🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 44 095
  • 1 157
  •   145
Отговори
# 330
Да ви кажа честно, страшно ме дояда на Орлин, че се съгласи да говори с този примат Джанко. Разговора беше не само безсмислен, непродуктивен, ами чак ме подразни Орлин, с това негово кимане на думите на гнома. Тоя заслужава пълен игнор, какво ще го оставят да събирал багаж, че да говорил с този и онзи. Трябваше да му покажат врата, а после да уведомят останалите, та ако иска Габриела да му събира багажа и да му го носи. Гнома въобще не разбра, какво лошо бил направил, пълен дебил. Другите пък пълни лицемери, от небето паднали.
Относно скандала с Габа и Красимир-ъ, аз чух само Габа да крещи, ама чак истеряса. Красимир разбира се отново блесна в пълната си простота и глупост. Другите пък отново се показаха напълно неадекватни и му козируваха на Краско, като на началство.
Стигам до извода, че всички тези хора в Рая, трябва да стоят изолирано, на някой остров, далеч от обществото ни. Съгласна съм да ги хранят, само да стоят далеч от нас.
ПП Петър ми прозвуча най-фалшиво на коментара пред камерите. До сега мълча като пу*ка, но вече и той осъждал насилието.

# 331
Освен към СЕМ, къде другаде може да се подаде жалба към съдържанието, което се излъчва по национална телевизия...
И аз, и близките ми в обкръжението сме потресени от видяното. С оглед на случващото се всеки ден и на насилието, на което ставаме свидетели на ежедневна база, не сме склонни да стоим безучастно пред помията, която ни се сервира от тез псевдо продуцентчета!
Може да се пробваш с жалба до Комисия по културата и медиите на Народното събрание, с копие до Министерство на културата.

# 332
Дали  ще дойдат при Туджаров и Неделчо тия двамата?

# 333
  • SF
Джани булито ги излъга всичките! Лъже поголовно това хлапе. Ще си остане само с амбициите да бъде мъж и да постъпва мъжки.
Страхливец, подлизурко, тъпак и лъжец!
Неговата Габи го следва като мижитурка. Щяла първо да провери какво му е поведението, защото тя няма хал-хабер с какъв глупак се е свързала, и после щяла да прецени.

Орлин направи грешка, че му се обясняваше, но си личи, че е миротворец и му се иска да "приеме" и неприемливата отсрещна страна. Твърде меко прие фалшивото нападателно извинение на простака.

# 334
На няколко пъти Туджаров каза за тях "Като дойдат", значи забрана няма. А като гледам цитираните тука постове, не са се засрамили нещо, така че - чакам ги там.
Джани беше изгонен, Тушев каза "Това е моето решение", но сред всичките ала-бала като нищо някой не го е чул.
КрасимирЪ продължава да оценява хората като джамбазин - ръст и тегло живо месо.

# 335
В крайна сметка ние нищо не сме разбрали ..Изгониха несправедливо Батман, защитника на слабите...
Отивам  да се срамувам в ъгъла🫣, защото не виждам ни Батман, ни Робин Худ в ДжанМ!

Много бързо забравихме, че преди да се огледа в другите, ПримАтът нападна личната си Дулсинея- Габриела . Първо имаше вербални заплахи, погледи и ръмжене “що го излага?”, “ що поздравила близнака?”, “що нарекла Петър Джентълмен?”. Имаше съмнения / и ако някой може, да ги намери като кадър/, че ѝ посяга, като я хваща за шията….Манипулира я и със сърдене, игнор…

Тук някой се опита да обясни поведението им- любов било, Габриела била в неведение, знаели се отпреди…Обясненията може би са много, но според мен, няма нито едно оправдание…

# 336
Освен към СЕМ, къде другаде може да се подаде жалба към съдържанието, което се излъчва по национална телевизия...
И аз, и близките ми в обкръжението сме потресени от видяното. С оглед на случващото се всеки ден и на насилието, на което ставаме свидетели на ежедневна база, не сме склонни да стоим безучастно пред помията, която ни се сервира от тез псевдо продуцентчета!
Може да се пробваш с жалба до Комисия по културата и медиите на Народното събрание, с копие до Министерство на културата.

Много интересно - хем гледате, хем сигнали подавайте. Единствената правилна цензура е дистанционното. Всичко друго са нелепи двойни стандарти - в тема за обсъждане на предаване се обсъжда как да бъде санкционирано. Логика? Няма!

КрасимирЪ драпа, драпа да излезе с положителен имидж, а в крайна сметка яко се оризили. Мен лично този факт много ме забавлява.

# 337
  • SF
Нашите избори говорят за нас. Габриела се обезличи с този австралопитек, затри  цялостното си представяне на себе си като личност и видяхме една мълчалива, предана булка от началото на 20-и век, готова да шета около бичето.
Как я излъга говедото! Трябва да си съберем багажа и да отидем за една вечер на хотел. И Габи спретна куфара. Сега и тя е аут от предаването.
Глупакът дори не можа да постави избор на партньора си - можеш да ме последваш, ако ме обичаш, но не си длъжна.

