🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 35 998
  • 955
  •   88
Отговори
# 345
Джани размахваше нож и го заби в дъската! Не беше юмрук, а нож! Тогава Габриела му каза - "Абе ти, добре ли си?!".

Защо Габа да не може да се застъпи за мъжа си, какво значи "мъжката къща", ама и вие като Красимир! Щом е жена, не може да се обажда! В "женската" къща щеше ли да й е позволено да се обади или пак не? Красимир си имаше стая, но най-нагло не се съобрази с никого и си я смени "за по-готска". Останалите защото са толкова мъже, просто стяха и гледаха като овце, как шефът се разпорежда в общия им дом.

П.п. пише се орЕзили, идва от рЕзил, дума ризил няма.

# 346
Точно нож заби Джани. Габриела - влюбена жена? Аз не разбирам как лягаш с някого преди да си го опознал що за говедо (в случая) е ? Каша и било, и тя не го разбирала.. ама вече му пристанала...и глупаво ухилена докато и разказва, че го гонят за лошо поведение. Тъпачка!

# 347
Габриела вече е жертва. На такива хора, не можеш да помогнеш, защото те не искат да им се помага. Натали поне се опита, но ГабиДж беше като стена. Никой друг не й каза, не й показа, че е жертва и трябва да бяга от този примат. Тя отговори на Натали "Аз виждам, че той ме носи на ръце" и после просто спря да чува, какво й говореше. Жалко, много жалко за това момиче, докато се осъзнае, младостта й ще премине.

# 348
Много хубав епизод за домашното насилие. От една страна напълно неадекватния патладжан и от друга мекотелото Габриела. И двамата са токсични и се подхранват взаимно. Орлин е много неконфликнен, добър и възпитан, чак се почуства леко виновен, че изгониха сем. Патладжани.
Прегръдки за Нети, много зряло поведение има. Браво че е успяла да се съхрани и израстне въпреки семейната й среда.

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 09:48 от Serene__

# 349
  • София
Джанко отиде да лиж... Извинявам се, да се мазни на Орлин, ега му дадат втори шанс от продукцията Smile

# 350
Гергана е същата, като Теа. Красива, секси, провокативна, дразнещо спокойна и можеща с усмивка, и равен тон, да изкара всеки човек извън кожата. И зодиите им са еднакви - скорпионки. Разликата е само в това, че Гергана е в пъти по-умна и с по-богата обща култура. Но и двете са еднакви дразнители. Та си мисля, че на Гоби няма да й лесно срещу Гери. Нищо, че го раздава отворена и устата. Ще видим дали съм права Simple Smile
Към дуото ще добавя Капитонова и Филипа 😏

# 351
Точно нож заби Джани. Габриела - влюбена жена? Аз не разбирам как лягаш с някого преди да си го опознал що за говедо (в случая) е ? Каша и било, и тя не го разбирала.. ама вече му пристанала...и глупаво ухилена докато и разказва, че го гонят за лошо поведение. Тъпачка!

Ясно - явно аз съм го пропуснала това.

# 352
Габриела е склонна към зависимости. Джани през цялото време я е обработвал (а ние видяхме колко е добър в манипулациите), че тя без него е за никъде. Че той ще я пази, ще бди над нея, че никой, даже и продукцията няма да смеят да я пипнат, то и затова тя не участваше в повечето игри или въпроси на масата...успял е да и внуши, че има нужда от него за да диша едва ли не...Това е жена, свикнала да я водят, закрилят и вземат решения вместо нея. Жена без самочувствие и собствено лице. Придатък, не личност. Язък и за красотата. По-здравословно за нея щеше да е грозна та да не привлича идиоти като Джани. Дано близките и са се намесили.

# 353
Той и пред Габи е палил.
За половин месец няма как да се влюби толкова силно, че да му прощава всякакви неща. Като я овика заради Петър тя извиняващо прилегна нежно до него, та да й прости.
Според мен тя недоразбра, че го изхвърлят. Някак си излезе, че просто отиват в хотел, докато ситуацията се изясни.
Лошото не е, че не се съмнява в него, а във възприятията на всички останали за отношението му към тях.
Лошото е, че когато той пред нея разказва как мачка човек, тя се усмихва и й се вижда забавно. Все едно Орлин си е виновен с поведението си и той е предизвикал добрият Батман.

# 354
Освен към СЕМ, къде другаде може да се подаде жалба към съдържанието, което се излъчва по национална телевизия...
И аз, и близките ми в обкръжението сме потресени от видяното. С оглед на случващото се всеки ден и на насилието, на което ставаме свидетели на ежедневна база, не сме склонни да стоим безучастно пред помията, която ни се сервира от тез псевдо продуцентчета!
Може да се пробваш с жалба до Комисия по културата и медиите на Народното събрание, с копие до Министерство на културата.

Много интересно - хем гледате, хем сигнали подавайте. Единствената правилна цензура е дистанционното. Всичко друго са нелепи двойни стандарти - в тема за обсъждане на предаване се обсъжда как да бъде санкционирано. Логика? Няма!
Нещо не разбрах, защо си се закачила към моят пост?! Нито през два поста като повечето тук подскачам, че ау видиш колко е пошло предавнето и аз вече няма да го гледам, но всъщност го гледам, нито имам идея да пускам жалби където и да било. Гледам си предавенето като хумор, сатира и забава и просто отговорих на питащата към коя институция може да те обърне. Лично аз не смятам да пиша на когото и да било и не ме интересува, дали и кога някой ще направи нещо по въпроса, а и съм сигурна, че нищо няма да последва. Дори считам, че напълно е възможно помашкото мекере да го върнат във формата.

# 355
Габриела е много проста и ако наистина е останала с джуджето, ще яде много бой за в бъдеще.

# 356
Ами да яде бой, след като видя мнението на маса народ, след като е видяла записите и е чула любимият как долно лъже и малодушно се оправдава оплитайки се в собствените си лъжи...след като позорно бе изхвърлен..ако е с него..заслужава си боя.
Пък да вземе и деца да му роди. Да създаде следващо поколение лайненца или жертви

# 357
Крадецът вика "Дръжте крадеца". Или казано по друг начин - пилонаджийка обвинява, че друга е пилонаджийка

Скрит текст:

# 358
Мен и друго ме озадачи. Защо участниците са в толкова неравнопоставени условия?  Защо някои се тъпчат по 3 на легло в общо помещение без баня, а други имат самостоятелна стая със спалня и собствена баня?

# 359
На въпроса на продукцията към анаболният "италианец" какъв ти е проблемът с Орлин. Тоз неандерталец отговори: Нямам проблем!? Е като нямаш проблем защо, обиждаш, крещиш и се държиш агресивно. Не оценявал, че го защитил от другите. По голяма тъпотия няма. Дори да си го защитил, какво трябва да направи Орлин?? - може би да му се кланя от сутрин до вечер.

Общи условия

Активация на акаунт