📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣4️⃣

• 26 237
  • 289
  •   2
Отговори
# 135
Утре ли ще я пуснат? Колебая между тази и още една с телешка лой ....

# 136
Доволна съм от Кибрита, може би защото точно в момента имам нужда от спирала и сенки. Спиралата не е нещо уау, но и аз не търся специален ефект. Сенките са в супер цветове за мен, а и четката ми почти се е скапала, така че съм доволна.  Поредният серум и маска за коса отиват на изчакване в шкафа, а парфюмчето - за пръв път се сдобивам с такъв аромат(не знам един ли е за всички кутии) и ми е странен, но за пътуване е идеален като размер.
Моля те пусни една снимка на суочнати сенки Simple Smile
Иначе на омексия почистващия балсам с кеф го изразходих целия, така хубаво миришеше на ванилия и портокал, много беше луксозен

# 137
  • Пловдив
И аз стискам палци за балма на OMEXYA, иначе от мулти пептидния серум не виждам никакъв ефект върху кожата.

# 138
  • В морето
Хубава е кутийката на Кибрит, но изчерпана вече... И аз ще следя утре за BgBox, да видим какво са приготвили в нея.

# 139
# 140
Мисля, че това е кутията, за която Bgbox вчера пуснаха имейл

https://www.bgbox.shop/products/christmas

# 141
  • София
Скрит текст:
Аз съм ползвала Мару еликсира и го харесвам. Но за някого, ако не обича продукти на маслена основа, не бил бил привлекателен. И макар да съм изказвала и тук мнение, че като цяло козметиката им не е чак на такова ниво, та да струва тези пари, считам, че в кутията са подбрани добри продукти - за зряла кожа. Този път, наместо да чета и да умувам, показах състава на крема за лице и на Мару също - на чат Джипити. Отлични били за старееща, тънка, суха кожа. И...:

Възнамерявам вечер, след крема, да нанасям Мару серума (а не преди това). И не с разтъркване по лицето, а няколко капки, разнесени между дланите, и после - с притискащи и потупващи движения, върху крема. Така би трябвало да се запечата влагата и сутринта да се събудя с десет години по-млада : ))

Интересен ми беше парфюмът - в началото на мен ми мирише на препарат за почистване. След секунди обаче ароматът се променя, в момента на китките ми се усеща сладка, плодово-цветна композиция. Точно тази не е моята.
Пяната при всички положения ще ми влезе в употреба. За друго мнение още не мога да дам.
Поръчах я и аз сега. С -10%! Коледното издание Magic Glow с натурални козметични продукти на RUMI Cosmetics

# 142
  • В морето
С 10% и безплатна доставка звучи много добре. Кутийката на BgBox с Omexeya не я поръчах. Друга селекция ми трябваше, а нощният още го имам неотворен от друга тяхна кутия.

Момичета вече официално станах като "старшите" от вас с кутийките - затрупана и много избираща JoyJoy
Когато ги открих в началото - преди две години и половина, всичко ми "трябваше" и поръчвах наред Rolling Eyes
30 месеца и близо 100 кутийки по-късно нещата са други Sunglasses

# 143
  • Wonderland
Кутия Good Box м. декември
Скрит текст:

Описание на продуктите
Скрит текст:

# 144
Жалко, доста скучна. Иначе съм я поръчала и аз.

# 145
  • Стара Загора
Гледам, чудя се, засега нищо не ме е грабнало, за да поръчам. То и докато се чудя, се изчерпват някои.
Ще чакам Cosmeticsa да разкрият. Харесвам dr. Derm

# 146
На мен ми харесва кутията и се радвам, че я поръчах. Има си точно състав на Коледна кутия.

# 147
Вчера, когато получих смс-а от куриера, доста се чудих кои са Тея Козметикс, каква пратка имам от тях и защо им дължа пари за нея. Joy

You are worth it

Не съм от късметлиите с несер и допълнително участие в томбола.
Някак си е нередно десет души с още един продукт и само те могат да спечелят И седми.
Кутията ми харесва, но с наличието на екстри за избрани сериозно ме разочароваха.

Не слагам снимките в спойлер, защото продуктите са показани на сайта.

# 148
Здравейте, търся си хубава кутия с козметика за лице. Кутията Magic Glow на Кибрит заслужава ли си? Моля за отзиви

# 149
  • Пловдив
И Saff са пуснали кутия. Изкушавам й се, по принцип ги харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт