🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 33 207
  • 898
  •   374
Отговори
# 465
Предвид разврата на събитията ми е ясно защо Джанко и Габриела бяха орязани от монтажа, но някой спомня ли си в началото тя да е получавала внимание от други мъже преди да се сдвои с "орела"? Защото аз примерно си спомням, че Петър подходи към Филипа, Орлин подходи към Дениз и т.н., но за Габриела не помня нищо. Как пък почнаха да я гледат похотливо чак като се обвърза...

На Джаньо поначало му е сбъркано мисленето, че жената е аксесоар към мъжа. Но нормално като той знае какво предлага (нищо) да го е страх, че избраницата му ще поговори с някой по-добър от него (всеки).

Представям си да се беше хванал с Натали, лелее...

В Надкаст ги очаквам отново заедно, което е доста тъжно.

# 466
  • Пловдив
Това е абсурдно, но явно болният му мозък се възприема като Батман. Ужас... Между другото изглежда визуално по-добре отслабнал, дано не стане същият добитък както в предаването.
 Съгласна съм, че ако участниците бяха по-мъдри щяха да извлекат дивиденти от участието си, просто трябваше да се съдържат повече, без такива конфликти, да се опитат да се покажат по-добри, нищо че някои в действителност не са такива.

# 467
Ние, всъщност, нищо не видяхме от "началото" на връзката на Габриела и Ригатоне. Във втори епизод те вече седяха прегърнати и влюбени. Тезата, че са влезли като двойка в предаването за мен е единствената логична на целия цирк, който гледахме с тях.

# 468
Тъжно е, че в бъдеще в България човек няма да има и към кой психолог да се обърне за помощ. Всяка втора простакеса, която иска просто да завърши нещо, се сдобива с диплома по психология. Показвам нагледно:

Кой нормален човек ще се обърне за РЕАЛНА помощ към Дениз, която е известна с това, че е известна и излизаше с дядо си? А и хора...психология в НБУ ....закривайте.
Другата "психоложка", която в случай, че въобще има диплома, трябва незабавно да я скъса е ей тая:

На профила и освен всички глупости, пише и психолог. Кой психолог, че дори не психолог, а НОРМАЛЕН човек няма да види червените флагове на Джанката? Той е НАСИЛНИК. Тая тръгнала да ги поздравява...това не е нормално
Не всеки психолог е добър психолог. Затова пробваш, ако не става отиваш при друг. Съществуват и препоръки, мнения също така...
Освен това, само психолози излизащи с набори ли имат право да съветват други хора? Какво ме бърка какво прави терапевта ми вкъщи с мъжа си, жена си или с кого или с кои.. Важно е дали съм доволна от това което ми дава като терапевт, ако не , отивам при друг. Ако си вайбнем, помага ми, чувствам се по-добре.......не ме интересува с кого си ляга.
Колко добър експерт е, ако имаш мнения и препоръки, до някъде знаеш, ако не, всичко е на опит. И дали ще си паснете.

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 14:48 от Glutenfree

# 469
Аз не знам нищо за живота на моята психоложка, може и тя да е една от стоте манекенки, но това не ме касае, защото там съм да се възползвам от професионалния ѝ опит.
Освен това работата на психолозите не е само да бъдат терапевти 1:1, има десетки варианти за работа.
Какво ви пречи примерно Дениз да работи в корпорация и почасово да списва колонка в някой сайт за психично здраве. Какво касателство има това с кого си е лягала и къде се е показвала?

# 470
  • София
Страх ме е от надкаст, защото отсега виждам как Туджаров сервилно започва да се слага, лази и обяснява и на двамата колко добри хора са, как излъченото не ги представлява, колко различни са навън, колко се обичат и официално напълно убива желанието ми да гледам канала им повече
Аз затова тези спрях да ги гледам.
Ние, всъщност, нищо не видяхме от "началото" на връзката на Габриела и Ригатоне. Във втори епизод те вече седяха прегърнати и влюбени. Тезата, че са влезли като двойка в предаването за мен е единствената логична на целия цирк, който гледахме с тях.
Не влизаше явно в сюжета, затова и нищо не ни показаха.

Тези двете психоложки.. мани, мани. Гърдева толкова да ми е паднала в очите, че направо не знам как можеше да я харесвам в началото.

