🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 33 207
  • 898
  •   374
Отговори
# 435
Много подпухнала в очите тази Габриела в ПО...Защо така?

# 436
  • В Града на липите
... Как така ще им пожелава сватба на тия ?! Лицемерка!
Все едно публично да поздравиш агресора и неговата жертва.
Колкото и да не се има за такава, тя е жертва.
Не съм ги гледала и нямам излишно време за губене, лимита ми се изчерпа за това шоО. Дано поне някой гледал се е припознал и е избягал с 200, но едва ли. Виждала съм, колко лепкави са пипалата на насилниците, докато не те оплетат така, че ставаш една замаена муха и нито роднини, нито приятели могат да те измъкнат, а после те събират в Спешното. Аз не успях за съжаление да помогна и затова го приемам много лично. Направо ме вадят от пантофите тези двамата.Sweat

# 437
Гледах ги и аз в ПО. Той нагъл, нахален и прост, тя само проста и красива. Жал ми е за нея ама кой каквото си направи....

# 438
То пък оставаше и депутат да стане с този цветущ речник от 10 думи и некотрилируема агресия.
Тарашан ако има италиански паспорт  няма никакъв проблем да си запише медицина стига да изкара  3ка на приемния изпит. С доктор Пенко ще са голям тамдем😀 но да не докосват пациенти.

# 439
Много скучен епизод. Един час дъвчат изгонването на Патладжана. А останалия половин час със стаята също беше супер безсмислен. Булото пак врещи. Единственото, което ми хареса беше прегръдката на Шермин и Натали. Колкото и да е хахо хихи не е лош човек.

# 440
Е щом Ицо Хазарта стана депутат... то летвата не е много високо

# 441
Бащата на Орлин е кмет на Монтана от 1999 г, това не е малко, 26 години. Последно е бил избран с листата на ГЕРБ-СДС.  Джанката е неуспял кандидат за народен представител от МЕЧ, тоест неизбран. Може и по политическа линия да го мрази, не само от ревност (покрай Габриела) и завист (за преуспялост, "татино синче", "всичко наготово" и т.н.).

Точно това коментирахме у дома, вчера. Тази цялата завист и агресия със сигурност не са само заради Габриела - тя е просто оправдание.
Омразата му към Орлин няма нищо общо с Габриела, просто Джанко го е срам да си каже - завиждам и за това си измисли тая ревност. Интересно, до голяма степен е заради семейни възможности и позиции, яд го е, че пътят на Орлин е едва ли не постлан, че всичко му е дадено даром, но Джани също не изглежда като да произлиза от бедно семейство?
Има нещо друго, според мен - Орлин не му се е ''подчинил'', не му е лизал задните части, не се е смял с пълно гърло на селските му бъзици (като Йовица, Тихомир, Петър, Виктор, Радо), не е почувствал мъжествеността си ''валидирана'' от него. Някакъв си там рахитичен кметски син учил в чужбина, ще ми се прави на велик... Фактът, че Орлин му отговори на провокациите няколко пъти, а не си замълча, съвсем го възпали. Просто Джани, колкото и да е прост и да не си признава, усеща превъзходството на Орлин и това не може да му прости. Там е ключа за палатката според мен.

# 442
Водещата е по принцип сервилна и мазна, както и останалите коментиращи в това студио. Говорят и оправдават участниците като че ли са деца в предучилищна. Грам обективност и критичност нямат, всичко обръщат на смях и закачки.🫩
Не може да се разчита на тях за реален анализ на събитията в предаването.

Мен ме дразни с това, че винаги ѝ убягва същината на ситуациите, които обсъждат.

# 443
Гърдева се е включила на сторита да защитава Микелето. Имайки в предвид, че е семейна приятелка на Габриела, не изключвам възможността родителите ѝ да са се свързали с нея и да са я помолили.
Доста глупаво да позволят на дъщеря си да се вижда с такъв мъж. Не че тя е малка и не може сама да решава, но понякога и семейството трябва да се намеси в такива ситуации.

# 444
  • somewhere near the sea
За съжаление днес в "Преди обед" Джан не показа дори един признак, че е сгрешил, че съжалява, не се чувстваше виновен, извърташе фактите. Жалко, че са го изгонили от партия МЕЧ- само за там е.

# 445
Ами той още в предаването показа, че не мисли че съжалява. Това е едно нагло и агресивно джудже и със сигурност ще деградира още повече

# 446
Много подпухнала в очите тази Габриела в ПО...Защо така?

И върху мен ако се изсипе тоя хейт ще съм с подпухнали очи. От рев. А не се знае дали вече не я и  строява Джани да внимава какво ще говори по под и надкасти. На 99,9 % съм сигурна, че няма да я остави да отиде в Надкаст сама.
Габриела се ласкае, че човек, който за другите е страшен с нея е ...котенце. Както тя го изкарва де, защото съм сигурна, че не е така. Точно красавицата и звяра. Сигурно си въобразява, че има специална сила за да може да укротява такъв. Нищо чудно да я е откъснал от всичките и близки и приятели. Защото се предполага, че има и приятели, които биха и казали как изглежда всичко отстрани.
И как се била влюбила така бързо...дрън дрън..и като и казал, че е зодия лъв, край! Вече негова била. И че можела да си говори спокойно с него.

# 447
Ами той още в предаването показа, че не мисли че съжалява. Това е едно нагло и агресивно джудже и със сигурност ще деградира още повече
Аз мисля, че това изродясване от това джудже скоро ще има продължение.
Няма как да се крие злото в него дълго и според мен ще излезе на бял свят реалността.
Няма реална възможност човек като този, да гради нормални взаимотношения в реалния живот. 100% е токсично и може би само с пари и подаръци я държи въпросната Габриела.
Не мога да си представя да вървя по улицата с гордост, застанала до този уродлив злодей. Колкото и да си ограничена.
В разговора в Преди обед ясно си личеше как всичко което тя казва е предварително съгласувано.

# 448
Гледам ги в момента в ПО. Габриела е меко казано проста. Това момиче няма две мозъчни клетки за да разсъждава сама... просто ужас.

# 449
Във всеки случай си оставиха една вратичка...като ги подпука тая да им говори за сватба...Джани каза нещо от сорта "Ще видим какво ще правим..зависи и тя в какво състояние ще е...след тоя хейт".
Аз подозирам, че е възможно да не са заедно но да са се разбрали да го играят уж, че са още двойка...докато мине малко време и се позабрави. Както беше с Евгени и Валерия.
Освен това подозирам, че инцидентът с тротинетката в която са контузили Джани може и да не е случаен инцидент.

Общи условия

Активация на акаунт