BIG BROTHER 7 - тема 7 (03.11. - 09.11.)

• 19 886
  • 909
  •   21
Отговори
# 840
Седя и се чудя… Кои, по ягодите, са тези 7% гласували за нея? Тази жена няма една добра черта в характера.

# 841
  • Варна
Боже,викам какво прави Аня Пенчева вътре,то Лена било Grinning

# 842
  • София
Седя и се чудя… Кои, по ягодите, са тези 7% гласували за нея? Тази жена няма една добра черта в характера.
Родата и маалата..

# 843
  • Между гори и планини
А Стефан как има толкова голям процент?

# 844
А, Елена няма от какво да се притеснява, според мен тя отдавна разбра, че стратегиите ѝ са в боклука и е следващата, най-много след Паранормалния.

# 845
А Стефан как има толкова голям процент?
Не ме учудва, че има голям процент, защото беше ясно, че битката ще е между него и Ебру. Тоест гласът за Стефан е наказателен вот за Ебру.

# 846
Ако вярно вкарат някого от съквартирантите от последния сезон, ще е неправилно, нечестно и много нередно. Нещо пак на някакво подвеждане ми мирише, ама да видим.

# 847
Според мен върнатият съквартирант ще е гост, който няма право да се бори за наградата. Няма как иначе.

# 848
  • SF
Пак намекнаха за етноса на Ебру. Без грим всъщност много ѝ личи.

Що, бе! И с грим, и с роклята си е исили ту манге.
Не го намекнаха. Направо си го казаха.

Но не етническата й принадлежност я отпъди.
Тя за първи път ли беше номинирана?
Яд ме е, че Стефан остана, но нека му се посмеем още няколко дни. Ебру ме натоварваше.
Освен това тя не харесва Сияна. Нека си ходи спешно!

# 849
Елена е достатъчно наясно какви загуби инкасира след тирадата срещу Сияна. Иначе на въпроса дали победител може да е жена, щеше да отговори с “Да”, а не с “Надявам се.” Ясно ѝ е, че няма как да спечели.

# 850
Аз този сезон почти не съм дала реален положителен вот - избирам най-малкото зло, за да намаля шанса за оставане на по-голямото зло.

Та така и за Стефан някой е дал вот.

Тази седмица гласувах за Стоянов, а не го харесвам 🤭 но то за кой друг....

Смятайте какъв сезон и какви хора вкараха.

ПС Ебру учителка .. потрес. Ани Владимирова много точно го каза - един учител трябва да е поне средно образован.

# 851
  • SF
Въобще не е наясно тази кралица на стратегията!

# 852
Елена имаше голям потенциал в началото, дори ми беше фаворитка… Жалко, че така се развиха нещата, но сама си го направи.

# 853
  • Между гори и планини
И аз я харесвах!
Жалко, че до сега жена не е победила ББ

# 854
Нямаше ли една Никита победител?

Общи условия

Активация на акаунт