🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 48 894
  • 1 280
  •   85
Отговори
# 1 215
Киара може ли да е толкова проста? Не мога Joy Буквално му каза "ами аз не те харесах щото си грозен, ама после като разбрах, че имаш пари, се влюбих!" Joy

# 1 216
Киара: "Исках да наиграя Шермин, но тя ме наигра"

# 1 217
Киара може ли да е толкова проста? Не мога Joy Буквално му каза "ами аз не те харесах щото си грозен, ама после като разбрах, че имаш пари, се влюбих!" Joy
Много дървено момиченце, не мога да я харесам. Доста ограничена, точно за КрасимирЪ, ама и той не я ще.

# 1 218
ОФФ тая Киара за какво се бори? Да ходи в зоологическата като толкова се пада по маймуни 😫

Класната госпожа ходи да муфти алкохол и цигари от покоите на простолюдието. Кой я знае навън сой пребърква така

# 1 219
  • В Града на липите
КрасимирЪ ги иска всички, да си ги отметне в тефтера.
Оставя си вратички и с Киара.
А тя ако повтори още веднъж, че имала чувства към него, може и да си повярва.

# 1 220
  • here and now
Манифестирам КрасимирЪ да каже на Анка "Съжалявам, че те върнах искам да си ходиш"..

# 1 221
  • София /Абсурдистан
Киара облечена с елегантна рокля и с много елегантни токчета и Кратун по анцуг и джапанки на бос крак Joy Туй е то романтична среща Joy

# 1 222
Абе има нещо там. За да иде тя и да му се обяснява така, мъти й Красимир водите. Не мисля, че всичко е само в главата й.

# 1 223
Киара защо така коментира пред Шармин, а тя не взема никакво отношение за срещата й с Краси. Май по сценарий не трябваше да е там

# 1 224
Kиара много ми харесва тази вечер-коса,грим, уникално тяло,но достойнството й се удави някъде......

# 1 225
Да влизат новите, ако има там някой свестен.
Всеки от тези участници може да каже нещо интересно, но не го извадиха редакторите. Дали имат някаква концепция изобщо за това предаване?
Ще има ли подкаст/надкаст с Тушев? Ще ми бъде интересно да го чуя.
====
Да, много странно, говореха за Краси и Ана се лепна точно в този момент и седна, а те си продължиха темата...

# 1 226
  • София /Абсурдистан
Шерминатора е пияна на криво куче.

# 1 227
Изглежда продукцията ни е спестила бая от това как КрасимирЪ е решил да върне Шермин. Верно ще излезе втори избор.
Киара, като си повтори лъжата на 100 човека, даже и тя щя вземе да си повярва.
Много ми е зле. Какво дири във формата изобщо. ..

Много е жалка, много...

# 1 228
Разговори от тоалетната ли ни пускат?

# 1 229
Кристина ще кърти с прическа утре Joy

Общи условия

Активация на акаунт