🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 35 998
  • 955
  •   88
Отговори
# 375
Аз се чудя тази Габриела няма ли близки, които да направят всичко възможно да и предтставят реалността и да я откачат от този психопат, преди да се е случило нещо лошо с нея? Имам чувството, че той я заплашва и тя да стои против волята си. Поведението и е изключително неадекватно.
Някой има ли реална информация дали извън къщата те имат отношения?
П.С. Сега му отворих профила на този смешник и виждам че се хвали че някога си бил гадже на Биляниш..Голям смешко, много се надявам тази Габи да се отървала.
Останалите сторита в лъскавия му джип показваха психичните му отклонения с пълна сила!

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 10:37 от Joana85

# 376
Гледам на запис. Тая Габриела е толкова куха лейка, че няма на къде повече. Седи и обяснява ами аз не разбрах, аз не чух, то като е до мен е тих и спокоен (Джанката)…
Тя тая явно не живее в същата къща. Лично Джанката ѝ е казвал, че се е дразнил как Орлин я гледал и вместо да каже, че няма нищо такова, то тя просто се усмихваше.
Изключително проста жена, идеално си пасва с Джанко. Да гледа в земята като я заговаря друг мъж и да му вика само Да за всичко, да я бие на почивки и да ѝ крещи…
И пак рефрена, че го били изгонили, понеже бащата на Орлин бил политик. Ми не пич, просто си комплексиран агресор и трябва да живееш в някоя пещера, а не сред хора, защото явно не си научен как да се държиш.

# 377
Още снощи си помислих, че трябва да се ходи до нотариата.

Продуктът Менделеев освен секюрити, медиатор, домоуправител е и собственик на стая в Родос. Беше редно да я прехвърли на КрасимирЪ, като компенсация, че вторият вече няма с кого да си говори. Пардон, да мучи нечленоразделно.

# 378
Отказах се да гледам, но чета тук и научавам какво става. Ако азиатския примитив наистина се обучава за лекар, трябва да се  сезират здравните власти. Не трябва да има достъп до болни хора, които са много уязвими.

# 379
Габриела прие с такава усмивка и някак очаквано "предложението" на Джанго "хайде, събирай си багажа, приятно НИ е". После смотолеви, че тя щала да го мъмри насаме. Пред Натали пък каза, че Джанго мълчал в нейно присъствие... Аз се обърках, има ли някаква власт тази жена над пещерняка...? Обаче и Орлинчо го игра като наср@н през целия епизод. От какво се притеснява, не знам.

# 380
За спора със стаята съм на страната на Краси.
Габи иска да изземе ролята на Калоян, който като мъж трябва да си застане и да каже, ако иска тази стая и да поговори лично с Красимир. Не разбирам тя ролята на посредник ли го играе или какво?!

# 381
Има, да не уронваш престижа на университета,нарушаване на етичния кодекс.Сигнал до ръководството,ректора,декана..
Според мен е платено обучение,макар да разбрах,че е завършил Руската в Пловдив,което е елитно училище в града.
Снимките са започнали май месец,изпитите-кандидатстудентските са края на юни,кога е изгонен,как се е подготвял,кога е кандидатствал.../*ако не е платено/
Не знам обаче дали за действия преди приема ще го вземат предвид.Преди години беше подаден сигнал за студентка по медицина,която беше снимала жена на болнична кушетка,публикувала видеото и се беше изказвала в социалните мрежи за пациентката непристойно,гавра направо.

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 10:53 от Морана

# 382
Габриела как ще отиде в Надкаст при положение, че двама мъже ще я гледат, че даже и ще стоят близо до нея? Нима Неделчо и Туджаров искат да се превърнат в дагестански подкаст?!?

# 383
Явно са си заедно. Джукан Пабло е накачил 1000 сторита. В едното е в колата си и се виждат пазарджишки коли. Според мен тя си го подкрепя. Затова и не се опитаха да я спрат да си тръгне. А за КрасимирА.... държи се като жена с ПМС.
След снощното видео, дано Габриела се осъзнае. Възможно е и външните препратки ( родители, близки и приятели) да й повлияят.
Така, че  Джанко да загуби подкрепата си.

