🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 35 225
  • 938
  •   23
Отговори
# 420
Хладнокръвието се оказа голямо качество. Орлин може да е всякакъв, слабичък, женствен на вид, но това, че се владее и не реагира и запазва ниво и хладнокръвие му е страшен плюс пред зрителите, а и изобщо...И с това показа истинско достойнство и мъжки качества.
И на Джани му се иска да е голям мъж, ама го е докарал само на стойка и на мускули...С всичките обиди, с които нареждаше Орлин, в крайна сметка обрисува собствения си образ...
Интересен феномен е образът на Орлин. С какво толкова ги дразни и защо всички, които се захващат с него, всъщност се излагат, и то много...Виктор имаше същата съдба..

Орлин чак ме издразни с това търпение , но той после каза ,че от малък е свикнал да се владее , така е възпитан , за да не излага баща си , който като политик ( кмет ) от много години е под прицел . Наистина е интересен Орлин , свалям му шапка заради силата да се владее .
Не разбрах защо Натали толкова се разстрои и даже уплаши , а се оказа ,че е имала тежко детство . Едвам я изтърпях , докато ''обясняваше'' на онзи търпелив добитък Габи Дж за случилото се .Това си е речника и , но горката какво е преживяла , желая и успех в шоубизнеса , към който се е насочила . Тя е красива и добра , дано намери щастието в живота .

# 421
Според мен пък въобще не трябваше да се дава телевизионно време на изгонените дисциплинарно да се изявяват и да чистят имидж.
А имиджа го вълнува, защото се готви за политиката.
 Какво ни ги натрисат?

# 422
Сигурно и при Туджаров ще ходят в комплект. Тоя няма да я остави сакън да не каже нещо грешно. Това момиче няма ли родители?! Ама кой знае колко им се мазни и на тях..

# 423
  • here and now
Много са зле тия двамата в Преди обед. Очевидно Габриела е убедила Джанката да каже формално, че не е постъпил правилно, но като не е искрено, звучеше смешно. Той говори за поведението си, че не трябвало да се толерира, сякаш говори не за себе си, а за трети човек. Най - много ме втрещи Габриела, когато каза, че Орлин я гледал едва ли не флиртаджийски и Джани бил прав в преценката си, че не я гледал по правилния начин. Потрес !

И на мен ми се е случвало. Гледам някой и си мисля, как е възможно да е толкова прост... И се оказва възможно и да е по-прост, да си мисли, че го харесвам...

Няма да ги гледам ни в ПО, ни където и да е. Повече от достатъчно време им отделих.

# 424
Тарашан от партия Меч са го изгонили, от ергенът го изгодниха, още от къде ще го изгонят. В с снощните му изпълнения пак другите му виновни, щото Орлин бил кметски син и за това му набили петата. Ужас на ужасите.
Сега се е вкопчил в Габриела, като удавник за сламка и няма да я пусне в никакъв случай. Ще си я газлайтва и ще се увива около нея като смок. Тези хора никага не си тръгват сами с дастойство, а правят това което направи снощи - смени вина на жертвата.
Габриела горката си е помислила, че е майка Тереза и ще спаси лошото момче от неговите демони. Голяма грешка. Няма как да спасиш някой от нещо, което той смята че не притежава или не е направил.
Двамата са токсични и в токсични взаимоотношения т.е. всеки се опитва да манипулира отсрещната страна по свой начин и със собствени мотиви.
В крайна сметка Габриела някой ден (далечен) ще се осъзнае, но ще е твърде късно.

# 425
  • На морето!
Даже по-зле е Габриела. Тя каза, че вътре не мислила, че Орилин я гледа похотливо, но Джан бил усетил и тя разбрала, че е както казва Джан, защото той е мъж все пак.

# 426
Да зачекна тази спомената тема, предложение тук... Каква е разликата в действието да превключиш канала и отношението на Тихомир? Затваряш си очите/извърташ глава и в двата случая, в единият случай става пред теб лично, в другият е на дивана пред телевизора. Не искаш да го гледаш, както и не желаеш да вземеш отношение при видима агресия, абдикация от човешка, гражданска позиция. България е малка страна, това се случва в ефира на национална телевизия.
Поведението на Микеле трябва да бъде порицано най-малко.Явно,че има проблем с овладяването на гнева си,но околните не са длъжни да изтърпяват душевните му състояния.
Напротив,хората не трябва да са индиферентни към такива прояви/каквато е тенденцията в нашето общество/,а доста по-чувствителни на тема агресия,всякаква.

