📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣4️⃣

• 26 850
  • 302
  •   6
Отговори
# 165
Само като чета и съм с много “погнусена” физиономия. Не бих си намазала телешка лой върху лицето и където ѝ да е. Нищо лично към тези, които ползват.
Напоследък никоя кутия не ме грабва и се радвам, “пестя”. 😅

# 166
Както казва една дама, която следвам (не е обикновен инфлуенсър, занимава се професионално с козметика), патешката и телешката лой са за картофи, не за лице. В крайна сметка обаче, ако на някого му върши работа, нека си я ползва.

# 167
  • Пловдив
Scar12346, за алергия към вятъра вечер може да мажеш Витасин /върши работа за доста неща/, тънък слой, че е мазен и има леко неприятна миризма. Може да го откриеш в аптечната мрежа.
По време на бременностите освен Витасин, кокосово масло съм мазала различни мас продукти, включително и от щраус. Кожата ми беше разкошна и една стрия нямам. След антицелулитните масажи също понякога нанасям...кожата изглежда в пъти по-еластинчна и свежа, след известно време.

# 168
Хахаа  професионално се занимавала пък само  за картофи била ...🤣😂🤣
Страхотно повлия този крем на кожата ми ,плъмпна ,хидрарира ,възстанови кожната бариера .

# 169
Уу непременно ще го пробвам, благодаря.

Scar12346, за алергия към вятъра вечер може да мажеш Витасин /върши работа за доста неща/, тънък слой, че е мазен и има леко неприятна миризма. Може да го откриеш в аптечната мрежа.
По време на бременностите освен Витасин, кокосово масло съм мазала различни мас продукти, включително и от щраус. Кожата ми беше разкошна и една стрия нямам. След антицелулитните масажи също понякога нанасям...кожата изглежда в пъти по-еластинчна и свежа, след известно време.

# 170
Страхотно повлия този крем на кожата ми ,плъмпна ,хидрарира ,възстанови кожната бариера .
Очевидно беше хумористично изказване. Ако на някого свинската мас му влияе добре, нека се маже пък с нея. На пазара има предостатъчно продукти и съставки за всеки вкус. Лично за мен телешката лой е поредният хайп.

# 171
Аз си мисля, че с козметиката е винаги на проба - грешка , индивидуално
Примерно спикулите дето са толкова обсъждани, моята кожа реагира на всичко почти, пък спикулите много добре ми действат, някои хора уж са нечувствителни и се изриват .
Та и с лойта, щом добре действа все ми е тая някаква инфлуенсърка какво е казала.
Или ФДТ на ТирТир толкова прехвален, направо не мога да го понасям Joy

# 172
Не купих телешката лой, защото съм претрупана, но по повод мнението за картофите не съм съгласна. Ако има нещо, което наистина може да повлияе и подмлади кожата , това са животинските продукти, защото кожата е с почти еднаква структура при живите същества - хора и животни (без рибите). Не разбирам какво Ви отращава в крем ,  пържолите  с отвращение ли ги хапвате ?

# 173
Точно така -съставът и е близък до човешите липиди и съдържа -A ,D,K,E витамини и противовъзпалителна киселина (CLA)
Крайно време е "специалистите" да почнат да ни говорят с  научно обосновани послания ,а не кое било за картофи и кое за меденки ....
То и зехтина е за салата и киселото мляко за таратор ,но си ги мажем на лицето и на косата .

# 174
Има достатъчно научни обосновки, че телешката лой не е панацея и не е подходяща за всички. Както една потребителка спомена по-рано тук, при хора с комбинирана и мазна кожа може да създаде проблеми заради комедогенност и обостряне на акне. Хубаво е да се вземат информирани решения за продуктите, а не да се следва по масовия хайп, защото кожите, нуждите им и състоянията им са различни. Това, че нещо е "натурално", не го прави автоматично полезно, дозата прави отровата.

# 175
  • Сливен
Витасин дали става за студова алергия?

# 176
Стигнах и аз най накрая до прословутата телешка лой и въпреки че и аз подходих с недоверие, приятелката ми се оказа права. Особено за хора като мен които ползват ретиноид е супер. Изобщо не мирише неприятно и кожата ми става чудна. Хем разбирам предразсъдъците хем не, защото пием телешки колаген на прах, ядем костен мозък и всякакво месо, слагаме кремове от охлюви и с*ерма от сьомга ама нали..🤣 разбрахте ме.. Иначе околоочния е ясен фитокод винаги са супер. По-късно ще пробвам и ceel.

# 177
  • Пловдив
Аз не знам свързано ли е с телешката лой, но два пъти нанесох и ми избиха две пъпки.

# 178
Аз не знам свързано ли е с телешката лой, но два пъти нанесох и ми избиха две пъпки.
Моята кожа е чувствотелна към гъбично акне
Примерно този marshmallow primer на Никс, почистващи олиа, мазни кремове

И си ги проверявам съставките в интернет дали са "опасни" иначе все ми излиза нещо :/

# 179
  • Пловдив
Витасин дали става за студова алергия?
Не мога да кажа със сигурност, но като цяло за рани, суха кожа много добре влияе, при мен и при екзема ми е спомагала, като нанасям, след основния продукт /препоръчан от медицинско лице/, който си беше уж мазен, но пък не ми попиваше достатъчно.
Кремчето е бюджетно и може да вземете мъничката разфасовка, която е под 10лв.
Аз съм ползвала само "класическия", знам че има и такъв с гераниево масло, като му погледнах сега препоръките той може би по ще ви свърши работа.

Общи условия

Активация на акаунт