Много много спешна нужда от помощ

• 654
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте аз съм жена майка на едно дете със сърдечни проблеми и жена жертва на домашно насилие... В момента съм настанена в кризисен център за защита на жени и деца жертви на домашно насилие и спешно моля за вашата помощ.. имаме нужда от хранителни продукти понеже тук в центъра има само грах царевица и доматено пюре а детето вече не ги понася... Понеже адреса трябва да остане конфиденциален не мога да кажа къде точно се намирам.. Молбата ми към вас е да ми бъде помогнато със средства за хранителни продукти,дрехи за детето средства за наемане на жилище понеже до месец ще се наложи и да напуснем кризисния център...

Също така моля ако някой от вас знае някакъв начин за дистанционна работа да сподели

# 1
  • София
Социалните не успяха ли да запишат детето на детска градина?
А в София доста често хранителни магазини имат сложени обяви, че търсят хора. Трябва да се обиколи.

# 2
Не само в София хранителните магазини търсят персонал, но след като е самотна майка има нужда от работа редовна смяна от 8:00-8:30 до 17:00-17:30, за да може да си гледа и детето, отделно, че няма как да работи и събота и неделя.
Може и да не става въпрос за София, не съм гледала има ли други теми авторката и от къде е.

# 3
Хранителни продукти могат да ви изпратят и до офис на Еконт и Спиди, не до адрес. Адресите на тези центрове не са конфиденциални, защото функционират основно от дарения, които се носят на място.

# 4
Как може да ви се помогне така анонимно и без данни за контакт или адрес?
Дайте банкова сметка или адрес някакъв?
Който иска да помогне, как може да ви открие?

# 5
Храната може да се занесе и до самия кризисен център,не разбирам защо е проблем?

# 6
Срещу работата ми има точно такъв център и много хора носят храна, дрехи, козметика, включително и боя за коса и си живеят доста луксозно настанените и децата им.

# 7
Има нещо нередно тук. Зорница твърди, че не е пуснала тя темата...
Помолих я да се включи лично.

# 8
  • София
Стилът на писане е същият като на първата тема. Мисля, че точно тя е пуснала и тази тема.  Отн. "нередното" съм съгласна.

П. П. Гледам, че влиза и не пише. Определено нещо не е както трябва в тази молба за пари.

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 18:23 от milenaka

# 9
  • Down south
П. П. Определено нещо не е както трябва в тази молба за пари.
Не е ли странна анонимна молба за събиране на средства? Освен, ако авторката не е позната под друг ник и иска да избегне усложнения.

Общи условия

Активация на акаунт