Искам да кажа... (236) през Ноември 2025

• 38 846
  • 1 049
  •   1
Отговори
# 165
  • Germany
Добро утро!
Ети, да се оправяш бързо и си купи нов панталон!
Али, може, ако почнеш днес антибиотик, да си много по добре до утре и да не отменяш партито.
Аз снощи легнах в 9,30 и спах до преди малко. Явно пълнолунието ме е мъчило предните дни. Навън е студ, около 3 градуса. Не ми се мърда никъде... Добре, че съм до обяд днес.
Хубав петък на всички!

# 166
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Да се похваля - тези дни си отспах. Отдавна не бях спала толкова. Simple Smile
Съни, да, 30 см са доста.
Али, можеш да спасиш партито, зависи днес как си Hug
Нов панталон ще си взема, може даже два Wink и чанта, тип багета ми е влезнала в главата, пък и ми харесва. Дали някоя от вас има, много ли са непрактични? Или всъщност са като малките чанти?
Ей такива глупости мисля, малко да се разсея. ММ ми се смее и ми вика, ако искам нещо - чанта, обувки, да хвърля някои от старите Sunglasses Ами трудно ми е.

# 167
Ами, Ети, сутринта пак имах Т, та няма как. Всичките са с малки деца, не мога да го рискувам

# 168
Благодаря, Карз, добре сме, влизаме в ритъм след пътешествията. Аз поработвам по малко и се образовам на тема захранване Grin Как са твоите момчета? Продължават ли с тренировките?
Ети, гледай като избираш чанта, да ти побира портмонето и телефона, че някои от този модел чанти да много тесни.
Али, мисли за партито като отложено във времето, а не като отменено. Ще се оправиш и още по- хубаво ще си изкарате.

Ще правя пай със сладки картофи, да видим дали ще се получи.

# 169
  • Сливен
Вече за добър ден станало! Днес служебните неща си вървят, каквото имаше нещо лично да свърша, всичко се отложи... ще се работи явно Grinning .
Роди, неприятно, но факт- повечето хора не мислят по-далеч от собственото си аз, уви!
Али, възстановявай се, пък събирането пак ще го направите. Ей това ме е яд на тези месеци- планираме нещо и хоп, в последния момент някой се разболее. А не на всеки му минава лесно, бързо и без последствия. Аз бих предупредила и отложила, няма да се зарадвам на срещата, ако знам че мога да разболея някого.
Приятно изкарване, Тони, и хубав ден на всички!

# 170
Пуу, дълъг ден, че се и уморих.

Да кажа, че роклята ми лепна! По мен е шита. Сега трябва да й търся мероприятие 😆

Ети, как е кракът? Нов панталон задължително, то си е част от лечението 😉

Ем, много късо майчинството при вас.
Как е сладураната?

# 171
  • на Мелмак
Румка, ходих за обувки аз, не уцелих, панталон също. Или няма номер или цвета не е моя Wink
Честита ти рокля. Аз почти не нося.
Али, дано си по-добре Hug
При нас мисля, че ако не е най-дългото е едно от най-дългите платени майчинства.
Сипах си вино, отдавна не бях.
Наздраве от мен Wine Glass

# 172
Сипах си вино, отдавна не бях.
Наздраве от мен Wine Glass
Наздраве, Етти! Наздраве и на Боби!
Аз от както ММ си е тук само тая вечер не си сипах. Беше хубаво, но ми дойде в повече виното. От утре влизам в редиците на трезвениците и диетуващите. Е, и на работещите, защото отпуската ми свърши.
Ем, малката слуша ли? Ти как си? Ще ми е интересно какво би предпочела- дълго майчиство или късо такова?
Надявам се, че болните вече са по- добре.

# 173
  • при моите деца .....
Привет!
Като добра домакиня сипах вино на Тони и на мен.
Много хубав концерт - Орлин Горанов с оркестър от Велико Търново - 30 изпълнителя на сцената, цена само 30 лв.
Хубава вечер!

# 174
  • София
Браво, Боби! Така се прави.
Наздраве на всички пиещи!
Да похваля братчето си. Днес си взе и последния изпит. Вече си чака заповедта за преназначение. Blush
Аз съм капнала и вече си лягам, че последните дни ми бяха тежки служебно.

# 175
Добро утро.
Пека кроасани за ученика. Боядисах се също така.  Днес цял ден ще меря улиците,  че детето е на урок, а  след това на рожден ден.  Тъй като рождения ден е в непознат квартал, ще го заведа, после ще обикалям за пердета и евентуално матраци. Първо обаче трябва да почистя.
Хубава събота.

# 176
  • Бургас
Добро утро!

Ще заминавам малко по-късно на юбилей на братовчед ми извън града и по този повод съм се разготвила. Пека мързеливки, после кекс, супа топчета и свинско с картофи, че да оставя на моите, понеже ММ освен сандвичи и яйца друго не умее. Едно пиле с ориз вече колко години само слушам за него.

Руми, сега никакви упражнения, че да не търсим нова рокля Wink

# 177
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Съни, възхищавам ти се, кога и как вършиш всичко? Simple Smile
Айде Селесте и тя свършила 100 неща.

# 178
  • На брега на реката
Добро утро!

Съни, вижда му се края, щом се стигна до пердетата. 
Най-хубавите пердета съм си поръчвала на Пиротска и бях много доволна от ушиването. После поръчвах онлайн, ама не ми хареса ушиването, та съм се наканила, пак да отида до там, че ми трябват за една стая.

Ети, добре ли е крачето? Сиурна съм, че ще намериш и ново панталонче!

Ем, как е малката принцеса? Папка ли, послушна ли е?

Руми, звучиш доволна и съм сигурна, че ще ѝ намериш повод.

Боби, Тони, браво на вас.

Роди, браво на братчето ти!

Алечко, оздравявай!

Аз нямам план за уикенда и ще импровизирам.

Весел и спокоен да е, за всички ни!

# 179
Добро утро!

Аз почнах АБ вчера. ЛЛ каза да изчакам и днес ако имам пак Т и тогава, ама на мен ми писна да се чувствам като парцал.

Ща не ща, днес съм на лазер и трябва да ида да си сменя гумите. После ще прилегна.

Спокоен ден,  банда!

Общи условия

Активация на акаунт