🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 34 848
  • 933
  •   31
Отговори
# 450
Като гледам колко е смотана, точно са си заедно. Изобщо не се учудвам даже.

# 451
Да. За Габриела съвсем е в сила поговорката, че е по-добре да мълчиш и хората да си мислят, че не си глупав, отколкото да си отвориш устата и да им потвърдиш, че реално си.

# 452
  • София
Дай насилие и скандали и се трошат рекорди. 😑
Справка и темата за Биг брадър, която покрай един насилник (Иван) летеше, а иначе беше умряла.
Пък после се чудим защо това се предлага на екран...

Снощи Бг ергенките тук поставиха нов рекорд за есенния ТВ сезон' 2025 за най-много онлайн маймунки на клона (437), подобравяйки рекорда на Игри на волята с 21 мамунки. 🌹 😊

# 453
Габриела в Преди обед каза, че друг мъж не и е хванал околото, иначе щяла да си говори и с други мъже. Представяте ли си да си беше говорила с мъже?

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 14:22 от marigold_

# 454
Е, смее ли да говори с други. То не се изливаха чаши (а тя му казваше „Плашиш ме”, е това, ако не е ред флаг, здраве му кажи!?!?), то не хвърляше ножове - буквално на една дъска го заби в кухнята, след като Габриела мина пред него, ако се беше забавила, щеше да я наръга направо…

# 455
При "влюбените" ситуацията е:
"Аз ще говоря,за да не се изложиш и да не изложиш и мен"-ДжМРатта Trollface
Неизживяни мутренски години в детството, гледане на много серии от Гоморра и така. Trollface

# 456
Тъжно е, че в бъдеще в България човек няма да има и към кой психолог да се обърне за помощ. Всяка втора простакеса, която иска просто да завърши нещо, се сдобива с диплома по психология. Показвам нагледно:

Кой нормален човек ще се обърне за РЕАЛНА помощ към Дениз, която е известна с това, че е известна и излизаше с дядо си? А и хора...психология в НБУ ....закривайте.

Между другото след показаните снимки на Дениз тук се чудя: тя дори няма хубаво тяло, в лице без грим е като измита чиния, няма бюст, няма сексапил...с какво точно е известна? Модел ли е, какво е?

Другата "психоложка", която в случай, че въобще има диплома, трябва незабавно да я скъса е ей тая:

На профила и освен всички глупости, пише и психолог. Кой психолог, че дори не психолог, а НОРМАЛЕН човек няма да види червените флагове на Джанката? Той е НАСИЛНИК. Тая тръгнала да ги поздравява...това не е нормално

# 457
Гърдева си прави пи ар, макар и черен. Тя така преди пак защитаваше някакви отрепки, ама вече не помня в кое предаване бяха.
Известна е с това, че за психолог не става.

# 458
  • София
Новата "психоложка" едно изречение не може да напише без грешка. Останалите едно изречение не могат да сглобят. Това от липса на акъл ли е, от липса на поне 10 прочетени книги, от липса на какво....

# 459
Е тя Гърдева самата си е отрепка та защо ли не се учудвам, че защитава себеподобни. Grinning

# 460
Гърдева ми дойде в повече вече...Аз си мислех, че на този няма да му дадат трибуна, а те ще го канят навсякъде. Сигурно и в подкастите на всички. Това, че не изпитва никакво разкаяние, е най-голямото разочарование от този човек. Прави впечатление колко налага силата си и колко е властен. Дори в разговора с Орлин очаквах повече от Орлин. Той ми дойде твърде внимателен и боязлив...Думите на Тушев бяха по-силни и той реално изказа гледната точка на зрителя. Надявам се в някой подкаст да са малко по-твърди с него..

# 461
  • Пловдив
Мен ме изненада как бързо ескалира агресията на Джани и защо избра точно Орлин. Беше си системен тормоз, като до този момент не възприемах сериозно "италианеца" и неговите изцепки, но след като започна вербалната агресия спрямо Орлин и физическите прояви се шокирах. А причина няма със сигурност, ако е завист или дори ревност е абсурдно да се стигне до обиди, плюене и т.н. Точно това предизвика вълната от негодувание спрямо Джани, освен естествено неадекватното му поведение. В коментарите ви мернах нещо, което и аз мислех, защо останалите мъже не се опитаха да покажат по някакъв начин още от началото, че поведението му е неадекватно, имам предвид от началото на предаването, а не сега преди конфликта с Орлин. Всички се смееха на неадекватните му шеги и го поощряваха.
Това, че са заедно Габриела Бижу и Джани не ме изненадва, трябва да има любов, за да са ти толкова затворени очите, визирам нея. А коментарът за това дали още ще са заедно индиректно загатва бременност на Габи, поне така аз го разбирам.

