BIG BROTHER 7 - тема 7 (03.11. - 09.11.)

• 7 103
  • 297
  •   16
Отговори
# 255
  • София
Ебру наистина не е симпатична без грим. Хубавото е, че поне разбра, че планетата Земя не е плоска. Биг Брадър може и да образова, затова е толкова интересен социален експеримент.

Сияна има четири кученца, много мило ми стана, голям сладур ми е тя, още е доста млада, дано да бъде много щастлива.

Стоянов.. и реакцията му е достойна за мемета, направо ужас. Има доста върху какво да работи със себе си.

Котов още си ми е фаворит.. Давид и той, макар че там вече доста ми намирисва на егати стратегията за игра - миналия сезон .. Марио псуваше - разминаваше му се, пръцкаше, подлудяваше ги и спечели. Давид е тръгнал по този път - Марио проблеми с хазарта - порок, Давид преди с алкохола. Не знамм има ми нещо съмнително там. Не го познавам какъв е бил преди, нямам инфо, може и просто да е топ съвпадение и търсен профил от продукцията.

# 256
Елена и Ебру, които все коментират другите, дали осъзнават, че нямат никакъв шанс да са на финал? Елена можеше да е, но с това поведение по-скоро ще е сред първите напуснали. Ебру и Стефан са на вратата вече, тя е след тях.

# 257
Това е най-забавния епизод до сега. Не мога да повярвам.

# 258
Елена е брутална. Не й мигна окото да излъже на секундата. Тази жена не бих искал да я срещам на живо.

Не го хвалете Паранормалният, той 100% си мисли, че е видял призрак на магаре.

# 259
Много тъпо монтират и се получават странни и изглеждащи прекалено режисирани епизоди.
Сега това не можеш да ме убедиш, че хора на които просто им кажеш "можеш да обсъждаш номинациите си с еди-кого-си" с такава охота ще се дърпат по ъглите да си дръпнат по една мотивирана реч. Явно са им казали, че ТРЯБВА да го правят, за да съберат клипове, но това на нас не ни го показаха и изглежда изкуствено.

# 260
БоШке, Стефо бил зодия лъв. Ама какъв лъв той е една ревяща и мяучеща котка, нищо лъвско няма я него.

# 261
Давид като нищо да гласува за Ебру, за да продължи завета на Калин.

# 262
  • София
Давид като нищо да гласува за Ебру, за да продължи завета на Калин.
Не, просто не може да приеме, че е толкова куха, щом смята че Земята е плоска..

# 263
Геният Котов не може да събере 10 + 4, затова брои с пръстче - едно, две, три, четири - тук

# 264
Дано Ебру е номинирана…

# 265
След няколко седмици на епизоди, в които се излъчваха предимно Шекспировата пиеса между Стоянов и Сияна, днешният епизод определено е глътка свеж въздух. Дори видяхме Котов най-после да се усмихва и шегува.

# 266
  • Сф
А какви задни ритници (къчове) прави, и аз имам травма от детството, изобщо не ми е безобидно.
Еее, това магаре е с дресировка, то се вижда.  Кой знае от кой цирк са го взели. Изобщо не вярвам да мята къчове.  Ебру колко магарета е отгледала на Несебър, ехеее!

# 267
Не знам кой мята къчове и кой не, така че ви пожелавам лека нощ, плоскоземци мои. ❤

# 268
На мен епизодът ми хареса, беше забавно и далеч по-интересно от това да гледаме как Стефан реве или Сияна и Стоянов се опитват да проведат разговор.

# 269
  • Сф
Не знам кой мята къчове и кой не, така че ви пожелавам лека нощ, плоскоземци мои. ❤
Да те изчакам или да си лягам? Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт