BIG BROTHER 7 - тема 7 (03.11. - 09.11.)

• 7 950
  • 321
  •   19
Отговори
# 270
  • София
Не знам кой мята къчове и кой не, така че ви пожелавам лека нощ, плоскоземци мои. ❤
Да те изчакам или да си лягам? Sunglasses
Чакай я в леглото Laughing

Лека, Лили..И все пак тя се върти..и е кръгла Sunglasses

# 271
Не знам кой мята къчове и кой не, така че ви пожелавам лека нощ, плоскоземци мои. ❤
Да те изчакам или да си лягам? Sunglasses
Чакай я в леглото Laughing

Лека, Лили..И все пак тя се върти..и е кръгла Sunglasses
Коя това? Ебру ли Trollface

# 272
  • София
Laughing И за нея важи..кръгла е..

# 273
Ебру е толкова ....тъпа. Няколко пъти се каза, че на Давид не трябва да се дава алкохол, тя му налива и подава шот. Нищо нямало да му стане.Главата й е плоска на тая жена, учителка ще ставала!
    Голямо браво за Паранормалния , че излезе с него навън. Ама вместо да го наковава какви са хората , можеше да застанат във фитнеса и да го измори с упражнения.
    Хареса ми епизода, посмях се тях и реакциите им. Котов вади невероятно търпение .

# 274
  • Сф
Добро утро!
То хубаво С. го опази Давид , но това не си е работа- някой да те пази. И то още от тия крехки години. Той Давидчо си искаше! Това навънка не знам как ще стане- някой да го опазва нон стоп. То ни на гости да идеш, да поканиш някой, веселби и тъги всякакви- тц. В тая връзка, да бяха му сипали едно, или колкото там иска ( те нямаха достатъчно алкохол за грозни сцени).Той трябва да си измине пътя и да се опази евентуално сам! Пожелавам му го! Не знам какво прави с този проблем в бг- тук много се пие. Странно ми се видя това признание. Познавам доста пиещи с проблем още откакто бях ученичка, а това беше достатъчно отдавна и честно казано, не съм чувала някой с такова признание за проблем на тия години. Какво толкова му се е случвало, че да се дефинира така не знам. Горките му близки , само това мога да кажа. Докато за обществото само едната част е видима, то при човек с проблем с алкохола вкъщи е ад, за най- близките. Аз лично бягам с 200 и уча така и дъщеря ми, за съжаление от лош челен опит.
* едно време учителката ни по философия ни казваше, -  "напийте бъдещия си мъж ,да го видите  как се държи. Тогава всичко скрито излиза наяве." Сега вече на дърти години  имам и добавка- гледайте и как пие, това казва много, ( стига да има кой да види).

# 275
В профила на ББ има стори, на което Стефани получава предложение за брак от. бащата на бебето.

# 276
В профила на ББ има стори, на което Стефани получава предложение за брак от. бащата на бебето.
Браво. Показаха за пореден път, че жълтурите пишат глупости и не я е карал да абортира. Дано си опичат акъла и успех.

Значи, снощи ви чаках в леглото, но никоя не дойде. 😞 Трабваше самичка да си рева по Сафито.

# 277
  • София
Е супер, дано да бъдат щастливи. Доста грозни неща се изписаха, но и поведението на Стефани .. си беше малко странно.

Честно да Ви кажа от напусналите, никой не ми липсва в къщата, дори бързо ги забравих.. освен може би Цеци, радвам се, че вече е по-добре. И на него само хубави неща му желая, много приятно момче и дано да си намери сродната душа.

Ебру е толкова ....тъпа. Няколко пъти се каза, че на Давид не трябва да се дава алкохол, тя му налива и подава шот. Нищо нямало да му стане.Главата й е плоска на тая жена, учителка ще ставала!
    Голямо браво за Паранормалния , че излезе с него навън. Ама вместо да го наковава какви са хората , можеше да застанат във фитнеса и да го измори с упражнения.
    Хареса ми епизода, посмях се тях и реакциите им. Котов вади невероятно търпение .

Ебру е човек, който определено не бих искала да срещна в живота си, наистина милата има страшни дефицити.

# 278
Purelove, как така да му дадат малко алкохол, при положение, че знаят, че е имал проблем. Това е сериозна зависимост. И трябва много сериозна борба. И подкрепа.Явно е осъзнал, че има проблем, надявам се, щом е споделил и съквартирантите знаят. Надявам се навън да има цялата подкрепа и обич на близките , за да се справи. Това не е самостоятелна борба.
   Пак да кажа, на фона плоскоземците вътре и слабохарактерни паранормални, огромно браво,че не му дадоха.Тоя Стефан един път да има позиция .

# 279
  • somewhere near the sea
Хора, наистина ли това Ебру има висше образование? Къде ги дават тия дипломи, че ми трябват 2-3 за всички специалности там (за всеки случай). 
Досега не се знаеше, че немецът има проблем с алкохола. Дали е верно, или преиграва?  Ако е истина, Ебру  заслужава карцер.
На Стефчо само коте не му пуснаха, за да го унижат докрай.

# 280
Мисля, че Ебру още следва за детска учителка, но май не се е дипломирала. Но щом е спечелила конкурс за красота и диплома ще вземе.

# 281
Мисля, че Ебру още следва за детска учителка, но май не се е дипломирала. Но щом е спечелила конкурс за красота и диплома ще вземе.
Колкото е красива, толкова и умна…

# 282
Добре че ако ни нападнат , вражеските войски ще дойдат с танкове...че ако са на магарета...жална ни майка

# 283
И кучета не трябва да се мотаят наоколо, че Стоянов ще клекне някъде на слънце. Рева за армията с надежда да се върне там след Биг Брадър, но дано не му се получи. Страхливец!

# 284
А на този морски шах, защо всички играха еднакво? За да не губят проценти ли? Такаеа ли им беше стратегията,че малко изпуснах?Валентин защо не се пробва все пак да бие ББ и поне да спечели 5% ?

Общи условия

Активация на акаунт