тепърва ще пия кафе.
ММ тихичко излезе по-рано за тенис. Уикенда рано сутрин всички домашни знаят, че не е добре да се вдига излишен шум около мен. Joy
Довечера ще имаме гости, та все още мисля точното меню.

# 191
  • София
Добър ден!

И ние станахме рано, но нищо не свърших. Само с детето се занимавах. Вчера чистих, днес само една пералня извъртях. ММ днес работи извънредно, та сме си с Гоги. Тези дни ми е много изморено. Щом дремвам на обяд.. Рядко го правя, но явно имам нужда. Довечера даже мисля да си поръчаме нещо за ядене, няма да готвя.

Хубав уикенд!

# 192
Привет, момичета!
Много се ядосах тази седмица. Колежка идваше видимо болна, хрема, кашлица. На реплики да си остане вкъщи да се лекува не обръща никакво внимание. Ами вчера цъфнах и аз. Нито съм болна, нито съм здрава. Вчера пропуснах мероприятие, което чаках отдавна, не можех да си позвя да отида.
Толкова ли е трудно, и хоум офис можем да работим, и болничен не е проблем. Ама зор да заразиш всички.
Та така. Ще видя утре как ще съм и как ще действам от понеделник.
Бъдете здрави!

# 193
  • някъде ... тук ...
Честит празник!
Малко поработваме на село ние. Преди да са се нанесли окончателно децата...
Довечера сме на имен ден.

И на мен да подшушнете за антихъркащите възглавници:-)

# 194
  • Canada
Честити да са имениците, от здраве и късмет да не се отърват 🍀

Общи условия

Активация на акаунт