Искам да кажа... (236) през Ноември 2025

• 38 841
  • 1 049
  •   1
Отговори
# 150
  • Germany
И на нас ни се срина системата в работата и се чудя как да не заспя. Иначе до обяд свърших много работа и съм доволна от себе си, та ще си поцъкам в нета с чиста съвест.
Ети, да минават грижите!
Мъфин, да се оправи бързо мъжа ти и да не ви зарази!
Подарък само за мен съм си взела за сега, другите още не са го измислили.

# 151
Мони, харесва ми твоят начин на коледно пазаруване;)
И аз ще направя така;)

# 152
Аз изобщо не знам какво ще купувам! Начи за рд на Синеочка ме питаха всички, дори и нея са питали и тя се чуди какво да поиска. В момента няма нужда от нищо. Взехме й смарт часовник, другите повечето й дадоха пари. Сега за Коледа пак ще го мисля. За коледен календар ме подсещате, но те май са само козметики и шоколадови, за малки кокони нещо има ли? 😆😅
Да оздравяват всички! 💜🍀

# 153
  • Бургас
Ени, имаше сякаш миналата година в Лили или ДМ един по-детски, с повечко ластици и фиби. Някакъв еднорог ми се върти Thinking Без козметика не съм виждала, я някое балсамче, я друго.

# 154
  • Бургас
Сколасах да стигна до форума.
Болните да оздравяват!

# 155
  • на Мелмак
Мид, желая ти леко да мине с децата Hug
Претрепах се, ама както си трябва. Ходих до Фантастико да взема хлебчета. И понапълних торбата, на път за вкъщи не видях едно бетоново блокче и без финес се сгромолясах на тротоара. Сега съм с ожулено коляно, като дете на 6г Grinning, скъсан панталон, за който ме е яд, наскоро го купих и главобол, че се изнервих.
Али, ти как си?
Бубе, къде си?
Ени, наистина вече е трудно с подаръците. Simple Smile
Съни, коя маса сега - малката или голямата?

# 156
Привет, банда!

Връщаме се от фенерно шествие в нашия квартал, много хубаво беше.
Аз подарък, който сама си го избирам, не го броя за подарък, обичам изненадите. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ени, на едната ми племенница купих календар с две гривни тип пандора и всеки ден отваря нов талисман. Има и на чисто коледна тематика и такива на любими герои или просто мадамски.
Скрит текст:

Ети, и пак малкия дявол е бил.

# 157
Мид, желая ти леко да мине с децата Hug
Претрепах се, ама както си трябва. Ходих до Фантастико да взема хлебчета. И понапълних торбата, на път за вкъщи не видях едно бетоново блокче и без финес се сгромолясах на тротоара. Сега съм с ожулено коляно, като дете на 6г Grinning, скъсан панталон, за който ме е яд, наскоро го купих и главобол, че се изнервих.
Али, ти как си?
Бубе, къде си?
Ени, наистина вече е трудно с подаръците. Simple Smile
Съни, коя маса сега - малката или голямата?
Добре че не си се потрошила. Да минава бързо.
Иначе много се изкушавах да запазя голямата, обаче я смених,  защото ще ми пречи в ежедневието.  Малката е 120 и се разгъва до 180, а голямата е 150 с стига да 210. Много красива маса на живо, но ще стърчи извън дивана и ще я заобикаляме. И малката е красива,  но е по-компактна.

# 158
  • Бургас
Ем,ти как си?

# 159
Селесте, тя моята щерка се цапоти (само вкъщи все още, не й давам да се показва навън) и ще е доволна и с балсами, гланцове и т.н. Даже ме пита има ли детска спирала?! 🙄🫣🤣 Но аз не й позволявам още такива неща. На Ем предложенията ще ги потърся. Благодаря ви! 💜
Ети, пак леко си се разминала. По тези тъмници е много гадно. Още една причина да не харесвам зимата! В 17 е тъмно. Да ти минава! 😊

# 160
  • София
Добро утро!
Ети, такива падания на мен ми напомнят за детството. Grinning
Нашия нет се оказа, че е от скъсан кабел в съседен имот. Едни комшии решили да го срежат, защото им пречел. Ама няма как да се сетят да уведомят доставчика, за да дойдат да си го преместят … Сега трябва да ни изграждат трасе от друго място. Дано стане днес, че имам още работа по документите за ДДС-то.

# 161
  • София
Добро утро!

Гоги ще се събуди всеки момент. Днес поне не е в 6 часа. Ще си пусна кафе, ще го пия в движение. Планът за днес е да измия и неизменната пералня, разбира се. После разходка.

Хубав петък да имате!

# 162
Добро утро и от мен!
Последен ден отпуска. Утре ММ лети обратно.
Етти, купи си нов панталон за утеха.
Хубав ден от мен!

# 163
Добро утро!

Ети, бе 🤗

Аз не се оправям и днес ще ида на лекар и ще си остана в къщи. Най ме е яд, че ми се проваля партито утре. От преди месец се бяхме разбрали с момичетата да се съберем у дома, а сега няма как.

Спокоен ден, банда!

# 164
  • някъде другаде
Добро утро!
Мрачно и облачно е при нас.
Последен работен ден.
След обяд отивам на Етрополе.
Ще ходим на концерт на Орлин Горанов.
Ети , бързо да минава раната , и си купи нов панталон.
Болните как са?
Хубав да е денят ви.

Общи условия

Активация на акаунт