🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 33 281
  • 899
  •   374
Отговори
# 480
Аз, докато работя, слушам много true crime podcasts, и поведението на Джани е като извадено от криминалната хроника. Тоя човек не може да осъзнае, че вината е в неговото поведение и дори не може да се извини. Ужасно просто.Габриела също. Това не е влюбване, а болестно състояние.

# 481
Бащата на Орлин е кмет на Монтана от 1999 г, това не е малко, 26 години. Последно е бил избран с листата на ГЕРБ-СДС.  Джанката е неуспял кандидат за народен представител от МЕЧ, тоест неизбран. Може и по политическа линия да го мрази, не само от ревност (покрай Габриела) и завист (за преуспялост, "татино синче", "всичко наготово" и т.н.).

И на мен снощи това ми мина през акъла, но и да е така те няма да дадат спор за партии. Джани пък ако още защитава тази партия дето са го изгонили е по-зле отколкото изглежда.

# 482
Буквално не можеш да практикуваш нищо с един бакалавър психология, не знам какво си чешете езиците. В последните години тая специално е толкова популярна, колкото правото, това че всеки я завършва не означава, че ще практикува.

# 483
И че можела да си говори спокойно с него.

Това цялото изречение само по себе си е оксиморон. Да се говори с ДамаДжани? Да си спокоен до ДамаДжани? Да се говори спокойно с ДамаДжани?

Моля ви се. Габриела НеОсобеноУмната дали все още сама си вярва?

# 484
Може би не се изразих правилно.

Не знам колко добра психоложка би могла да бъде Дениз. Замислих се тя откъде изгря и с какво всъщност е известна. Психологията я завършва тепърва и съответно няма опит, да бъде представяна като психолог е смешно.
И освен обикалянето по предавания иснимане гола, другото, което се сещат хората за нея е, че излизаше с дядо си. Това е.
Не казвам, че не би могла да стане добър специалист в бъдеще, въпреки, че се съмнявам.

Ама вие почнахте като Джани да съдите хората. Това, че е била с по-възрастен от нея не я прави лош човек пък още по-малко специалист, дано да стане де, тя сега е взела диплома.  Какви са тези предръсъдъци в21-ви век, че щом е била плеймейтка задължително нищо няма да стане от нея вече. Тя Гърдева като дава съвети за връзки и си ходи все сама да не е по-добра? Не защитавам Дениз и много съм я нападала в първи сезон, но пък всеки човек има минало. Както е написала Clouded хората отиват на психолог от нужда и не ги интересува тя с кой е мачкала чаршафите, а каква помощ може да окаже.

Едва ли някой си избира лекарите по моралните им принципи и поведение, по-скоро какъв специалист е така и с психолозите.

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 16:19 от Lotus32

# 485
Някой по-горе написа нещо за вероятна бременност на Габриела. Това единствено или парите, биха обяснили защо ще седи с него.

# 486
Ама и групата не е в ред. Орин бил „сладко неадекватен“. Че той е един от малкото адекватни хора! А глупостите на Габа — че Орин бил психически по-слаб от Джани… направо не знам как да го коментирам.

# 487
Сигналът, с който викат българския Батман Joy JoyJoy

Скрит текст:

# 488
Ама и групата не е в ред. Орин бил „сладко неадекватен“. Че той е един от малкото адекватни хора! А глупостите на Габа — че Орин бил психически по-слаб от Джани… направо не знам как да го коментирам.

Да, според Петър. Той понеже е много адекватен, само със заучени фрази борави сакън да не каже нещо против някой. Мълчеха и те на Джани и не смееха да му кажат нищо. Страшни мъже!

# 489
Буквално не можеш да практикуваш нищо с един бакалавър психология, не знам какво си чешете езиците. В последните години тая специално е толкова популярна, колкото правото, това че всеки я завършва не означава, че ще практикува.
Точно. А и честно казано, не мисля, че изначално идеята й на Дениз е да практикува/работи нещо по специалността, а да си вдигне цената. Съжалявам, ако звуча цинично и не вярвам достатъчно в доброто.

п.п. Ако имаше амбицията действително да се развива, щеше да я учи тази психология в СУ.

# 490
Петър говори като робот преди да са му паднали батериите. С бааавен, равномерен тон, заучени фрази, репетирани, възможно най-политкоректните, с правилна артикулация....но същевременно нищо не казва, няма нито чар, нито персоналност, нито визия с която да компенсира за липсата му на всичко друго. Е как ще се откроиш, тогава, от масата безработни (и работни но на ниска заплата) актьори? Може да се пробва да чете приказки за приспиване някъде. Че като му дадат синхрон не знам дали той или аз ще заспя по-бързо.

# 491
Съгласна съм за Петър. Не е особено интелигентен, скучен е, няма чар. Честно казано ''скечовете'' му, в които имитираше Шермин ми показаха що за актьор е. Първоначално ми хареса визуално, защото ми напомня малко Джокович, но в последствие видях, че няма никаква индивидуалност и харизма.

# 492
Точно. А и честно казано, не мисля, че изначално идеята й на Дениз е да практикува/работи нещо по специалността, а да си вдигне цената. Съжалявам, ако звуча цинично и не вярвам достатъчно в доброто.

п.п. Ако имаше амбицията действително да се развива, щеше да я учи тази психология в СУ.

Не е по темата, но да кажа - психология в СУ се влиза много трудно, защото това е една от специалностите с най-висок бал за прием. Има много кандидатстуденти, които за съвсем малко не успяват да се класират. Това не ги прави глупави или негодни за психолози. И част от тях се насочват към НБУ, защото само в тези 2 университета в София я има тази специалност.

Ето справка за минималния бал в СУ на второ класиране за жени - при максимален бал 30 т

Психология, редовно жена - 29.72
Психология, редовно (платено) жена - 29.20

Не защитавам Дениз - само отбелязвам Simple Smile

# 493
Попаднах на блиц интервю с двамата. Още са заедно. Тя не съжалява ,че е излязла. Той съжалява, че е обидил Орлин. Родителите й го приемали нормално и го харесвали

Колко мандата е максимума за кмет?

# 494
Шерминка при Красимиро ли спи?

Общи условия

Активация на акаунт