# 338
Не догледах до края, но Джани май си е повярвал че е умен и благороден. Но дори с жалките си опити да се защити с лъжи и измислици не успя да се измъкне от ситуацията. Много тъп, дразнещо неадекватен лъжец със самочувствие на мъжкар. Не е лесно да си тъп, при положение че всичко е записано и показано, да си измисляш така очевидно е доказателство за простотия. Не бил го заплюл, просто говорел с пълна уста?! - е какво говориш , той нищо не каза, буквално го наплю като безсилен неандерталец. Обиждаше го с лафчета на 5 годишен пък и се гордееше с това. Преди да го изгонят му разрешиха да се извини... А той реши да се прави на невинен и добър, но тъпотийте който бълваше не бяха нищо друго освен предните лъжи.
В такава ситуация Орлин просто нямаше смисъл да говори с него, дори да иска да проведат разговор на този тъпунгер няма шанс нещо да му влезе в главата. Габриела вечно не разбралата защитничка не я очаква нищо хубаво, дали от наивност или глупост не знам, но беше много жалка да стои и да се усмихва, твърдейки , че е добър човек, който я носи на ръце.

# 339
  • SF
Аз като че ли най-много се възмутих точно от това - лъжите му! И то нагли лъжи, защото всичко се записва и в тяхната среда поне би трябвало да се притесни поне лекичко.
Представяте ли си го без камери, без свидетели, без продуценти този колко вреден може да бъде. Първо ще пребие някоя жена, мъж, каквото му се изпречи, а после ще избяга страхливо.
Не, не, не и не на такива хора!!!
Габи, Габи... язък ти и на тебе за претенциите, че ги разбираш нещата!

# 340
Габи не е баш без да знае нищо - все пак Натали й разказа какво е станало, Джан също. Тя избра да не повярва на версията на Орлин, защото нейното момче просто си играе, няма как сериозно да е бил агресивен, Орлин грешно го е разбрал. Тя е сигурна само, че към нея е душичка. Нищо, че заби нож в кухненска дъска на сантиметри от нея. На игра беше.
То и ние грешно сме го разбрали. Продукцията ни подучи.
Най-голям страх на Джани беше, че ще го представят в лоша светлина. Той е защитник на слабите, а ние ще си помислим грешно, че не е.
Натали, въпреки че говори бавно и че е много малка, зададе точните въпроси на Габриела, макар че остана силно изненадана от усмивките и неверието.

Красимир след това изпълнение с поддичване по стълбите да изпревари Габи показа какво мисли за жените по принцип, какво мисли за останалите хора в къщата, които са при по-лоши условия от него, какво мисли за себе си и накрая - дали изобщо мисли.

Изказвам мое мнение, пез да се опитвам да предизвиквам спор - просто се хващам за коментара ти Simple Smile:
1. Габриела е влюбена жена и, като такава, би искала да чуе и версията на мъжа, в който е влюбена. Няма как да реагира по какъвто и да е начин, без да е чула и неговата история. Тя не е била там, чува версията на друга влюбена жена, която пък си защитава нейното момче.

2. Мисля, че Джани удари с юмрук дъската - не е забивал нож. Но тук може и аз да не съм видяла правилно или просто да говорим за две различни случки, като тази с ножа аз да съм я пропуснала

3. Според мен Джани го беше страх основно, че тръгвайки си Габриела ще остане в предаването САМА (най-големия му страх, защото предполага, че ще вкарват още мъже). Когато тя каза, че тръгва, той се успокои.

4. Красимир, крещейки по Габи, показа точно какъв е навън - това, за което Габи доста пъти предупреждаваше в предишните епизоди (че Красимир, като избухне ставало страшно). Като оставим настрана простотията му, че крещи на жена, като цяло беше прав. Това си е мъжката къща и всеки ще се мести и ще спи, където си реши. Не може някой да влиза и да казва какво ще се прави. А и не разбрах какъв е проблема Калоян да отиде в стаята на Красимир - Габи каза, че там също има баня. Като цяло стана скандал за нищо.

п.п. Много ми хареса Тушев как нареди Джанката. Даже днес пак ще си го пусна да го видя Simple Smile
Връщам се да ви чета

# 341
  • София
С голямо закъснение гледам, но ме стресира  мисълта, че голяма част от хората около нас са като Джанго, "неговата" Габи и Шерминатора. Гнусни хора, гнусни.

# 342
Габриела го оправдава, че "той пали бързо", обаче как пали само когато тя не е до него? Не вижда ли, че този човек е типичен насилник- чак докара до състояние Орлин да се чуди дали е трябвало или не да каже за тази агресия! Ето такива жени после ги дават по телевизията- човек или е насилник или не, няма ама той мен не ме бие! Въпрос на време е да почне!

# 343
Изгониха ли градинското джудже? Че снощи не можах да гледам.

# 344
В крайна сметка ние нищо не сме разбрали ..Изгониха несправедливо Батман, защитника на слабите...

А това самосравняване с Батман от страна на Джани направо ме уби от смях вчера Joy
На мен повече ми прилича на Пингвина (да ме прощава Дани Де Вито)

Знаех, че излизат, видях спойлери още миналата седмица.
Майка му защо не е дошла още да ни нахейти тук? Странно.

Мама Джанка е тук Joy

Общи условия

Активация на акаунт