Искам да кажа... (236) през Ноември 2025

• 38 863
  • 1 049
  •   1
Отговори
# 255
  • гр.София
Сама се прибирам, ММ няма отпуск повече, ще пропуснем Хот Спрингс за съжаление!
Щерката е добре, тя вчера се прибра от България, имаше ваканция, вече самолетите ги има за маршрутки😁
И мята щерка е родена на 4 юли😘 все хубави деца.

# 256
  • на Мелмак
Привет, девойки!
Толкова планове имах за днес, а страшно главоболие ме тресна. Повръщам, с една мигренозна лепенка съм на челото. Облекчава ме малко. От Турция съм ги взимала, тук не откривам обаче. Явно ще трябва да ходим на лекарствен шопинг там.
Пожелавам ви много хубава седмица!

# 257
  • София
Добър ден!

Разходихме се, купихме мляко. Трябваше и омекотител да взема, но забравих. И утре е ден. Пък и имам от стария още малко.
Гоги хапна, след малко ще спи. Аз си направих кафе и ще полегна. Вчера спа час и нещо, малко е за него. Съответно до вечерта няма сядане. Дано днес дремне малко повече.
Ем, все така да е кротка и добра Ема! И аз си гушкам и целувам детето постоянно. Толкова бързо растат! Пък и моя е златен. Не съм вярвала, че ще имам такова дете.

Хубава и успешна седмица да имате!

# 258
  • Sofia
Привет, девойки!
Толкова планове имах за днес, а страшно главоболие ме тресна. Повръщам, с една мигренозна лепенка съм на челото. Облекчава ме малко. От Турция съм ги взимала, тук не откривам обаче. Явно ще трябва да ходим на лекарствен шопинг там.
Пожелавам ви много хубава седмица!

Ети, как се казват лепенките за мигрена?
Хубав ден на всички! И успешна седмица!

# 259
  • Бургас
Мъфинче, как ме подсети за омекотител....
Аз обожавам жълтото Коколино, но не навсякъде го има. Имам още мъничко синьо мече, което също много харесвам.
Трябва да си го допиша в списъка за пазар.
Отивам да се вихря в кухнята!

# 260
Най-светлорозовият мирише много яко.

# 261
  • на Мелмак
Скрит текст:
Ани, това е. Охлажда.
Поръчах от една онлайн аптека куул пач. Дано са ефикасни.

# 262
Етти, може да провериш във фб групите за турски стоки дали е наличен.

# 263
  • Бургас
Лято, тези омекотители съм ги срещала, но никога не съм използвала. Ще ги погледна!

# 264
  • при моите деца .....
Привет!
Много се радвам на активността.
Радвам се, че Деси и Ем се разписаха.
Ети, дано куул пача ти помогне.
Аз ще ходя този уикенд до Турция, ако трябва да потърся.
На пазаруващите от Турция - каква ще ме посъветвате? (Ще чета форума)
Ходих на танци. Толкова добре ми се отрази.
Лека вачер!
Дано се организирам да легна по-рано.

# 265
  • София
Добър вечер!

Гроги съм. Мислех да гледам филм, но няма смисъл да се опитвам дори. Навън вали, как да не ти се доспи...
Не съм виждала тези омекотители. Или поне не съм обръщала внимание. Пера основно с Ленор и Коколино. Предполагам ги има в големите вериги?

Спокойна вечер!

# 266
  • Canada
Добър вечер 🙂

Омекотител не ползвам от години, всичките са ми токсични. И буквално, и преносно.

Деси , Ем, наминавайте по често 🤩

С противоречиви чувства съм за Ница, Франция и французите (колкото са останали от тях де 😅) като цяло.

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 08:45 от Foncé

# 267
  • някъде ... тук ...
И аз не обичам омекотители. Все ми е силна миризмата.
Фонс, добре изглежда на снимки Simple Smile
Февруари ми хареса Франция за ски. Нямам лоши впечатления от французите-туристи-скиори. Букнах и за 02.2026, на друг курорт. Да видим как ще е, че ще водим и "децата". Френски не говорим, не знам дали е от значение...

# 268
  • на Мелмак
Боби, в Истанбул ли ще ходиш?
Помня, че много искаше.
За децата идете в музея на Мадам тюсо, на Рахми коч, аквариум Флоря. Може да съчетаете, ти ще си го видиш на картата и хапване на японски палачинки. Мога да ти пусна местоположение. Имаше едно кафе над гробище, забравих му името, интерсно е и има вкусни десерти. Парка Емигрян е интересен, но той е прекрасен през пролетта с лалетата.
Другото - в този град има толкова много за гледане и обикаляне.... Както го подредиш, спрямо дните и възможностите.
Аз няма да ти дам поръчка за пачове, защото трябва да имам повод да отида Wink
Ем, много ти се радвам Hug
Деси, липсваш Hug
Фонси, ние за кратко сме били в Ница. Съчетахме с Кан, Монако. ММ беше впечатлен от количеството чернокожи. Иначе беше приятно, с вкусна храна и вино.
Омекотител не ползвам от години. Но пък наскоро взех парфюмни перли.

# 269
  • Варна
Леле, и аз не обичам омекотители. Скоро останахме да спим на гости, направо щях да се задуша.
Имам един, турски, жълтия перос. Него го понасям. Ползвам го понякога за одеала.

Общи условия

Активация на акаунт