BIG BROTHER 7 - тема 7 (03.11. - 09.11.)

• 16 607
  • 705
  •   18
Отговори
# 645
  • Между гори и планини
Много е страшно, че Ебру някой ден ще е учител! Аз съм в пълен потрес, чудя се въобще как е взела 8 клас? Тя колко книги е прочела, или какви? Чиклити?
Нея да я изпитат на материала от учебниците в 4 клас, не би отговорила правилно. Ето това е тъжното. А не силикона на Сияна който на никого няма да навреди!

# 646
  • Ню Йорк
Ебру колкото е тъпа, толкова е и злобна.
Утре тя ще изхвърли от къщата със сигурност. А това, което Сияна каза е истина - нито един път не е казала нещо лошо спрямо нея, даже като се замисля аз не съм чул някакви злобни коментари от Сияна за останалите.

Ужасна Ебру, направо ме втриса от нея. Да си заминава и да не се показва повече.
Сияна наистина никога нищо лошо не е казала. Изглежда много мило момиче.
Елена и тя като Ебру, само злоба бълва. Цял сезон това гледаме, как плюе по другите и как хленчи за цигари.

# 647
  • София
Някой видял ли я е да върти дупе в нощно з срещу заплащане? Снимки има ли? Или това е поредн кал хвърлена по нея?
Цяла Б-я й видя сисите в ББ ..ти снимка от бар искаш 🤣  Няма свян да се показва гола, което говори за богат опит от разсъбличане пред публика...

# 648
  • Между гори и планини
А, добре, всички които са на плажа по монокини са шаврантии...

# 649
Обаче вЕрно “пиниза” на Биг брадър са скандалите и реакциите на съквартирантите.

В момента и брадъра, и съквартирантите си смучат от пръстите, поводи да се карат. Най-цветните (та дори досадните) си заминаха. Чак е скучно.

# 650
Аз предпочитам да ми е скучно, отколкото да гледам крясъците на Иван. Овцата съм я пропуснала, но онзи ден като влезе в къщата и ме издразни мигновено.
Гласувах Ебру да остане, на рандъм. И четиримата номинирани са ми много неприятни.

# 651
  • София
А, добре, всички които са на плажа по монокини са шаврантии...
Това е риторичен въпрос, но принципно отговорът е -ДА. Щом човек няма проблем околните да му видят интимните части, значи няма да има проблем и да му ги използват.

# 652
Някой видял ли я е да върти дупе в нощно з срещу заплащане? Снимки има ли? Или това е поредн кал хвърлена по нея?
Е, тя сама си каза, че работи като хостеса и танцьорка. Едва ли има предвид в Народния театър.

# 653
  • София
Добро утро, момичета. Тръгнах да пиша и аз, но видях, че Есме отново е написа всичко, което мисля!
Обаче едно не мога да разбера-какво толкова ви дразни в едно мило и кротко момиче? Ама била си показала циците! Хубаво, да я убием с камъни тогава. Има страхотен бюст-показва го. Освен това бяха 3. Защо не коментираме Лена защо си показа бюста с нея. Отделно тя е на 20. Надали приоритет й е домакинската работа, която с мисията показа обаче, че може да върши. Ама не била прочела вагон книги-не може всички да са нобелови лауреати. В живот ни има строители, сервитьори, готвачи…Надали всички са прочели вагон книги. В същото време общата й култура, на фона на останалите участници, далеч не е в дъното на класацията. Пак да кажа-мила, красива, възпитана, със собствен морален компас, далече от интриги, разправии и злоба. Преживяла нещо страшно в детството си, справя се по свой си начин с това. Пластичните й операции за мен са част от желанието й да избяга и забрави.
От другата страна я противопоставяте на Ебру 🤯 и Елена. Злобни и завистливи какички, които стоят от страни и с невероятна наслада ръсят доста гнусни изказвания. Нямам представа как ви възмущава Сияна, а не ви възмущава Ебру, която като интелект е класи под Сияна, като светоусещане-също, а вагоните с книги, за които говорите, дори не ги е виждала. С много сбъркан морален компас. И която за огромно съжаление скоро ще възпитава деца. Това е страшното, че обществото ще допусне тази жена да предава своя мироглед на следващи поколения, а не с колко къса пола ще се разхожда Сияна по улицата.
Елена дори не виждам какво да я коментирам. Няма потенциал да смятам, че е невероятен интелект. В началото я харесвах, първата седмица може би. Изглеждаше уравновесена и нормална. Но си показа и тя същността. Не харесвам толкова двулични хора, нито толкова злобни. И като по-голяма и уж лидер, какъвто искаше да се представи, можеше просто да седне и да поговори със Сияна. Или да хване и да разпредели домакинската работа, като това е такава ябълка на раздора. Но и тук простотията, простотата и злобата взеха превес.
А за цигарите няма да коментирам дори. Пушач съм, ама човек знае къде влиза. Да ровиш в кошчето за фас…в повече ми идва. И накрая да имаш и претенции. А това с “щом България защитава тоя морал, искам да излезна” е абсолютен израз на отворените очи, че си се оа*ал.
Класацията ми е:
1.Котов
2.Сияна
3.Давид
4.Стоянов.
Надолу ми е все тая как ще излизат.

