📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣4️⃣

• 26 010
  • 289
  •   3
Отговори
# 180
На мен най-ми помогна цикатридина за студова алергия
Иначе имам тестерче Витасин гераний от кибрит или Бгбокс и не е лошо, добре попива дори

# 181
  • Пловдив
Витасин на мен ми помогна с белег от херпес.
Купих си кутията с продукти на Fraijour и чак вкъщи зацепих, че част от тях имат ретинол, който е противопоказен за моята кожа. Ако някой иска да ги пробва, може да ми пише.
Утре ще ви снимам и поръчката ми от Yesstyle с продукти на Skin 1004 и мисля, че цените нямат конкуренция на бг пазара. Сравнявам ги с цените на кутиите на Pick and dazzle и Hey box ( или както там се казваше 😂 )

# 182
Витасин на мен ми помогна с белег от херпес.
Купих си кутията с продукти на Fraijour и чак вкъщи зацепих, че част от тях имат ретинол, който е противопоказен за моята кожа. Ако някой иска да ги пробва, може да ми пише.
Утре ще ви снимам и поръчката ми от Yesstyle с продукти на Skin 1004 и мисля, че цените нямат конкуренция на бг пазара. Сравнявам ги с цените на кутиите на Pick and dazzle и Hey box ( или както там се казваше 😂 )
Колко време идваха и имаше ли такси???
(Митнически)

# 183
  • Сливен
Имам витасин,лятото си купих доста техни продукти.Детето е със студова алергия само на ръцете,тази зима още не се е появила.Досега само с фусикорт се оправя и поддържам с микса лилавата опаковка,но така и така имам витасин ще пробвам.
Благодаря,за споделените мнения.

# 184
Получих това в пощата си от Кибрит, не знам дали го пращат на всички, а просто го правят да изглежда, че е нещо по-специално Simple Smile Видях, че едната им дата е сбъркана, предполагам са искали да напишат до 31 декември, вместо октомври.

В Кибрит никога не даваме кодове за отстъпка, но...
🎁  Избери изкушаващ подарък или зарадвай себе си с ОТСТЪПКА и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
🥳 Избери изкушаващ коледен подарък или зарадвай себе си с една от нашите специални подаръчни кутийки сега с код за отстъпка SECRET10.

💝Нещотърсачите са ти приготвили страхотен избор между:

1️⃣ Коледното ни издание Magic Glow с натурални козметични продукти на RUMI Cosmetics. Това празнично издание събира шест натурални продукта на стойност 480 лева, подбрани с внимание, любов и обещание за истински резултати.

2️⃣ Кутия Кибрит x Milanesi - пет продукта за пълна ежедневна рутина на обща стойност НАД 397 лева на промоционална цена само до 31 октомври!

3️⃣ Кутия Кибрит x Elfeya, съдържаща пълна грижа от продукти за грижа за коса и тяло. От всяка продадена кутийка Кибрит х Elfeya даряваме по 3 лева в подкрепа на Фондация „За Нашите Деца“.

🚚 Не забравяй, че удължихме безплатна доставка при поръчка с BOX NOW само до 10-ти декември!

🛍️ Разгледай, избери и поръчай любимата си кутийка и не забравяй да използваш кода за отстъпка SECRET10 при завършване на поръчката!

⚠️ ПОБЪРЗАЙ, защото кодът няма да е активен за дълго...
Аз попълних анкета, която ми бяха пратили на имейл и ми дадоха код THANKYOU - дава 20% отстъпка.

# 185
  • Пловдив
Ето и покупките от Yesstyle за под 300 лв
Не съм плащала мита, нищо допълнително. Доставка около 25 дни.
Слагам и код за допълнителни -5 процента XUXS8K

# 186
Скрит текст:
Ето и покупките от Yesstyle за под 300 лв
Не съм плащала мита, нищо допълнително. Доставка около 25 дни.
Слагам и код за допълнителни -5 процента XUXS8K

Доволна ли сте от сините пачове? На мен много ми се пързалят, въобще не се задържат в началото, чак след като кожата поеме продукта, тогава не мърдат.

# 187
Cvete, ще си позволя да се включа, за да кажа, че е същото при мен с пачовете на medipeel.

# 188
Привет, дами. И аз да се включа с мнение вече след няколко проби на продуктите ceel от бгбокс. Наистина оживяват косата и имам обем, даже като я вържа я усещам една по-жива. Споделям го като човек, който се боядисва постоянно и има рехава коса. Доволна съм.

И отделно съм в чудене за коледните подаръци и направо ми призлява 🥲
Една такава зелена кутия със сигурност ще взема за сестра ми, че и тя е с мазна коса. От детската ще взема, че имам момичета в родата, но нещо за мъж да ми препоръчате? И също някой да е взимал адвент календара на pick and dazzle с мнения?

# 189
Привет, дами. И аз да се включа с мнение вече след няколко проби на продуктите ceel от бгбокс. Наистина оживяват косата и имам обем, даже като я вържа я усещам една по-жива. Споделям го като човек, който се боядисва постоянно и има рехава коса. Доволна съм.

И отделно съм в чудене за коледните подаръци и направо ми призлява 🥲
Една такава зелена кутия със сигурност ще взема за сестра ми, че и тя е с мазна коса. От детската ще взема, че имам момичета в родата, но нещо за мъж да ми препоръчате? И също някой да е взимал адвент календара на pick and dazzle с мнения?
Имаше много симпатични кутии за инструменти с Нивеа вътре Grinning
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/nivea-men-podarachen-komplekt-sk … 005800395197.html

# 190
Аз се включвам с мнение за крема с телешка лой. Ами за суха, изпръхнала кожа е перфектен. Мирише приятно, има малко странна консистенция, предполагам от телешката лой.

# 191
И аз съм от доволните от Bg Box и The Ceel. Взех си вече втора кутия. Косата ми става много лека, мека и обемна. Определено препоръчвам кутията.

# 192
Разгледах им сайта и имат много интересни неща, серуми , кремове.
Дано ги включват пак в кутии Grinning

# 193
  • Стара Загора
Аз най-накрая се спрях на кутия - поръчах си зимната на Dr. Derm.
Чувала съм добри отзиви, и реших да им пробвам продуктите.
Мазила за лице никога не са ми излишни Simple Smile

# 194
Последно ми пристигнаха Winter Tale на Cosmetics Bulgaria и Sweet Christmas Magic (така ли беше🙈) на You Are Worth It с Bee it.
Ами много ми харесват и двете!
Новият бариерен серум на Dr Derm е просто разкошен. Най- много го харесвам от всичките им серуми, бих го ползвала непрекъснато.
Bee It пък много ги харесах, още когато имаше по някой продукт в предишни кутии на You Are. Страшно изкусителни, сладки, ароматни…

Общи условия

Активация на акаунт