🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 35 166
  • 937
  •   22
Отговори
# 360
Много ми се ще да покажат на Габриела Джанкова кадрите с насилието и грубостта на любимия и спрямо Орлин, имат такава колекция, неведнъж ни я показаха, но така, пред него да е, да му видим реакцията и оправданията. Пълен боклук, жалко обаче, че с реакцията си Габриела става като  него. Не била разбрала тя какво става.....тя е като дрогирана направо, неадекватна...Излагация, Натали и разказва, тя сякаш не вярва, че това е нейното съкровище, иначе бързо палел да....ама пред нея не

# 361
Снощния епизод /а и не само/ толкова ме напрегна, не успях да заспя до малките часове. Една превъзбуда, едно възмущение .. отдавна се ядосвам на себе си, че си развалих рутината, за да гледам подобна гняс.
Наистина нищо друго няма да помогне срещу този формат и съдържанието, с което ни облъчват, освен просто да спра да го гледам. И въпреки, че чуждият сеир е интересен /както ще е и довечера/ просто няма да гледам. Край, до тук бях.

# 362
  • На морето!
Ами да яде бой, след като видя мнението на маса народ, след като е видяла записите и е чула любимият как долно лъже и малодушно се оправдава оплитайки се в собствените си лъжи...след като позорно бе изхвърлен..ако е с него..заслужава си боя.
Пък да вземе и деца да му роди. Да създаде следващо поколение лайненца или жертви
Никой не заслужава бой.
На този етап Габриела трябва да е опознала Джан и да е наясно какъв типаж е. Това, което тя нарича "той просто пали бързо" е патология, тя обаче явно е решила да го спасява и променя "Изпуснах те за 5 минути и направи проблем", "С мен пък не е такъв" и т.н. Има да пати с този човек, че и други хора покрай тях.

Мен и друго ме озадачи. Защо участниците са в толкова неравнопоставени условия?  Защо някои се тъпчат по 3 на легло в общо помещение без баня, а други имат самостоятелна стая със спалня и собствена баня?
Защото нямат бюджет, поради същата причина няма интересни срещи, няма игри и снимки извън къщите. С трици са ги наловоли тези маймуни. Странно е, че при всички претенции, които имат за висок стандарт навън, на никой не му пречи да живее като петокласник на соц. лагер.

# 363
Хора, непрекъснато го обсъждаме. Не е до нямане на бюджет, Тушев абсолютно винаги поставя участниците в предаванията си в мизерия, теснотия, малко или гадна храна + им дава алкохол, така ги притиска да са непрекъснато изнервени и да покажат най-лошото от себе си. В Бих брадър, примерно, взимаше цигарите на хората, които много добре знае, че са най-зависими и ще полудеят, примери бол.

# 364
Да зачекна тази спомената тема,предложение тук..Каква е разликата в действието да превключиш канала и отношението на Тихомир?Затваряш си очите/извърташ глава и в двата случая,в единият случай става пред теб лично,в другият е на дивана пред телевизора.Не искаш да го гледаш,както и не желаеш да вземеш отношение при видима агресия,абдикация от човешка,гражданска позиция.България е малка страна,това се случва в ефира на национална телевизия.
Поведението на Микеле трябва да бъде порицано най-малко.Явно,че има проблем с овладяването на гнева си,но околните не са длъжни да изтърпяват душевните му състояния.
Напротив,хората не трябва да са индиферентни към такива прояви/каквато е тенденцията в нашето общество/,а доста по-чувствителни на тема агресия,всякаква.

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 09:43 от Морана

# 365
Джани спасява света от злото, а Габриела спасява него, т.е. индиректно и тя спасява света. Господи, моля те пази ме от такива спасители, които ще идват да ме спасяват без за имам нужда, а после ще ме пребият, че съм неблагодарна.
Всичко започна когато Орлин се осмели да нарече Джани гъзолизец. Сама дето Джани удобно забрави, че той пръв го нарече така. За съжаление и Орлин май го беше забравил та не можа да се защити и да му го припомни.

