📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣4️⃣

• 23 533
  • 266
  •   4
Отговори
# 240
Нова зимна кутия от youworthitbox .

# 241
С нетърпение очаквам Кибрит и Алекс Макенджиева. Ще купя поне 2 за мен, а и за мама също. Иначе други не ме привличат за сега.

# 242
С нетърпение очаквам Кибрит и Алекс Макенджиева. Ще купя поне 2 за мен, а и за мама също. Иначе други не ме привличат за сега.
Аз също се каня да я взема, може и повече от една, ако ме устройва цената. В групите писаха, че AL+ подготвят и околоочен крем и може сега да го презентират в кутията си. Кремчето от кутия Ноември е много приятно, но аз съм 45+ и се надявам на другия с екзозомите. Цената му е висока и не бих купила преди да го тествам, иначе по празниците имаше хубави промоции. Ако се зарибя, ще купувам.
  По повод дискусията за ментетата, аз вярвам на българските производители ,имала съм продукти от сайт и от кутия на SAFF и  Wooden spoon и нямат разлика . На дървените лъжички взех коледната и съм много доволна, кремчето е с подобрена текстура и е по-леко, много ми хареса всичко. Парфюмът също е разкошен и траен. Руми подарих на моя близка и тя казва, че всичко е прекрасно. А в сайта им пише, че консултант на формулите им е дерматоложка (не ми се търси сега името) .

# 243
GoodBox разкриха 2та продукта от Януарската кутия

# 244
Здравейте.
Искам да направя подарък абонамент на жена над 65 години.
Може ли да ми препоръчате от кой сайт да закупя кутия с козметика.
Ще се радвам на всички предложения.

# 245
Здравейте, за пръв път поръчах кутията на BgBox за месец януари. Искам да пробвам повече български продукти. Мисля, че от утре започват с доставката. Нямам търпение.

# 246
Днес в тик-ток ме намери реклама на абонаментна фитнес кутия. Ами добър момент за старт, всички започват от нова година Wink

# 247
Ето БГ Бокс Януари

# 248

Страхотна е кутията. Аз утре ще успея да си я взема, нямам търпение. За олиото за кутикули една мацка писа в групата преди няколко дни, че е страхотно и точно се оглеждах и хоп- ето го в БгБокс! Много съм доволна!
Пяната съм пробвала с лайка, страшно нежна и деликатна е, вярвам, че и тази няма да й отстъпва.

А видяхте ли четирите продукта, които разкриха You Are? След последната кутия, около която имаше недоволство за повтарящи се продукти, сега направиха нещо съвсем ново. Колко е хубаво, когато обратната връзка работи!

# 249
Къде може да се види новата Уou are…

# 250
Някоя от вас ползвала ли е продуктите на skin sorbet? В януарската кутия на bellebox има техен серум. Сега се поразрових и откривам, че са собственост на този, който държи и bellebox. Grinning Та се чудя дали не са някакви китайски продукти, ребрандирани...

# 251
Много ми хареса БгБокс
Серума е супер, прилича ми на керамик ампулата на ТирТир
Червилото е прекрасен цвят, мисля че е кажи речи универсално

И масло за кожички ми трябва, а това мирише на джинджърбред.
И пяната за лице ми беше свършила тъкмо Grinning

# 252
Моята бгбокс е без сапуна и слънцезащитата Sad Няма и листовка

# 253
Моята няма и никога не е имала листовка

# 254
Преди време май сестра ми или леля беше получила празна кутия, писа им и за тяхна сметка изпратиха пълна с подарък извинение. Пишете им, отзивчиви са

Общи условия

Активация на акаунт