🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 28 711
  • 769
  •   114
Отговори
# 495
  • София
За кмет са неограничен брой мандатите.

# 496
Няма ограничения. Докато те избират, си кмет.

Ауу, Джанковата мама май е духнала от форума, като си е обрала гащите, чорапите и мненията. Аста ла виста, chill.zone Kissing Heart
То да не ти е тука фейса, я...зор видя да схване изложенията, пък и да отговаря смислено...нейсе.

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 17:46 от NOmerci

# 497
Ама и групата не е в ред. Орин бил „сладко неадекватен“. Че той е един от малкото адекватни хора! А глупостите на Габа — че Орин бил психически по-слаб от Джани… направо не знам как да го коментирам.

Да, и те са на същия акъл като Джанко. Нали знаете една класическа българска обида — “Много е начетен горкият”. Но после същите андрешковци се чудят и маят как уж слабите и неадекватни орлинчовци с привидна лекота учат в Америка, стават кметове, купуват имоти. А те толкова трябва да бъхтят по заложните къщи и онлифенса за едно Ламбо трета ръка и фалшив Ван Клийф. Ама народът го е казал — ум царува, ум робува, ум патки пасе.

# 498
На мен Джанката не ми изглежда на мъж с пари. По-скоро си мисля, че Габриела прави повече, нали я дондуркат в на тати бижутерния магазин. Тя има някакви проблеми в общуването очевидно, ако е на хапченца и не й се получава социалния живот, точно мъж тип handler може да й осигури  "защита" и  "да се грижи за нея като за принцеса".  Агресията към другите тя приема за защита към нея. ( Орлин наистина я бил гледал, щом Джанко казва така ).
Нездравословна симбиоза, в която жената да е некомуникативна не е минус, а необходимо условие.
Интересно как родителите й се примиряват с това, допускам, че не е имала връзки, поради някакви дефицити, и по-добре с Джанко, отколкото сама.
Зловещо изглежда нейното безхаберие,  предпочитам да го отдам на хапчета и дефицити, вместо на хладнокръвно одобрение на грозна неадекватност.

# 499
  • Варна
Гледам на повторение, не съм ви чела, и съм до разговара на Габриела с Натали и Габриела се издаде, че те са си били двойка отвън и са влезли като двойка.

# 500
Съгласна съм с мнението по-горе. От къде останахте с впечатлението, че Джанго има пари всъщност? На мен ми изглежда на едно скъсано леке така или иначе

# 501
Гледам на повторение, не съм ви чела, и съм до разговара на Габриела с Натали и Габриела се издаде, че те са си били двойка отвън и са влезли като двойка.

Как се е издала - пропуснала съм

# 502
По кротко моля ви, пак ще ми свършат лайковете.

И аз не съм убедена че Джуманджи и Бижуто не са се познавали преди предаването. Тази е силно облъчена от него, обсебена дори...това не е просто влюбване.

# 503
Някой по-горе написа нещо за вероятна бременност на Габриела. Това единствено или парите, биха обяснили защо ще седи с него.
Не си е добре момичето, това е. Има си някакъв дефицит. Не може да ти обясняват сериозни ситуации, а ти да се подхилваш и "Ти извини ли се?".

# 504
Изгонването на Джанкарло нямаше смисъл да заема цял епизод - вчерашният!
А в предстоящият ще гледаме пак скандали - между Шърман и Дениз, Габа ще продължава да крещи за стаята на Джанкарло, където тя ще настанява Калоян, за да може да ползва банята. Съответно, скандали и между КрасШарм и Габа... Скандали между Гергана и Габа заради Калоян, който няма думата за нищо... Кво друго, нещо интересно?

# 505
  • somewhere near the sea
А КрасимирО като е такъв голям мъжкар и гледа единствено само какъв ще излезе в очите на публиката не можа ли да му светне в мозъчната клетка, че поне трябваше да направи забележка на аверчето си да не се държи така. Той мълча като бит г@з. Хилеше се през цялото време, докато оня му разказваше.
"Ти си таковай скандалите, аз ще те подкрепям, само недей с мен да ги таковаш, че да не излагаме"- наставляваше той другата мозъчна клетка  с бюст като месарски тезгях.
Чудо човек!🫣😤

# 506
  • Бургас
Габриела с хобота вместо уста в предаването ли се тръсна така, то с тия любовни закуски всяка вечер…

# 507
То в това предаване няма вече нищо любовно, Хрисито се е увила около Петър, Дениз със Виктор и другите врякат и крякат.
В сезон 4 Ники Николов каза, че ги е предупредил, че дори да се карат това няма да се излъчи и беше в пъти по-добре, макар Даниела да прекаляваше с темата за женска енергия. Тия тук удариха дъното на простотията- Шермин се има за извисена, обаче е страшна махленска клюкарка, човек от натурата си не може да избяга....

# 508
Радвам се , че темата за поведението на Джан Микеле има такъв широк отзвук. Защото това е темата за вечната битка между доброто и злото.
Докато не оставаме равнодушни към злото значи все още сме хора .
 И да , решението не е да сменим канала. Защото ние ако не гледаме за да не поощряваме ужким с гледането си такива предавания , то други гледат.
Това е политиката щрауса - заравяш си главата в пясъка и край "О , чудо " проблемът изчезва.

Само ако родителите на Джан Микеле го бяха научили на простичкото Направи добро , па го хвърли в морето щяха да са си свършили работата като родители, каквато са свършили родителите на Орлин.

А на Орлин инфантилен или не, женчо или не , талантлив или посредствен музикант пожелавам все пак да вярва в доброто( гледам към теб Тесс::Blush) и да си пуска от време на време песента на Богдана Карадочева " Ако до всяко добро същество застане поне още едно....."
Дано , дано!

# 509
Помните ли как Габриела даваше акъл на Шафрантин на женското парти да била тиха и смирена с Красун, като споделяше, че и тя била остра и независима преди, но стигнала до извода, че не става така и сега решила да следва точно обратна стратегия...Предавам общо смисъла. Та нищо чудно в поведението в контекста на изказването и.

Общи условия

Активация на акаунт