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 14:44 от pandorina

# 366
Джани спасява двата от злото, а Габриела спасява него, т.е. индиректно и тя спасява света. Господи, моля те пази ме от такива спасители, които ще идват да ме спасяват без за имам нужда, а после ще ме пребият, че съм неблагодарна.
Всичко започна когато Орлин се осмели да нарече Джани гъзолизец. Сама дето Джани удобно забрави, че той пръв го нарече така. За съжаление и Орлин май го беше забравил та не можа да се защити и да му го припомни.
Мислех си и аз защо не му каза, че е просто повторение на думите към него. Ама те били обидни за големия мъжкар. Т. е. агресорът се обижда ама другите трябва да търпят и да не смеят да гъкнат.
Ама в толкова абсурдна ситуация на лъжи и простотия е доста трудно да отговориш адекватно. Мен лично шокиращи лъжи и агресия ме карат да се чуствам парализирана и вероятно и толкова не бих отговорила. Пък и то няма смисъл, "Батман" е глух.
Габриела гадже ли му е или пазач, до нея не се държал така?! Оправдава го за да оправдае и себе си , че е с такъв психопат.

# 367
Джани явно е мамин и татин, защото е много смешно майка ти да те защитава във фейсбук.
Между другото винаги, когато имам среща с подобен малоумник, виждам, че той излиза от малоумно семейство.

# 368
А какъв избор даде Джани на Габриела? Каза май, че има два варианта, но тя се хилеше като зелка, както винаги не разбрала и хукна след него. Остави ли и опцията да си остане в предаването  без него? Защо никога не ги дават тях в игрите, лимбото например? До болка ревнив е този боклук. Габриела трябваше да поостане след него, не вярвам, че има чувства към този, не искам да го повярвам. Беше много поучителен епизод де, гледах с дъщеря си, видя колко глупав и манипулиран може да бъдеш, и че когато някой ти казва нещо, трябва да се замислиш

# 369
Габриела с нейното поведение абсолютно си заслужава примата! Мисля , че дори и бой да яде, пак ще е с него!
На Тушев трябва да му отнемат правата да прави каквито и да било предавания, които се превръщат в big brother! Ако искаше толкова зрелища, можеше да пусне записа на всички участници и после да гледа Сеира. Чета ,че продавали bTV на друг собственик ! Дано той не залага на старите предавания със същите продуценти!
Ако някой пуска жалба до СЕМ ,моля да ме включи . Не е нормално нон стоп да гледаме агресия, обиди и просташкото поведение на млади хора стигнали дъното, които дават пример на подрастващите

# 370
Габриела, каза нещо от сорта "разбира се че ше дойда с теб, после ще ти набивам канчето". Явно тя си вярва, че може да го контролира този примат. Аз обаче много добре помня, ситуациите с ножа и другата като удари в стената, докато тя беше до него, както и като я хвана за гърлото. В нито една от тези ситуации, тя не трепна. Незнам свикнала ли е с насилие това момиче....., нещо не е наред и с нея

# 371
Доста коментари има относно епизода, и много искам да кажа, но няма да повтарям каквото вече се е изписало. Утайката на утайките са си и това е.

Нещото което малко или много ме тормози е , че този Дармадани учи за лекар. В чужбина, дори като си студент, трябва да спазваш определени стандарти на поведение за да се квалифицираш в тази сфера, до колкото знам. Интересно ми е, има ли такива стандарти в Бг университетите и конкретно медицинските такива и ако има някакъв кодекс на държание, дали биха реагирали като видят видеа на изблиците на този... плужек така да го кажем. Със сигурност човек, който дръга нож в дъска агресивно, плюе и налита на бой, би трябвало да е моментално изключен?!

Този неандерталец до лекарства и хора в неравностойно/крехко положение, не трябва да се допуска. Къде да се прати една жалба по тази тема?

Иначе, някой беше питал дали сем са отговорили. Те имат 30дена да разгледат сигнала, рано е още.

# 372
В ,,сивото вещество" на този примат се случвали много неща.

# 373
Предполагам, може да се пише до ректора на Университета. Такъв човек да стане лекар е изключително притеснително.

# 374
Каква беше визитката му? Семейството? Нещо съм се подлъгала и аз като Грабиела, че е нещо тоз боклук...

Общи условия

Активация на акаунт