Моят съвет е да трупате знания и умения, които да са високо оценени. Трябва здраво работене, ако искате хубави доходи. За съжаление никой не плаща добре, за това което искате. Да си разполагате със свободното време, да работите когато решите и да вземате хубави пари. Това не е невъзможно, но трябва да може да правите специфични неща много добре.Перфектно. А вие не можете да правите нищо от това, което изброиха хората от горе в коментарите. Стягайте се и работете наистина и здраво, ако искате доходи. Може би и намирането на ментор  в определен занаят може да ви изстреля напред. Говоря за сфери като маникюрист, или друго занаядчийство
При мен успеха е идвал доста бавно и сега е в големи количества и наистина мога да работя малко време за  много пари .Но години наред съм бачкал здраво-често и събота и неделя, често и съм се връщал в 20-21 часа до кабинета. Така се успява. От 2010 до 2016 съм изкарвал под средното за София чисто на месец, 2017-2018 съм бил 10-20 процента над това, след 2020 вече със силата на натрупването, със това, че пациентите в базата данни се увеличаваха непрекъснато се стигна до тук.
 За това финално обобщавам-ако искате доходи работете много здраво и учете нови знания и умения, четете книги и недейте да се щадите , защото живота ви след 40-45 така ще тръгне надолу, поне аз така забелязвам това сред познатите ми, които си губеха времето между 20-30 години с измислени специалности, които избраха, за да им е лесно.
С уважение!
Искаше ми се на мен това да ми го кажат, когато бях на 18-25.

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 02:25 от thedentist