📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣4️⃣

• 25 773
  • 283
  •   3
Отговори
# 195
Привет, дами. И аз да се включа с мнение вече след няколко проби на продуктите ceel от бгбокс. Наистина оживяват косата и имам обем, даже като я вържа я усещам една по-жива. Споделям го като човек, който се боядисва постоянно и има рехава коса. Доволна съм.

И отделно съм в чудене за коледните подаръци и направо ми призлява 🥲
Една такава зелена кутия със сигурност ще взема за сестра ми, че и тя е с мазна коса. От детската ще взема, че имам момичета в родата, но нещо за мъж да ми препоръчате? И също някой да е взимал адвент календара на pick and dazzle с мнения?

Аз мисля да поръчам на good box кутията за мъже

# 196
You Are Worth It пуснаха още една декемврийска кутия, но се разпродаде за по- малко от час и аз не се вредих. Иначе страшно много харесвам маските Wao Plus😕

# 197
Жалко за You Are Worth It
И сега сигурно ще кажат, че не е част от абонамента Sad

# 198
  • София
BelleBox забелязали ли сте , кога разкриват продукт ? Имам абонамент от декември, но съм почти 99% сигурна ,че искам да го стопирам - чакам да разкрият продукт преди това просто. Но се притеснявам да не би да не мога да отменя кутията после.

# 199
BgBox за Януари:

ОБИЧАМЕ ДА СМЕ ПЪРВИ
РАБОТИМ НЕУМОРНО ЗА ВАС!

ПРЕДСТАВЯМЕ ВИ КУТИЯТА ЗА ЯНУАРИ 2026Г.
BgBox Януари
BgBox Януари

120,00 лв. 37,99 лв.
Ето и малко подсказки за съдържанието:

🌸AURA CODE от MiVER beauty – иновативен бустер за лице с пептиди

💗Грим продукт, с който ще формулирате 3 стъпки от ежедневния си грим

😍Нов продукт от любимите ви SNB

В кутийката те очакват още ДВА продукта изненада

+ Комплимент от PANDEA

С първата кутия за новата 2026г. поставяме началото на серия от блясък и бюти изкушения. Не пропускай да заявиш своята BgBox изненада.

Доставките започват от 8ми януари.

Кибрит за Януари

КАКВО ИМА В КУТИЯТА?
❄✨ Кутия Януари е тук, за да ти напомни, че най-хубавите промени започват с теб.

💖 Стартирай годината с нова енергия, грижа за себе си и 6 невероятни продукта на обща стойност 546 лв, твои само за 37.90 лв / 19.38 €!

🎁 Приготвили сме ти:

6⃣ продукта на стойност над 500 лева
🐾 2 продукта от Able Skincare
💁🏻♀ Иновативна формула от COLLAGENA
🍊 Ензимно изкушение от български бранд, който включваме за първи път
🌬 Грижа за здрава и силна коса
🐻 100% биоразградим ритуал за интензивна хидратация

⚠ ПОБЪРЗАЙ! Бройките всеки месец са ограничени!

📲 Поръчай сега за себе си или любим човек, а ние ще доставим твоето кибритче между 13-ти и 17-ти януари за един свеж старт на новата година!

Последна редакция: вт, 16 дек 2025, 18:48 от LieToMe

# 200
Какви може да са тези 3 стъпки .  Примерно бб крем да е овлажнител, SPF и цвят :o

Кибрит също ми се вижда готина
Макар че тези Able приличат на Avant Skin chemists ,и подобни

П.п.Проветих, те всички явно са под една шапка
Значи пропускам кибрит. ..

Последна редакция: вт, 16 дек 2025, 23:02 от TheSickn3ss

# 201
Веднага си поръчвам Кибрит. Обожавам ги.Техните кутии ме култивираха и дисциплинираха да се грижа за кожата си.

# 202
Проверих Able Skincare.Абсолютни фалшименто. На "about us" се точат локуми за продукти и се говори на "we" ,без да се обяснява кои сте вие.
За свързване с къстъмърс сървиз има даден само имейл и което е големият ред флаг. Няма телефон,няма адрес.
В секция News имам 22 страници генериран текст,всичките тези "новини" публикувани в един и същ ден, 7 април 2025.

