🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 28 656
  • 768
  •   110
Отговори
# 570
  • у нас
Габи много териториална Joy

# 571
Гергана пък свали очилата на ергените да ги огледа по-добре. Много сладко. (да не кажа 'мило').
Виктория да си свали панделката от главата, това от мен
.

# 572
Калоянчо нещо като домашен любимец го играе.. Гъбата ще заварди някой мъж за сериозна връзка, само ако е на синджир и то къс.. Joy Innocent

# 573
  • In The Middle Of Nowhere
Калоян е като чихуахуа на каишка.  Очаквам да пита Габа студено ли му е или е гладен.
Тихомир малко ме разочарова, изглеждаше възпитано и мило момче..  но Донякъде го разбирам, по-младите, няма какво да се лъжем и аз съм била на 25, искат им се гаджета по-близки до тяхната възраст. Тихомир като стане на 35 ще бъде отхвърлян на същия принцип и общо взето нещата се завъртат.

# 574
ГабаБл. ще “заварди” някой мъж само ако е Отшелника от Пирин или временно “гостуващ” непалец с мечта за бг гражданство😉- даже най-добре да е такъв, че да си упражнява английския без притеснения Габа🤣

# 575
Как Фифи и Йово не са скачени съдове? И във вчерашния епизод я нямаше, нещо става тука…

# 576
Защо седят на празна маса Калоян и Гери? По един сок да им бяха сложили ...

# 577
  • На морето!
Калата получи шанс да реабилитира умрялото си мъжество, но го пропиля в този разговор.
Габи е братовчедка на Джан, няма как да е друго.

# 578
На Гергана пластмасовите мигли правят сянка на лицето й до брадичката, като палмови листа са🌴🌴

# 579
  • В Града на липите
Страшна среща. Основна тема на разговор - Габа. Grinning
Взела му е страха на Калата.

# 580
Бъди малко по-малко жалък поне де Кала

# 581
Калата е femdom.

# 582
Удивително е как природата е наказала Калоян. Външност и вътрешност са в тотален дисонанс. Някой да потърси гръбнака му. Може би е останал в София

# 583
  • София /Абсурдистан
Тази Гергана може ли да е такава шматка!

# 584
  • София
Бъди малко по-малко жалък поне де Кала
Може би трябваше да си излезе още тогава.. и щеше да има повече шанс да закачи някоя девойка. Направо ми е мъка да го гледам и слушам.

Чета ви, явно нищо не изпускам, много го прецакаха това предаване.

Общи условия

Активация на акаунт