Искам да кажа... (236) през Ноември 2025

• 38 836
  • 1 049
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро!

Вчера не ми се получи планът и си седях в офиса цял ден... Т.е. седях при шефа, за да не разболея другите 😆 Не съм кльопнала  ама не ми е ок.

Спокоен ден, банда!

# 136
  • Бургас
Добро утро!
Болните да са здрави днес!
Навън е мрачно,дъждовно.,..
Само за сън!

# 137
  • Germany
Добро утро!
Пак не спах и корема ме боли... Да избутам днес.
Хубав ден на всички!

# 138
И мен, Мони. Даже запазих час за гастроентеролог за днес.

За танците отсега страдам. Не се виждам с моя глезен да мога да танцувам. Евентуално да се хвана на право хоро. Дотук се очертават два банкета, тоалети нямам избрани.

Всичко ми се пазарува на мен, но съм станала много претенциозна и само връщам поръчки.
И с коледните подаръци съм до никъде.

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 09:10 от tuty

# 139
  • Бургас
Добро утро!

Гаден дъжд се лее навън, за книжка е, но няма как, очертава се цял ден да съм пред компютъра.
Оправих маникюра и педикюра тези дни, остава ми утре лицето. Мъчи ме безсъние последно време и си ми личи, та тъкмо малко да освежа фацата.

Обаче, сега не съм сигурна, колко ще успея да ,,захапя,, щом ги чуя!
Нищо не захапвам аз, такт не разпознавам, име на хоро нищичко не ми говори, отделно че ако съм го запомнила с една музика, няма шанс да го разпозная слухово с друга песен. Пълен инвалид, Joy , обаче ми е голям кеф.

# 140
  • Бургас
Тоя дъжд как ме подкукуросва да си поръчам гумени ботушки. Не че нямам, нали....ама

# 141
  • София
Вчера с ММ бяхме на рожден ден в едно заведение в Люлин - Куба Либре и си изкарахме страхотно, много обичам като прекарваме време заедно и с приятели. Заради работните ни ангажименти това е все по-рядко удоволствие.

Май е време да помисля да отскочим за един уикенд някъде, да се разнообразим.

Иначе този месец дебна и неща на черния петък, набелязала съм си разни неща за дома, както и за подаръци. Този път четейки и във форума, взех решение всичко да стане от по-рано и на по-изгодна цена.

# 142
  • на Мелмак
Привет, девойки!
Мераците за пазаруване ми стигат до момента, в който сложа нещата в кошницата и осъзная, че изобщо не ми трябват. Колкото и тривиално да е искам да сме здрави. ММ пак е за лекар, има час. Притеснявам се. За първи път имам емоционално хранене. Да ми мине притеснението и после ще боря килограми.

# 143
  • Бургас
Тъкмо уредих коледните подаръци за Марто от бабите. В озон има -20% на книги, бях набелязала една по-скъпичка енциклопедия, добавих му едно портмоне, че ходи миналата седмица на екскурзията с едно на пеперуди от кака си Joy , сложих още една книжка ...и остана сега да мисля от нас нещо.

# 144
  • София
Добър ден!

Бяхме навън, ходихме за памперси. Има гаден вятър и не сме обикаляли много. Гоги хапна и след малко ще спи.
ММ е болен и силно се надявам да не зарази малкия. Изолиран е, не гушка детето. А Гоги умира за него и иска все при него... Аман с тия вируси. Иначе обичам зимата.
Страхотна Марти!

Хубав ден!

# 145
  • Бургас
От както голямото светна малкото, кой носи подаръците направо се родих. За тази Коледа от нас имат кратка ексурзия в Гърция през декември и по един адвент календар по техен избор. Бабите да се спасяват, както винаги.Никога не съм мислила подаръци и от тяхно име .

# 146
  • София
Аз пък мисля и от бабата подаръци и всяка година става все по-трудно.
И аз съм доникъде с подаръците все още за никой.
Само бижута поръчах за 18-я рд на щерката.
Али, казваш шефа и да го разболееш той може да си позволи да отсъства. Joy
Ние нямаме нет в офиса от няколко часа и почти нищо не мога да докарам до край.
Да се оправят болните!

# 147

Али, казваш шефа и да го разболееш той може да си позволи да отсъства. Joy

Ам... Аз седя с маска де, ама колегите по ще страдат, ако жената, която чисти се разболее Grinning

Подаръци имам измислени само за любимия. Много ме затруднява той, защото сега през ноември имаме годишнна, средата на декемрви е рожденик и после Коледа. А и трябва да кажа и на мама какво да му купи Grinning

# 148
Привет, девойки!
За първи път имам емоционално хранене. Да ми мине притеснението и после ще боря килограми.
Много често ми се случва и после се мразя. Пожелавам притесненията да са за кратко и неоснователни.

# 149
Ети, да минава този период.
И аз минах през емоционалното хранене и липсата на сън и положителни емоции компенсирах с нетипична за мене храна. Та сега боря резултатите. 
Поръчах една маса, защото я видях на живо и реших, че искам по-големия вариант. Обаче като премерих отново, май ще е по-добре по-малката. В пъзела с обзавеждането все ми бяга някоя част.

Общи условия

Активация на акаунт