Разликата е никаква. Напълно съм съгласна с теб! Възмущаваме се на мъжете вътре, които мълчат овчедушно и не взимат отношение, но все ще се намери някой тук да каже - ''Ми к'во, сменяйте канала, като не ви кефи!''.
Има и друга реакция - жалбата до СЕМ, например. И това е изразяване на гражданска позиция. Аз попитах и преди - ако почнат да дават истински побой наживо, пак ли ще смените просто канала?

# 427
  • София
Според мен пък въобще не трябваше да се дава телевизионно време на изгонените дисциплинарно да се изявяват и да чистят имидж.
А имиджа го вълнува, защото се готви за политиката.
 Какво ни ги натрисат?

Съгласна съм, на насилието, на отвратителното поведение не трябва да се дава екранно време, ама уви рейтингът и сеирът са по-важни.

Не знам за къде се готви, но прекалено много си вярва и има самочувствие без покритие. Това хубавото момиче не знам какво намери в него.

# 428
Страх ме е от надкаст, защото отсега виждам как Туджаров сервилно започва да се слага, лази и обяснява и на двамата колко добри хора са, как излъченото не ги представлява, колко различни са навън, колко се обичат и официално напълно убива желанието ми да гледам канала им повече

# 429
  • here and now
Даже по-зле е Габриела. Тя каза, че вътре не мислила, че Орилин я гледа похотливо, но Джан бил усетил и тя разбрала, че е както казва Джан, защото той е мъж все пак.
Ха ха мъж. Да се налага мама да го брани от лошите в интернет...

# 430
Гледах ги одеве двамата в Преди обед - много зле е положението.
Джанито сега се опитва да се изкарва светец буквално за всяка негова постъпка, крещенето рано сутрин било шоу за да събуди другите мъже 😳 навън не бил такъв, поредни оправдания, отврати ме съвсем тоя.
А Габриела се издъни даже и повече, видимо и навън е същата мълчанка, статуя, обажда се колкото да каже нещо, и си го защитава отявлено 🥲
Не ги виждам в хармонични отношения, все пак дано имат светло бъдеще, ама много ме съмнява!

# 431
Бащата на Орлин е кмет на Монтана от 1999 г, това не е малко, 26 години. Последно е бил избран с листата на ГЕРБ-СДС.  Джанката е неуспял кандидат за народен представител от МЕЧ, тоест неизбран. Може и по политическа линия да го мрази, не само от ревност (покрай Габриела) и завист (за преуспялост, "татино синче", "всичко наготово" и т.н.).

# 432
Толкова лесно беше за някои хора там да излязат с позитиви, ама де акъл за това.
Вместо да отвори душА, да пусне още момчета в стаята си, че да не се прескачат в кухнята по земята, вместо да успокоява агресорите, да кавалерства на жените, тръгнал да си доказва авторитета. То пък...
Не може да издържат два месеца поне да се правят на нормални, че цял живот после да ги харесват хората.

# 433
Няма какво да се каже за представянето на тия двамата в ПО, но финалът беше доста...двусмислен с това " ние отлитаме". Щото досега се ползваше в контекста на орелът отлитащ от лайното...та..един вид все едно каза на Яна, че е лайно. Е, няма да е много далече от истината де. Как така ще им пожелава сватба на тия ?! Лицемерка!

# 434
Бащата на Орлин е кмет на Монтана от 1999 г, това не е малко, 26 години. Последно е бил избран с листата на ГЕРБ-СДС.  Джанката е неуспял кандидат за народен представител от МЕЧ, тоест неизбран. Може и по политическа линия да го мрази, не само от ревност (покрай Габриела) и завист (за преуспялост, "татино синче", "всичко наготово" и т.н.).

Точно това коментирахме у дома, вчера. Тази цялата завист и агресия със сигурност не са само заради Габриела - тя е просто оправдание.

Общи условия

Активация на акаунт