🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 35 216
  • 937
  •   24
Отговори
# 405
Този Джанкарло има пет модерни думи в речника. Не бил ревнив каза в ПО, бил териториален в отношенията си с Габриела. Какво означава териториален за отношения между големи хора, кой на кого е в територията и кой няма право да я напуска. От това което виждам в ПО изобщо не си е направил извод от видяното от престоят си там. Променени били, не ми се струват поумнели и още по малко откровени.

# 406
След предаването го блъснала тротинетка в Пловдив, имал извадено рамо, счупена лопатка, контузия... отслабнал с 15 г... А като тренирал, никога не взимал добавки. Доoooобре Wink

# 407
На водещата също ѝ е смешно докато задава въпросите, шегува се с тях двамата и нито веднъж не се постара да му стане неудобно на орангутана. Много силно се надявам да бъде сменена в близко бъдеще, защото не става. Тотално неадекватна е.

# 408
Джан Микеле каза, че от половин година били заедно? Че кога е сниман този епизод, в който го гонят?

# 409
  • In The Middle Of Nowhere
Водещата е по принцип сервилна и мазна, както и останалите коментиращи в това студио. Говорят и оправдават участниците като че ли са деца в предучилищна. Грам обективност и критичност нямат, всичко обръщат на смях и закачки.🫩
Не може да се разчита на тях за реален анализ на събитията в предаването.

# 410
Много са зле тия двамата в Преди обед. Очевидно Габриела е убедила Джанката да каже формално, че не е постъпил правилно, но като не е искрено, звучеше смешно. Той говори за поведението си, че не трябвало да се толерира, сякаш говори не за себе си, а за трети човек. Най - много ме втрещи Габриела, когато каза, че Орлин я гледал едва ли не флиртаджийски и Джани бил прав в преценката си, че не я гледал по правилния начин. Потрес !

# 411
Е, какво да каже, мисли се за голямата красавица и тя (Габриела). Решила е, че който я погледне, значи е влюбен в нея…
Противно на мнения тук, то на мен изобщо не ми е даже симпатична, какво остава за красива. С този характер на мекотело съвсем пък зле.

# 412
Габриела наистана взима някакви розови хапченца - имаше ситуация в която бяха с Нати на балкона и малката се беше разстроила заради Орлин, тогава Габриела я попита " искаш ли хапче да ти дам" , а Нати и отказа.

# 413
На Джани майка му няма как да му помогне, защото тя го направила такъв. Това се вижда от изявите ѝ по групите. Положението е много тежко и при двамата. И при Джани не са само анаболите, той и без тях ще е същия емоционален насилник.
 Ситуацията между Джани и Орлин е  най-класическия пример за газлайтинг, в която насилникът се опитва да изкриви
действителността на жертвата.
При разговора между Натали и Габриела , на втората почти нищо не ѝ разбрах, но ми направи впечатление, че каза че като са заедно е много тих... Да, доооообре... Той не спира да храните другите и да псува всеки път, в който ги снимат заедно.
Ако наистина са влезли в предаването като двойка, както имаше преположения тук, това обяснява защо тя толкова се спича пред камерите и се притеснява да не се издаде по някакъв начин, докато на Джани лъжите са му ежедневие и няма проблеми да го показват във всякакви ситуации.

# 414
Ами гледал я Орлин, втълпил ѝ го е Джани. Не искам никога да съм в ролята на родителите ѝ. Потисната, манипулирана, ограничавана да болка, млада, красива жена ....

# 415
Е, какво да каже, мисли се за голямата красавица и тя (Габриела). Решила е, че който я погледне, значи е влюбен в нея…
Противно на мнения тук, то на мен изобщо не ми е даже симпатична, какво остава за красива. С този характер на мекотело съвсем пък зле.

На мен също не ми харесва. А като си отвори устата, направо ми се повръща…

# 416
Потърсих да видя в профила на Джанката дали има качени тези снимки, които споделиха в предаването (двамата от различни дестинации по света), но явно заради шоуто не са качвали нищо.
Направи ми впечатление, че същият си е качил стори как кара Ламборгини. Явно това е причината Габриела да търпи всичко и да си кротува, въпреки че ми е интересно от къде това младо момче ще
има пари да си купи/поддържа такава кола.

# 417
Хора, непрекъснато го обсъждаме. Не е до нямане на бюджет, Тушев абсолютно винаги поставя участниците в предаванията си в мизерия, теснотия, малко или гадна храна + им дава алкохол, така ги притиска да са непрекъснато изнервени и да покажат най-лошото от себе си. В Бих брадър, примерно, взимаше цигарите на хората, които много добре знае, че са най-зависими и ще полудеят, примери бол.
Явно обича да се възползва от слабостите на хората, за да си прави предаванията.

# 418
Е чак да се възползва? Това са хора, които влизат доброволно, много добре знаят къде при това. Това, че ги мързи да гледат и чакат лесни пари и “слава” им изяжда главите и е в плюс на продуцента.

# 419
Имам едно много леко подозрение, че Габи Бланко е бутнала едно рамо на Красимир за кастинга на предаването и затова очаква той да се съобразява с желанията й.

Общи условия

Активация на акаунт