# 471
Аз помня, че след срещата им някой я попита как е минало и тя каза, че и било много лесно да си говори с него, което не било типично за нея по принцип. И дотам. Вече бяха велика любов. Айде моля..не на нас тия...

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 15:33 от pandorina

# 472
Може би не се изразих правилно.

Не знам колко добра психоложка би могла да бъде Дениз. Замислих се тя откъде изгря и с какво всъщност е известна. Психологията я завършва тепърва и съответно няма опит, да бъде представяна като психолог е смешно.
И освен обикалянето по предавания иснимане гола, другото, което се сещат хората за нея е, че излизаше с дядо си. Това е.
Не казвам, че не би могла да стане добър специалист в бъдеще, въпреки, че се съмнявам.

# 473
Аз честно казано харесвам поведението на Дениз сега, не съм я гледала преди, много добре се изразява, не се е изложила с нищо във формата, видях, че се е дипломирала, викам си браво и.....попаднах на клипчето с бутилката, отпразнуването на дипломата ѝ, тя лично си го беше качила на стори....Ами рязко ми падна в очите и олекна. Защо по дяволите? Какво искаш да демонстрираш с това?

# 474
За мен Дениз ще стане добър психолог. Хората, които са преминали през водовъртежи в живота си, имат предимство, пред раслите в подбрана среда. В предаването тя добре анализира хората и ситуациите. Пожелавам й успех. За мен тя не е неморална жена, както масово се пише.

Джани не избра случайно Орлин и няма общо с реална ситуация, според мен. Агресивните хора винаги търсят безопасна жертва – някой, който няма да се защити.
Орлин не влезе в конфронтация, не постави граница, остана пасивен. За човек като Джани това е като покана – „тук мога да се разгърна“.
Плюс това, спокойствието на Орлин го дразни – то му напомня колко самият той е избухлив и извън контрол.

# 475
Аз и един обран психиатър / психолог не познавам. Всички с тази професия от обкръжението ми са бая разкрепостени и вулгарни, особено тези работещи в психиатрии. Това съвсем не км пречи на са добри специалисти и ежегодни да лекуват стотици хора.  Та може би затова на Дениз сторитата и грам не ме впечатляват.
Аз честно казано харесвам поведението на Дениз сега, не съм я гледала преди, много добре се изразява, не се е изложила с нищо във формата, видях, че се е дипломирала, викам си браво и.....попаднах на клипчето с бутилката, отпразнуването на дипломата ѝ, тя лично си го беше качила на стори....Ами рязко ми падна в очите и олекна. Защо по дяволите? Какво искаш да демонстрираш с това?

# 476
Благодарение на скандала с чиниите Петър и Виктор се обърнаха към Орлин. Врагът на моя враг е мой прятел. Иначе май само КрасимирЪ му е дружка. Вие чухте ли нещо за стаята? Кога успя да му я завещае?
Ама и колко бързо ги прежалиха останалите.....

# 477
Може би не се изразих правилно.

Не знам колко добра психоложка би могла да бъде Дениз. Замислих се тя откъде изгря и с какво всъщност е известна. Психологията я завършва тепърва и съответно няма опит, да бъде представяна като психолог е смешно.
И освен обикалянето по предавания иснимане гола, другото, което се сещат хората за нея е, че излизаше с дядо си. Това е.
Не казвам, че не би могла да стане добър специалист в бъдеще, въпреки, че се съмнявам.
Никой няма опит веднага след университета. Това, което пишат под имената в предаването, е начин да различаваме участниците, ако бяха достоверни, на всички щеше да пише "инфлуенсър" или "безработен".

# 478
Може и купон да вдигнат. Сега няма кой да ги строява за чинии, чаши и прибори.
Благодарение на скандала с чиниите Петър и Виктор се обърнаха към Орлин. Врагът на моя враг е мой прятел. Иначе май само КрасимирЪ му е дружка. Вие чухте ли нещо за стаята? Кога успя да му я завещае?
Ама и колко бързо ги прежалиха останалите.....

# 479
Виц на деня:

Габриела във визитката си определя мъжа на мечтите си като "зрял, стабилен, уравновесен"

Общи условия

Активация на акаунт