Поредните китайски боклучета ,мен ако питате, облечени в спретнати шишенца, сложен един надпис "Лондон" в името за благозвучие и някоя стая/склад около Лондон (евентуално) ,в който се доставят пакетите и от там се разпределят по клиенти и кутии.

Като чуете за някоя марка,която никога и никъде не сте виждали, проверявайте ги в интернет. Обиграното око с 5 клика ще схване схемата.

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 15:05 от Adoralova

# 203
В тези абонаментни кутии само ментета се пробутват.

# 204
Аз съм станала такава кутия сноб ,че дажв мъжът ми ме пита вчера защо дали няма да имаме нова кутия ...какво става ...🤣
Чудя се как да сложим тук рейтинг на кутии от продукти ,някаква  таблица с most wanted ..100 % ни четат да бутнем в правилната посока.

# 205
Аз май напоследък най харесвам Hey Bea и БгБокс, българските брандове често ми допадат
Тоя крем дето беше за кожната бариера наистина ми се отразява много добре

Сега този пептиден бустер също ми се вижда хубав по състав.

В Белебокс все едно пускат разни леко провалени продукти на известните брандове
Примерно на кайли хайлайтъра е ужасен, също и на Наташа Денона ружа с хайлайтър има много лоши отзиви.На КВД спиралата същата работа

Неща, дето продажбите им не вървят и хайде да подмамим  българите с марки дето са известни

# 206
Какви може да са тези 3 стъпки .  Примерно бб крем да е овлажнител, SPF и цвят :o

Кибрит също ми се вижда готина
Макар че тези Able приличат на Avant Skin chemists ,и подобни

П.п.Проветих, те всички явно са под една шапка
Значи пропускам кибрит. ..
И аз исках да си купя Кибрит, защото ензимната почистваща пудра ме изкушава, особено ако е на Arvena, но Able не ги искам и то 2 продукта. Колежка ме успокоява, че са по-добри от Авант.

# 207
И аз съм на абсолютно същото мнение за Able Skin - просто абсолютно преувеличение във всяко едно отношение, напудрени и цените абсолютно без покритие.

БгБокс напоследък са ми сред абсолютните фаворити и януарската кутия отново много ме привлича.

Другите почти винаги интересни за мен са You Are и кутиите на Cosmetics Bulgaria. И до тук май🤷🏻♀.

# 208
💛 SNEAK PEEK 💛 През януари BelleBox ти поднася ПЕТ грим и козметични продукта от пет различни супер вълнуващи бранда на стойност 205 лв. 🤩 Твои само за 33.23 лв. / 16.99 € 💃🏼 През новата година ще имаш възможност да изпробваш луксозното масло за устни в нюанс Mango Passion Punch от @gisou на стойност 54.76 лв. / 28 €, налично в България ексклузивно в Sephora, което ще те впечатли с неустоимия си блясък и хидратиращата си формула с мед и специална композиция от масла 👄 В тази голяма и супер вълнуваща кутия те очаква и дерматологично тестваният Oh-My-Glow серум за лице с малина от @skinsorbetbg на стойност 44.90 лв. / 22.96 €, чиято формула с NМF Sugar Boosting Complex ти обещава плътна, дълбоко хидратирана, неустоимо гладка, мека, сияйна, защитена и подмладена кожа 💖

#SpoilerAlert🚨 Освен маслото за устни и серума за лице, в BelleBox ‘Януари’ ще откриеш и 👇

🥰 must-have продукт за всяка бюти рутина, който почиства лицето в дълбочина, омекотява, хидратира и освежава

🍋 ексфолираща грижа за тяло с кафява захар и фино смлян бамбук, глицерин и екстракти от роза, манго и лимон

✨ обогатено със салицилова киселина, екстракт от уасаби, хамамелис и глицерин тайно оръжие срещу пъпки

Доставките стартират на 05.01. 🚚

# 209
  • София
Спрях абонамента , нещо ми писна от измислени серуми.

Общи условия

Активация на акаунт