# 462
DMS бижутерката и джуджето! Да се самосезира някоя психиатрия и да ги прибират, че страшно направо...
Снощи като гледах чак се напрягах от неудобство, знам че е пълно с подобни неадекватни хора, но слава Богу нямам такива в обкръжението си и като ги дават по телевизията и се отчайвам че ги налагат и популяризират!
Добре, че го назидаха този, ама защо после му позволиха да продължава да вменява вина на Орлин! Имам момчета и не искам да си помисля да са в подобна ситуация, тъжно!

Защо не дадоха никакъв синхрон с Габриела, какво мисли по казуса и защо е избрала да си тръгне?
Защо не дадоха обяснение на другите каква е ситуацията ами оставиха интригата да се вихри, КрасимирЪ казал на Шаврантия, тя си доокрасила и казала на някой друг или Орлин от неудобство разказва обрана версия?
Нямаше синхрон на Красимир да обясни защо игнорира Киара, нито коментари от останалите участници?

# 463
Вчера гледах епизода днякъде само, и пак доказателство и една голяма извадка от БГ Обешствто са всички там.

Джанко, псевдо мутра, израснала с маломника Андрю Тейт и неговата долна пропаганда към децата през 2015-2018. Избяга в Румъния, защото задника му ще е запален в Американски затвор. Джанко се е научил от такива като него да бъде агресивен, псевдо патриот и дъно. Едвам свързва 3 думи да каже нещо на Орлин, но с нереално самочувствие на Академик.

Красимирътъ, тъпата нагла мутра, която не е прочела и една книга в живота си и е момче за поръчки, там мозък не трябва, само примитивизъм. Той го има в излишък очевидно.

Шермин, евтина к-ва с големи претенции без никакво покритие за тях. Типичен пример за Източно-Европейка, която не иска да работи и да се развива а само да паразитира с парите на някой друг, често на някой мутраген, защото богатите класни мъже не се занимават с такива като нея.

Габриела на Джанко, сори, но е по-глупава и първична от Шермин и Красимиръ взети заедно. Една реална извадка на доста Балкански жени, които нямат и грам излъчване и класа. Изкар 0, лейди маниери the same s**t.

Другата Габриела, просто момиче, което за съжаление предвид средата си гените е можела да стане просто една платена жрица. Типичен Балкански модел.

Тихомир, типичният млад мъж от Провинцията, аху иху и тихо, не се меШи в скандали, защото е страхлив, няма позиция и самочувствие и възпитание, кое е правилно и кое не в едно Общество. То в Балканските села е така, не е тяхна работа да помагат дори и да убият някой, на Вуте да му е зле, нали на мен ми е добре, неосъзнаващи че с овчият си непукизъм и примитивизъм-утре може да са те на Орлин на мястото.

Орлин и Натали, млади хора, които са коспомолитни, добри по сърце, емпатични, но като всички интелегентни хора в БГ се страхуват да застанат твърдо срещу насилника и търсят вината винаги в себе си също, заради това, че постоянно са тъпкани от едно недоразвито Общество и далеч от Цивилизацията, както е в България все още за съжаление.

Другите пълнеж, но като цяло доста зле като личности и те.

Продукциите на Тушев- евтини и търсещи само скандала, пак показателно къде се намираме географски.

Дали има светлина в тунела за много младите в БГ? Надявам се има, ако са такива като Орлин. Period!

# 464
Мен ме изненада как бързо ескалира агресията на Джани и защо избра точно Орлин. Беше си системен тормоз, като до този момент не възприемах сериозно "италианеца" и неговите изцепки, но след като започна вербалната агресия спрямо Орлин и физическите прояви се шокирах. А причина няма със сигурност, ако е завист или дори ревност е абсурдно да се стигне до обиди, плюене и т.н. Точно това предизвика вълната от негодувание спрямо Джани, освен естествено неадекватното му поведение. В коментарите ви мернах нещо, което и аз мислех, защо останалите мъже не се опитаха да покажат по някакъв начин още от началото, че поведението му е неадекватно, имам предвид от началото на предаването, а не сега преди конфликта с Орлин. Всички се смееха на неадекватните му шеги и го поощряваха.
Това, че са заедно Габриела Бижу и Джани не ме изненадва, трябва да има любов, за да са ти толкова затворени очите, визирам нея. А коментарът за това дали още ще са заедно индиректно загатва бременност на Габи, поне така аз го разбирам.

Защото негово височество Батман го е защитил веднъж и от този момент нататък, Орлин трябва да му се покланя сутрин, обед и вечер, и да му е благодарен до края на живота си, че даже и 3 месеца след това. И, понеже Орлин имаше повече т0пки от Йовица и не му се даде, а и ясно показа, че не само е по-интелигентен, но и в пъти по-възпитан, и силен в самоконтрола, Орелът се превърна в л@йно (сам си го каза) и си показа нивото на простотията.

Общи условия

Активация на акаунт