🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 36 266
  • 960
  •   92
Отговори
# 390
Затова и Натали веднага разбра какъв е проблема и правилно се опитва да предупреди Джанковица

# 391
Габриела е с поведението "на мен не може да се случи". А истината е, че почти всяко избухване на Джанго е в следствие на нечия реакция към нея. Ако няма да има последствия, той със сигурност би я накарал да носи фередже.

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 12:52 от Clouded

# 392
  • На морето!
Габриела и Джан ще гостуват в ПРеди обед.
За съжаление интервюто ще води безгъбначната Яна, а не Оля, която много пъти изрази ясна позиция срещу тоя.

# 393
Джанката и Габриела са на живо в БТВ сега, "Студио ЕЛР: Преди обед".

# 394
Много мазен Джанката в ПО. Не знам защо не им вярвам, че са се запознали в предаването...

# 395
Водещата е много мазна и благосклонна към тях. Коренно различно водеше интервюто, когато Даниела Рупецова беше срещу нея. Явно струва един букет от плешивия орел.

# 396
Тия ОЩЕ са заедно! Минали са поне 4 месеца от снимките и щом тези хора са заедно, значи ясна е работата. Габриела е обречена.

# 397
За спора със стаята съм на страната на Краси.
Габи иска да изземе ролята на Калоян, който като мъж трябва да си застане и да каже, ако иска тази стая и да поговори лично с Красимир. Не разбирам тя ролята на посредник ли го играе или какво?!

Ама той Калоян не я е искал стаята- Габи реши, че там ще му ползва банята и си я искаше тя за Калоян. Той Калоян където му каже Габи там ще спи. Аз се чудя този Красимир как е оцелял 37 години с този мозък на кокошка, че и бизнес върти. Айде да не почвам вика SatisfiedSatisfiedSatisfied все едно слушам деца в трети клас как се карат и едното ще издаде другото какво е казало за третото. Жалко, че е 1,90 и 107 кила, а грам мозък от тези килограми няма.
Шермин вече сме се уверили, че има Дънинг-Крюгер, че е биполярна, но като описваше как Габа е врещяла дали осъзнава, че и тя пищя за една баня? Или е мислела, че това го няма понеже не е имало оператор?LaughingLaughing И тя и Джани си мислят, че тези камери там са за красота и няма да се види как лъжат и мажат. Бюста наистина е под влиянието на земното претегляне и скоро ще удари капачките. То хората ползват сутиени от време на време, това виме е като африканките дето имат по 10 деца. И се сещам като се кара с Дениз как я питала няма ли да си гледа детето- ама тя още няма дете и се кара.

# 398
  • Пловдив

Красимир е 100 кила, няма как ниска жена 50 кила да му дава наклон! Който е по-едър, той има право! Законът на джунглата, брат!
[/quote]
Да не забравяме, че Краси е мечокът Балу от Книга за Джунглата

# 399
Много са смешни двамата в Преди обед. Тя не смее да говори също като в предаването. Направо не ми се мисли като са насаме какво е. Дадоха кадър (вече не го и помня) как е поздравила близнаците, когато са влезли в шоуто и тоя ѝ вика на записа - кво ги поздравяваш, нали си с мене, тя му отговаря - ами аз съм възпитана….
Просто покъртително. Тази жена сама ще си е виновна утре, като стане жертва на насилие. Да видиш всичкото това поведение и да не си вземеш бележка е просто престъпно.

# 400
Много са смешни двамата в Преди обед. Тя не смее да говори също като в предаването. Направо не ми се мисли като са насаме какво е. Дадоха кадър (вече не го и помня) как е поздравила близнаците, когато са влезли в шоуто и тоя ѝ вика - кво ги поздравяваш, нали си с мене, тя му отговаря - ами аз съм възпитана….
Просто покъртително. Тази жена сама ще си е виновна утре, като стане жертва на насилие. Да видиш всичкото това поведение и да не си вземеш бележка е просто престъпно.

Още ли са заедно?

# 401
По всичко личи, че да.

# 402
Ауу, Джанко си посипва лъснатото кубе с пепел. Не мога да повярвам, да, прокрадва се извинение към действията му, но все пак отбелязва, че не е било ОК.

# 403
Водещата им каза, че няма нито един положителен коментар към тях.
Прочете коментар, в който се надяват да не са още заедно, но за жалост твърдят, че са. Пита ги да не е театър, но казаха не.

# 404
Ауу, Джанко си посипва лъснатото кубе с пепел. Не мога да повярвам, да прокрадва се извинение към действията му, но все пак отбелязва, че не е било ОК.

Защото е усетил всенародната любов от петък до сега. Ако нямаше такива реакции към него навсякъде, друго е щял да пее.

Общи условия

Активация на акаунт