🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 39 186
  • 1 037
  •   125
Отговори
# 300
Днешният епизод може да се изучава от студенти по психология. Много материал даде за размисъл. Често срещани типажи, много различни. Аз не виждам положителен герой в днешния епизод. Единствено изпитах искрена емпатия към Натали.

# 301
Епизодът ми остави кофти вкус в...очите. В ступор съм от реакциите на Габриела. Чувала съм и съм чела за такива жени, които се разстилат като изтривалка под краката на мъжа, но за първи път виждам такава. Гледа примата с обожание и го ПОДКРЕПЯ безпрекословно  в кретенизма му. Посреща изродщината му с хилеж. Съветвам я да си запише час при хирург, за да й присадят самоуважение. В противен случай, опцията й е да се свие в кожата си и да чака да се превърне част от статистиката на транспортираните в куфар.
Щото сега го отнесе Орлин, че я гледа, гледа я за бога, разбирате ли, не й поднася комплименти, просто я гледа, като човек с нормално зрение. Но утре болният мозък, ще реши, че тя гледа някого, а болните мозъци избиват комплексите си, като избиват партньорките си!

# 302
  • Пловдив
Всеки си знае как се чувства, това прехвърляне на негативизъм към Габи не е моето вътрешно усещане. От това което виждам е, че Габи не изразява позиция от страх че не е запозната със ситуацията, отделно предполага се, че това е мъжът, който обича. Аз не знам как си го представяте, че щом чуе историята ще погне Джани с чехъла? Истина е, че Габи Бижу не е видяла записа до днес предполагам, някой обяснява нещо, две гледни точки и т.н. Но да, не бива да си безгласен, когато има агресия, дори да е намесена половинката.  Не мислете, че ми харесва как се държи Габи Бижу, напротив, тя наистина не се постара да изпъкне, да покаже каква е, какво мисли и за какво мечтае. Избра си възможно най-неприятния мъж, а вярвам, че е влюбена в него, иначе наистина не разбирам поведението й.

# 303
Аз и друго не разбирам. По кой параграф Габриела си тръгна посредата на предаването, без церемония, без разговор с Тушев, по еднолично решение на Джан? Тя е някакъв непълноправен участник , поканен да успокоява тоя примат ли? Защо никой от това предаване не си направи труда да поговори с този участник, да приложи правила и да я задържи? Тея наистина са много зле.
По параграф "май сме двойка от преди предаването и влязохме да покажем какви сме хубостници". Satisfied
Да, това е поредното доказателство

# 304
Габриела Рата има особено поведение и избягва камери, защото се притеснявап от неправилния си говор. Той от своя страна се дължи на психологически причини ( социална фобия, ниско самочувствие или навик), логопедични и комуникационн ( не добър контрол на дишането, неправилна артикулация  - р, прекалено бързо говорене с прескачане на срички)  неврологични или медицински ( травма на главата в областта на говорния център или проблеми със слуха). Каквато и да е причината, трябва да работи много върху говора си вместо да обикаля безсмислени предавания в компанията на психически неуравновесен мъж.

# 305
Габи не е баш без да знае нищо - все пак Натали й разказа какво е станало, Джан също. Тя избра да не повярва на версията на Орлин, защото нейното момче просто си играе, няма как сериозно да е бил агресивен, Орлин грешно го е разбрал. Тя е сигурна само, че към нея е душичка. Нищо, че заби нож в кухненска дъска на сантиметри от нея. На игра беше.
То и ние грешно сме го разбрали. Продукцията ни подучи.
Най-голям страх на Джани беше, че ще го представят в лоша светлина. Той е защитник на слабите, а ние ще си помислим грешно, че не е.
Натали, въпреки че говори бавно и че е много малка, зададе точните въпроси на Габриела, макар че остана силно изненадана от усмивките и неверието.

Красимир след това изпълнение с поддичване по стълбите да изпревари Габи показа какво мисли за жените по принцип, какво мисли за останалите хора в къщата, които са при по-лоши условия от него, какво мисли за себе си и накрая - дали изобщо мисли.

# 306
Аз пък продължавам да твърдя, че освен "р"-то не мисля, че проблемът е логопедичен. Сега и гледах визитката - говори съвсем нормално и всичко се разбира. Обаче, откакто се хвана с този, някак си наистина спря да и се разбира какво говори, цащото тя през повечето време или мрънка или шепти. Направо си е от потискането

# 307
  • Пловдив
На мен ще ми бъде интересно дали сега, виждайки това, Габи Бижу ще реагира и ще останат ли двамата заедно. Иначе е ясно, че поведението на Джанко трябваше да бъде порицано, бих казала дори и преди да се стигне до наплюването, няма място в предаването. Ако беше останал, щеше да е абсурд.

# 308
И аз мисля, че Джанкови са гаджета от преди предаването

# 309
Ох, сега видях новата тема.
В анкетата гласувах, ама липсва Радослав Куцев (дето бутна стола на Габи Бланко и го изхониха).
Епизодът си беше поредният в типичния Биг Брадър стил. Скандали, сеир и клюки.

Колкото до Наталѝ, напълно я разбирам, защото същите неща са минавали и през моята глава, за съжаление. Домашно насилие и побоища. И няма как да помогнеш и да убедиш майка си да напусне насилника. Един кошмарен кръг...

# 310
  • here and now
Габриела толкова ли е проста, да не вдене, че щом се е стигнало до там, че да го изхвърлят нейния хубавец, значи съвсем е пресолил манджата?!?
Нямам оправдание за такова поведение...
Да ѝ били пуснели записа.. все едно, че пред нея е бил кротко агънце... Все същото говедо си беше...

За Натали ми стана мъчно, явно видя в Габриела майка си, като млада...

# 311
Габриела Джанковица е същата психопатка като шебека, с който се е събрала. Тя е такъв имбецил, че даже и да го види човек да накълцва, пак ще стои и ще се хили като пача и ще се прави, че не разбира. Нулева епатия. Ей такива като нея възпитават насилници и убийци.

Горките и родители!

# 312
Явно са си заедно. Джукан Пабло е накачил 1000 сторита. В едното е в колата си и се виждат пазарджишки коли. Според мен тя си го подкрепя. Затова и не се опитаха да я спрат да си тръгне. А за КрасимирА.... държи се като жена с ПМС.

# 313
https://www.facebook.com/share/r/1BsBdcT6JF/?mibextid=wwXIfr

Виктор е мега зле - иска покорна жена. Мъжът трябва да обича жената, жената да уважава мъжа. Този в кой век е с тия глупости?! А изглежда като тотален льольо…

И той като Джани вероятно е фен на Андрю Тейт.

# 314
Aishling, като прочетох отговора на chill.zone, мисля че тревогите ти са безпочвени. Явно е от съвсем друг биологичен вид, съответно няма как да протече случаен процес на смесване на гени. Joy Joy Joy

Идеален кандидат е за формата. Ще се впише съвършено в компанията, която се вихри на екрана.

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 02:48 от NOmerci

Общи условия

Активация на акаунт