Обсъждане на имотни обяви - 39

• 1 453
  • 22
  •   8
Отговори
# 15
Със сигурност е достроявано - вдигнат таван. Май в обявата пишеше, че е апартамент, та може да са си оправили документите, но трябва много подробно да се провери. Не пише, но 100% е без асансьор до долния етаж. Локацията е плюс, разбира се. И  аз се съмнявам за квадратурата.

# 16
Да, локацията е единственият плюс, но в случая принципът за Локация, локация, локация за мен не важи, защото е изключително компромисен имот, че чак основната си функция трудно изпълнява.

П П. Сега като се загледах, това ще да е квадратура с терасата, изглежда големичка. Вкарали са и квадратурата под скосовете с височина 1-1.2 м.

# 17
Само на мен ли ми се струва или на терасата няма парапет Grinning

# 18
Само на мен ли ми се струва или на терасата няма парапет Grinning
От прането не се вижда, има ли няма ли.

# 19
И според мен няма. Няма как да се скрие.
Което си е престъпно.
Утре ако падне някой наемател оттам, иди обяснявай дали е залитнал или сам е скочил.
Още повече, че тая постройка очевидно е незаконна.
Включително и няма как да мине узаконяване заради парапета.
То на акт 16 съм чувал, че мерят със сантиметър височината и гъстотата на перилата и пръчките на парапетите и отказват акт 16, ако дете може да се промуши, камо ли ептен да липсват.

От друга страна има потенциал. Парапет може да се изгради, да се ремонтира.
Течовете от тавана, не знам
За 116 евра имаш 2 помещения.
С такива пари едвам, я купиш 1ст, я не. По кварталите и в строеж.

# 20
  • София
Много интересен "стенопис" , явно е имало паднала мазилка и са искали да превърнат дефекта в ефект Sweat SmileSmileSmile

https://www.imot.bg/obiava-1c176114056850360-prodava-tristaen-ap … sofiya-nadezhda-2

# 21
  • There I was on a July morning
Жилището на Венелин е със статут на апартамент и квадратурата е реална, данните са от КАИС, не са брокерска измислица.
За мен само локацията е плюс, останалото са минуси - стара сграда, скосявания, следите от течове по стените, нужда от ремонт.

# 22
Много интересен "стенопис" , явно е имало паднала мазилка и са искали да превърнат дефекта в ефект Sweat SmileSmileSmile

https://www.imot.bg/obiava-1c176114056850360-prodava-tristaen-ap … sofiya-nadezhda-2

Начинът, по който са почнали да правят топлоизолация отвътре, е направо безумен. Аз съм малко Монк на тази тема с ремонтите, но все пак ми прилича на упражнение по трудово на някое дете 1-4 клас.

Но с изненада научих колко са се вдигнали цените в Обеля-2, на ЕПК-тата, в каквото съм живяла преди.
Както и да е, след като току-що изгледах края на една серийка по HGTV, в която правят Барби-кичозни дизайни, попаднах на това
https://www.imot.bg/obiava-1c176051846596304-prodava-tristaen-ap … d-sofiya-obelya-2

Толкова розАва детска стая, висящият розАв таван със зелена подсветка... А 3-стайният апартамент се оказва 2-стаен (3-стаен по критерии, 2-стаен в описанието от лирическия герой - брокер Laughing).

Общи условия

Активация на акаунт