# 384
Морана постът ти е дълъг и за да не цитирам чаршаф, ще отговоря така.
Избирам да превключа канала, не защото нямам позиция, напротив. На живо не понасям подобни ситуации и винаги щом ситуацията позволява, взимам отношение. Разбира се имам страх от определени неща и понякога бих замълчала, за да се съхраня. Виждаме в какви времена живеем - един поглед на криво и ме убиват като куче. Така ,че смятам можем да избираме къде, в какво и до колко да участваме.
Реакцията на Тихомир няма да коментирам. Той освен, че не каза нищо, имаше телешки поглед и емпатия никаква от него страна. Аз далеч не бих реагирала така и далеч не говоря за толериране подобно поведение.

# 385
Дълбоко се съмнявам, че този плазмодий е приет медицина. Да не е приет за лекарски асистент, бивш фелдшер? В МУ Пловдив това се кандидатства с изпит по етика/?!/ и вероятно приемат който се яви поради липса на достатъчно желаещи. Журналистите по клюкарските сайтове едва ли правят разлика.

# 386
Слушам Натали как обяснява, че е израснала в семейство с домашно насилие. Стана ми мъчно за нея. Явно затова е така инфантилна някак и често няма мнение и характер.

# 387
Орлин ми беше част от миманса. Мяукаха си нещо с Натали, дрънкше на китара, част от мебелировката.Така го възприемах и заради избора му на партньорка, защото Натали ме натоварва изключително много, като говори. Тя също има спешна нужда от логопед. Нищо не й разбирам, но освен лошата артикулация, речниковият й запас е под санитарния минимум. Мъка на словото. Но когато Крисчън Грей от Алиекспрес го нападна неоснователно, Орлин показа, че може интелигентно да отстоява себе си. Тогава го преоткрих. И не, снощи не се е държал като на@кан. Държа се зряло, но му беше мега неловко, да слуша „ извинение“, което звучеше, като начукване на канчето. “Ти хапеш подадената ръка!“ Как ви звучи това? Щото аз го чувам - как смееш да ми противоречиш, казал съм, че си л@йно, значи миришеш! Точка! Точка със забит в стената нож и плюнка с ориз.

# 388
Слушам Натали как обяснява, че е израснала в семейство с домашно насилие. Стана ми мъчно за нея. Явно затова е така инфантилна някак и често няма мнение и характер.

Много добре се видя реакцията й, когато Джани тръгна към Орлин на диванчето и поиска да говори с него. По лицето й се виждаше истински страх и ужас. После, като обясни за детството си ми стана ясно защо реагира така. Явно наистина й е останала голяма травма от това, което е виждала, като дете.

# 389
Габриела се държа все едно е на някакви субстанции - ни приемаше, ни предаваше. Изумена съм, че жена, която се смята малко или много за интелигентна и модерна, приема за нормално приятелят и да тормози другите и едва ли не да не и дава да говори с други индивиди от мъжки пол. Джани изобщо няма да го коментирам. Изтъкан е от комплекси. Обаче неадекватните реакции на останалите бяха черешката на тортата. Но така е и в реала, агресията се толерира, къде открито, къде пасивно чрез бездействие. Затова и всеки ден четем как за наръгани, застреляни, прегазени, пребити хора. Не стига това, ами и децата започнаха да се избиват помежду си. И на фона на това - агресия в праймтайма на най-гледаните телевизии .. Плашещо, грозно и нечовешко.

За Криси/Виктор/Дениз историята - на мен ми е твърде скалъпена. Излиза снимка на Криси в колата на Виктор и изведнъж Дениз изтипосва "Тихите води са най к**ви". Малко след това отношенията им с Виктор в предаването влизат в криза и хоп - почват да валят провокативни сторита и за капак - Петър цъфва и той с хапливо изказване. Ми твърде нагласено ми е.

Общи условия

Активация на акаунт