BIG BROTHER 7 - тема 7 (03.11. - 09.11.)

• 24 407
  • 1 029
  •   1
Отговори
# 750
Значи Ебру вече говори толкова алогично, че е почти абсурдно. Първо плюха по Сияна, че била все сама, и че те се опитвали да я приобщят, ама тя се изолирала. А сега в прав текст й казва, че всъщност точно така трябвало да направи, ако имала някакво достойнство. Ей, насила направиха малката симпатична на един куп народ.

# 751
Е, как може пак Блажев да викнат. Мъка!
Че и Стефан на Гала… Тази жена е като октопод - пипалата ѝ са навсякъде и хората ѝ - постоянно тикани в ефир.

# 752
  • Между гори и планини
Принципно, ако бях на мястото на Сияна, ако чуя подобни думи по свой адрес както тя, не бих се бутала в компанията им. Най- малкото би ми било обидно.

# 753
Принципно, ако бях на мястото на Сияна, ако чуя подобни думи по свой адрес както тя, не бих се бутала в компанията им. Най- малкото би ми било обидно.
Но тя продължава да се бута, защото знае, че ги дразни и пак ще избухнат, а тя ще е жертвата. Стратегия. Виждали сме я и в предишни сезони.

# 754
Хайде майки сега започва играта по тази струна. Актриса за Народния директно.

# 755
Аз много харесвам Стефан на Гала и съм доволна, че е сред коментаторите.

# 756
And the Oscar goes to

# 757
Ооо, не, това театро ми идва малко повече. Една седмица преди финала да ревне за майка си?! Какво прави в къщата, ако е толкова болна? Съжалявам.

# 758
  • Между гори и планини
Царица парица, как какво прави...

# 759
Паранормалния не е ходил при врачка? Шок.

# 760
  • Между гори и планини
Сега ще питат - вярвате ли в духове и Каспър ще отговори с не 🤪

# 761
О не сиси вече прекали

# 762
Лена ме изумява обаче. Не вярва в Ковид, не вярва, че Земята е кръгла, но вярва в… Магия. 😂

# 763
“Състрадателната Геновева” - Ебру.

# 764
  • Между гори и планини
Котов го сложиха да Тъпият? Стига бе ..

Общи условия

Активация на акаунт