🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 39 186
  • 1 037
  •   125
Отговори
# 255
  • В Града на липите
Панаирите явно продължават с пълна сила.
Елитните се подпукаха, коя е по-морална Grinning
КрасимирЪ наблюдава от президентския апартамент и мислено залага.
Сигурно се чуди,  да се гордее ли от богатия речник на Шермин или да се скрие някъде.

# 256
Габриела не може да е читава и да вирее покрай маймуна. Може да има жесток комплекс от дефекта в говора, факта, че пред камера е тиха, а зад кадър била доста отворена ( според Туджаров). Наистина не й се разбира, дали е късно за логопед?
Досега не съм я коментирала, само казах, че е красива, но вече не мисля така.  Загубена душа, без емпатия (към Орлин), без реална преценка за нормално и приемливо. Социопат, който ще стои зад маймуняка от егоизъм, защото той се отнася като принцеса с нея. Какво и дреме как се отнася с другите...Много страшно женче.

# 257
Утре ще хвърчат коси под зоркия поглед на бат Красьо.
Калоян закъса с напористта Гери...

# 258
Габриела (Бижутерката) , по - проста жена от теб не съм чувала досега.

# 259
Аз не знам колко трябва да си нагъл, да седиш и да говориш на другите така при положение, че си една обикновена платена ковра.

# 260
  • In The Middle Of Nowhere
Красимира гледа от балкона и си мисли “леле това можеше да съм аз” 😆

# 261
Гери утре ще се активизира, ще се радвам да постави Габчето на мястото и.
Ако може и Олд Мънито да млъкне след намесата на Гери, ще е върховно!

А Олд Мънито е истински социопат...
Нула човечност, нула емпатия, нула доброта...само злоба, изтъкване, комплекси, простотия!
Дано и нея я насоли Тушев скоро време и да и видим гърба, нагла и жалка овца! 🤢

# 262
  • Melmak
Бат Краси гледа от балкона, докато продължава да умножава двуцифрени числа на ум.

Мм чува, че гледам предаването и казва: “Красимир и бижутерката ако се вземат, само те ще си разбират по между си какво се говори. Никой друг няма да може да ги разбере.” 😁😁😁

# 263
И Шермин я помъкнаха под ръка към Тушев да я назидава. Мачкай, Тушев!

# 264
На всяка възраст може да се посещава логопед, стига тя да има желание да си помогне разбира се.

# 265
Аз още в началото казах, че Габриела има жесток проблем с говорът и нищо не й се разбира и тука ми казаха, че нямало такова нещо аххаха

# 266
  • На морето!
Следващия сезон с Жоро Игнатов, не с Тушев.

# 267
  • here and now
Аз не знам колко трябва да си нагъл, да седиш и да говориш на другите така при положение, че си една обикновена платена ковра.
Тя си мисли, че като е вършала из чужбина и нищо не се знае за нея....  Но яко се напъва да ги стигне и мине тукашните.. колежки...

# 268
  • Melmak
https://www.facebook.com/share/r/1BsBdcT6JF/?mibextid=wwXIfr

Виктор е мега зле - иска покорна жена. Мъжът трябва да обича жената, жената да уважава мъжа. Този в кой век е с тия глупости?! А изглежда като тотален льольо…

# 269
Разплака и мен Натали. Жестоко е дете да гледа подобни сцени. И после майките ще кажат, че заради децата стоели. Няма що, голяма услуга са им направили. Незабравима.

Общи условия

Активация на акаунт