# 654
Аз пък не мога да разбера защо Елена ви е толкова черна? Защото ѝ писна да върви по задника на другите ли? Не беше права да крещи, но далеч не е толкова лоша, колкото я изкарвате. Тук в темата съм чела далеч по-груби и потресаващи коментари по адрес на много от съквартирантите, но не виждам да скачате, че съфорумките са гадни, злобни, завистливи, дребни душици? Само че Елена си изказа мнението в ефир и стана най-лошата.

Да подчертая, че не я харесвам особено и нея също не я искам на финал. Но ми се струва, че мерим с двоен аршин и я обвиняваме в неща, които самите ние правим.

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 09:54 от Lilly_85

# 655
Има няколко фактора, които трябва да отчетем. Ясно е, че в предаването са вкарали хора, които продукцията смята, че могат да бъдат интересни за зрителя. Малко хора ще искат да гледат едно “обикновено” момиче, което следва фармация - няма време за дискотеки, защото наляга над учебниците, няма 10 корекции, кротко момиче, без самочувствие до тавана, търсещо мъже с пари. Също така те са в изолирана, изкуствена среда и нищо не им е като в нормалния живот, дори храната. Дори ние, които съдим може би там ще се изнервяме и натъжаваме от неща, които от дивана ни изглеждат смешни. И нямам предвид Паранормалният! Joy

# 656
Елена носи бензин в едната ръка и пожарогасител в другата, но твърде много схеми й гръмнаха в лицето. От комфортен финалист падна в дъното. Все пак мисля че Ебру е аут тази вечер.

България със сигурност не подкрепя жени като Сияна. Това че тя е фаворит е резултат на обстоятелствата в къщата и играчи като Елена, Ебру, Мина, Иван и Стоянов са фактори.

Ще си позволя да прозвуча малко като Лена, но светът е пълен с мъже, които виждат жените като предмети и/или секс кукли, какво толкова ако има жена, която вижда мъж като портфейл 💅 😂 разбира се в кръга на шегата го казвам.

Някой да ми каже защо в 90% от разговорите на градината Паранормито стои прав докато всички са седнали?

# 657
В 14ч в подкаста Голямата сестра ще има подкаст с Атижа, говори за Мути, Азис, Петър, звучи ми като иска малко ПР, все пак с новия сезон образът й избледня.
Не го разбирам това разни жени, които изобщо не могат да пеят да драпат за певици - Киара, Атижа, то е обречено.

# 658
В 14ч в подкаста Голямата сестра ще има подкаст с Атижа, говори за Мути, Азис, Петър, звучи ми като иска малко ПР, все пак с новия сезон образът й избледня.
Не го разбирам това разни жени, които изобщо не могат да пеят да драпат за певици - Киара, Атижа, то е обречено.
Не съм ѝ слушала музиката (само някакви неща, докато още беше в ББ), но ми се струва, че тя доста стабилно намаза от участието си. Направи дуети с Тони Стораро, Сашо Роман, Гери Никол… Има редовни участия, а от известно време се мотае с Азис… Успя да постигне това, за което беше влязла в къщата. Другите от този сезон и толкова не можаха. Даже не мога да се сетя кои бяха половината.

# 659
Права си. Обаче Силвия не удари 45 годишните лелки със знания, набавени нито книги, нито от интернет (Котов е на същата възраст като нея), а вместо това показа мяучене, църкане, мерене на силикон пред огледалата, гол задник, мързел и паразитиране в къщата. А и, голямо театралничене. Голяяямо.

С кое не са прави лелките?
Не показа високи знания, но знаеше какво е "хомо сапиенс", за разлика от Лена, която е от лелките. Речникът и като на всички останали и не е задължително всички да са Котов. Аз преди време писах, хората се отличаваме един от друг по много показатели. Умствените възможности на всеки от нас да различни. Независимо дали цял живот си запълвал с информация мозъка си, има хора, които нямат добра и услужлива памет. Това не ги прави глупави, просто ще използва опита и това, което има като даденост, за да живее по-добре. Това е стремежът не всеки от нас. Да се развиваме според възможностите. Какво, пък толкоз са постигнали другите. Ебру излезе със заявката, че учи педагогика и ще става учител. И с какво блесна пред нас - с убедеността, че земята е плоска, с тесногръдие, по отношение на това какво трябва да прави жената, със сексуалните си изпълнения и злобното си плюене по Сияна. Тя е със същия ограничен речник, като на останалите. Такъв учител ли искаш да ти учи детето... Знанията и са толкова съмнителни, колкото на параненормалника и на останалите, сал един Котов блести на небосклона. Но в царството на слепите и едноокия е цар.

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 14:30 от wiwala75

Общи условия

Активация на акаунт